Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su u Srbiji tolerisu otvorene diskusije?  (Pročitano 30455 puta)
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Mislim da SF nije u potpunosti shvatio razlog zasto je tema otvorena...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
И мислим да тема није "отворене дискусије на Бурек форуму" него у СрБском друштву уопште  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Reli, dragi...  Smile

U Srbiji, tj. srpskom drustvu... (nemoj, opet, da blebecemo o fonetskim promenama)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ljubazna sam uvek. Ne poznajete me, pa ni ne mozete znati, koliko nisam pateticna. Toga se gnusam, posto posmatram k`o slabost.
Ne moram te poznavati da bi doneo zakljucak o nizu postupaka koji se ponavljaju.
Mogu da budem u pravu ili da ne budem. Oba navedena su u okviru mojih prava.
Sa druge strane.. moj dozivljaj pateticnog je moja stvar.

Citat
Da li se moze diskutovati o korupciji, pr.?
Niko ti ni na koji nacin ne brani da o njoj diskutujes..
Citat
Javno se diskutuje, al` naklapanja. Postoji, al` niko ne iznosi evidentne podatke.
Nigde se ne diskutuje sa konkretnim podacima, niko ih nema, jer da ih ima, ljudi kojima je to posao verovatno bi uradili nesto konkretno u vezi toga.
Korupcionaske afere su u celom svetu.. samo sto je negde to sto je nesto takvo otkriveno najbitnije jer ljudi nemaju drugih problema, a ovde je recimo ipak nesto veci problem to sto ljudi nemaju za hleb i mleko.
Ali i ovde smo imali prilike nekoliko puta videti kako su neki ljudi izgubili polozaje zbog svoje umesanosti u takve afere.. sve potrebno bilo je javno dostupno...
Nisu otkvene sve afere... nigde nikad nisu ni bile... niti ce... to nije u redu, ali je normalno.

Citat
Ja i dalje ne vidim problem u tome sto ocekujem da mi neko kaze, ako vec smatra da nesto nije u redu, u cemu je konkretno problem...

Citat
И мислим да тема није "отворене дискусије на Бурек форуму" него у СрБском друштву уопште 
Burek prilicno dobro reflektuje srpsko drustvo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
~Dozivljaj pateticnog jeste tvoja stvar. Al` onda je i naglasis- kao sada.

Ok... Drzimo se teme.

Korupcija u zdravstvu? I pravosudju?   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Citat
Ja i dalje ne vidim problem u tome sto ocekujem da mi neko kaze, ako vec smatra da nesto nije u redu, u cemu je konkretno problem...

Mislim da je upravo ovo pravi razlog postojanja teme...
Diskusija generalno....
O svemu i svacemu na jednoj temi...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Dozivljaj pateticnog jeste tvoja stvar. Al` onda je i naglasis- kao sada.
I to je opet moja stvar.
Jel te tera neko da napises "izbacite me" svaki put kad ocekujem konkretan odgovor.
Ja smatram da je to pateticno, ako ocekujes da ti to ne kazem, ti nemoj tako da se ponasas.
Citat
Korupcija u zdravstvu? I pravosudju?
To takodje nije lokalna stvar i takodje, ne vidim na koji ti nacin neko brani da o tome diskutujes.. brani ti da znas istinu.. jer ona ili nije poznata ili nije zbog potreba istrage javno dostupna. Ali to i dalje ne znaci da ti neko brani da diskutujes.. imas misljenje.. to misljenje slobodno kazes.
Cak i to sto se sa tobom mozda 99.9% ljudi nece sloziti i dalje ne znaci da ti neko brani da imas misljenje i slobodno ga kazes.
Citat
Diskusija generalno....
Konkretan problem ima konkretne uzroke. Mozda opste, mozda mnogo pojedinacnih, ali svejedno konkretne.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Mislim da je upravo ovo pravi razlog postojanja teme...
Diskusija generalno....

Konkretan problem ima konkretne uzroke. Mozda opste, mozda mnogo pojedinacnih, ali svejedno konkretne.

