Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su radikali stvarno barabe i primitivci??  (Pročitano 13265 puta)
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
Citat
Narocito se pristalice SRS poistovecuju sa svojim herojima koji po skupstini polivaju vodu, cupaju mikrofone, valjaju se po podu, nazivaju ministra govnom, ostale poslanike djubretom, lopovima, ludacima........
"Nije uvreda kada korumpiranom skotu kazes da je korumpirani skot".
Sto se tice ostalih stvari one su se desile svega nekoliko puta i to uglavnom pre vise godina.
Sa druge strane Magistar - Ministar Seljimir Ilic takve stvari vise nego redovno radi, a bio je bitan faktor u svim stvarima od 5.10.2000. na ovamo.
Radikali ne glasaju telepatski sa obale mora, ne kupuju tudje poslanike, ne udruzuju se sa onima protiv kojih su se do juce borili tvrdeci da se i dalje protiv njih bore... radikali ne rade ni 2% onoga sto je bagra koja je sad na vlasti i koja je pre njih na vlasti bila radila i i dalje radi.
Za Seljimira se slazem....kompletan loodak...samo sto gresis da je bio bitan faktor za Djindjiceve vlasti...Nije bio
Zato se i pomamio, kada je ovaj ubijen...Djiki ga je stavio gde mu je mesto ..nigde!!!!
A Radikali ne glasaju sa obale mora, jer oni nigde preko granice i ne idu...iz raznih razloga...neko ne dobija vizu...neko ne sme, da tamo ne ostane....neko nije nikad ni bio, pa sto bi menjao navike....
A udruzili bi se sa crnim djavolom , da dodju na vlast...samo ni taj ih nece....

I malo me vec nerviras sa tom Radikalskom demagogijom...SRS je stranka osnovana ciljno i namenski, od strane DB-a, da bi bila lazna alternativa Slobi...Pored Slobe, najveci su krivci za sve patnje ovog naroda..necu da nabrajam neverovatne stvari koje su nam se desavale, jer ti ocigledno imas toliko kratko pamcenje, da bi do kraja ovog teksta, vec zaboravio...
Lopine su iste kao i svi ostali..nista bolji.....Seselj je vadio oruzje na gradjane, studente, taksiste.....klosarcina debela...
Poznavaoci njegovog lika i dela ce ti ispricati da je u Zenici, u zatvoru bio veoma omiljen medju robijasima, kao supruga...zato je i mlatarao onoliko pistoljem po Bgd...iskompleksiran...sta li??
Necu zaboraviti snimak onog malog klinca koji place u Zemunu, ispred skole, dok mu osisani, nabildovani, dripci ne daju da udje u skolsko dvoriste, samo zato sto je dete hrvat....
Ne znam sta ti to vidis u SRS..ali to je tvoj, a ne moj problem...
Sto se Chede tice, za njega me iskreno, zabole, isto kao i za druge ....ne palim se ja ni na jednu stranku...svaka ce mi kidati kozu sa ledja..
Naceo sam temu, jer sam znao da je provokativna...cisto da se zezam....ebes forum, gde svi isto misle...ja tebi vojvodo, ti meni serdare, pa se sve tapsemo po ledjima....
Ali, sad me stvarno iznervira tolikom privrzanoscu bilo kojoj, a Narocito Radikalnoj stranci....
Veruj, zbog takvih kao ti, voleo bi da zavladaju,,,ali onako, skroz...s potpunom vecinom u parlmentu...svuda...
Bilo bi veselo, sve selo....ali, tako nam i treba...za bolje od SRS i nismo...
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Superstar foruma

Званични Лоодак ::Бурек:: Форума

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 78747
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
SonyEricsson k800i
Citat
SRS je stranka osnovana ciljno i namenski, od strane DB-a, da bi bila lazna alternativa Slobi...

ptetpostavljam da za ovo imash neke papire , neke dokaze .....

samo ne moj ono ..
pa to svi znaju  Smile

svi znaju da su dinkic batic i ostali krimosi pa su ipak na vlasti ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Citat
Narocito se pristalice SRS poistovecuju sa svojim herojima koji po skupstini polivaju vodu, cupaju mikrofone, valjaju se po podu, nazivaju ministra govnom, ostale poslanike djubretom, lopovima, ludacima........
Sto se tice ostalih stvari one su se desile svega nekoliko puta i to uglavnom pre vise godina.
Sa druge strane Magistar - Ministar Seljimir Ilic takve stvari vise nego redovno radi, a bio je bitan faktor u svim stvarima od 5.10.2000. na ovamo.
Radikali ne glasaju telepatski sa obale mora, ne kupuju tudje poslanike, ne udruzuju se sa onima protiv kojih su se do juce borili tvrdeci da se i dalje protiv njih bore... radikali ne rade ni 2% onoga sto je bagra koja je sad na vlasti i koja je pre njih na vlasti bila radila i i dalje radi.
Za Seljimira se slazem....kompletan loodak...samo sto gresis da je bio bitan faktor za Djindjiceve vlasti...Nije bio
Zato se i pomamio, kada je ovaj ubijen...Djiki ga je stavio gde mu je mesto ..nigde!!!!
A Radikali ne glasaju sa obale mora, jer oni nigde preko granice i ne idu...iz raznih razloga...neko ne dobija vizu...neko ne sme, da tamo ne ostane....neko nije nikad ni bio, pa sto bi menjao navike....
A udruzili bi se sa crnim djavolom , da dodju na vlast...samo ni taj ih nece....

I malo me vec nerviras sa tom Radikalskom demagogijom...SRS je stranka osnovana ciljno i namenski, od strane DB-a, da bi bila lazna alternativa Slobi...Pored Slobe, najveci su krivci za sve patnje ovog naroda..necu da nabrajam neverovatne stvari koje su nam se desavale, jer ti ocigledno imas toliko kratko pamcenje, da bi do kraja ovog teksta, vec zaboravio...
Lopine su iste kao i svi ostali..nista bolji.....Seselj je vadio oruzje na gradjane, studente, taksiste.....klosarcina debela...
Poznavaoci njegovog lika i dela ce ti ispricati da je u Zenici, u zatvoru bio veoma omiljen medju robijasima, kao supruga...zato je i mlatarao onoliko pistoljem po Bgd...iskompleksiran...sta li??
Necu zaboraviti snimak onog malog klinca koji place u Zemunu, ispred skole, dok mu osisani, nabildovani, dripci ne daju da udje u skolsko dvoriste, samo