De malo pojasni sta si ovim hteo reci... imam utisak da se nismo razumeli...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
evo nekoliko tema koje se potiskuju u medijima :

1. jevreji i njihov negativni uticaj na srbiju i svet uopshte ...

2. shirenje homosexualizma,pedofilije,prostitucije i drugih izopachenosti i njihova legalizacija u cilju zgrtanja profita ...

3. stalni pokushaji da se rase izjednache ,tj da se rasizam predstavi kao neshto loshe uprkos nauchnim dokazima i zdravom razumu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Citat
De malo pojasni sta si ovim hteo reci... imam utisak da se nismo razumeli...
Ako neko smatra da mu je sloboda ugrozena.. tj da nema slobodu misljenja, izrazavanja...
Obicno zna zasto je to tako...
To moze da bude zbog jednog... dva.. milion razloga...
Ali ako neko to oseca i zeli ozbiljno o tome da razgovara, znace da kaze barem neki konkretan slucaj...

Smatram da je moja sloboda ugrozena jer me svi drugacije gledaju zbog nekog mog opredeljenja...
Smatram da ljudi moja misljenja ne uzimaju za ozbiljno zbog toga sto sam studirao to i to, zbog toga sto sam rodjen tu i tu.. zbog toga sto mi je otac...
Smatram .. .etc

Smatram da su prava xxxx ugrozena.. zbog... a to nije tako tu i tu....

Teoretski je nemoguce da svima sve bude dobro... poenta jeste da se napravi valjan balans...
Na primer..

Dva momka ne mogu proci ulicom zagrljeni a da ne izazovu cudne reakcije... da ne dozive neprijatnost...
Mladic obucen u koznu jaknu, crne cargo pantalone, sa martinkama ili drugim dubokim cipelama ili cizmama, celav.. takodje ne moze da prodje ulicom a da ne dozivi neprijatnost..

U oba slucaja u pitanju mogu biti normalni ljudi koji nikada nikom nisu ni jedan problem napravili.. a mogu biti i kriminalci...
I to nije nista specificno za ovu zemlju...
Neko ko izgleda kao darker ili skinhead ni u npr Austriji ili Americi ne moze da prodje ulicom normalno... neko ce mu dobaciti, vece su sanse da ce ga policija legitimisati...

Zasto gay parada nije dobro dosla...

Zato sto gay parada nije mirni protest, setnja, druzenje ljudi sa odredjenim seksualnim sklonistima...

Sve sto se podrazumeva pod tim nazivom u svetu svodi se na golotinju, razvrat, nemoral koji prolazi centralnim gradskim ulicama..

Ja da sam roditelj ne bih dozvolio detetu to da gleda.
Nebitno da li su u pitanju homo, hetero ili bi ljudi.

Etc...

(Konkretan primer gay parade navodim jer se pre toga pominje .. sa diskusijom nema neke narocite veze.)

Dakle...
Ako postoji neka konkretna nepravda...
Treba reci koja je to...
A ne prazna prica o hipotetickim situacijama koje funkcionisu samo u romanima ili filmovima / igricama kojima je svrha da ne reflektuju realni zivot.

Citat
1. jevreji i njihov negativni uticaj na srbiju i svet uopshte ...
2. shirenje homosexualizma,pedofilije,prostitucije i drugih izopachenosti i njihova legalizacija u cilju zgrtanja profita ...
3. stalni pokushaji da se rase izjednache ,tj da se rasizam predstavi kao neshto loshe uprkos nauchnim dokazima i zdravom razumu ...
Prva tema je nesto sto zanima jako mali procenat ljudi.
Druga tema... legalizacija prostitucije i izopacenosti je nesto o cemu uvek odlucuje vecina... pedofilija je svuda bolest i kaznjava se, a homosexualizam je stvar licnog afiniteta ili opredeljenja.
Treca tema... je takodje stvar izbora...

Dakle to nije potpisnuto.. to je onoliko zastupljeno koliko za to postoji interesovanja.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.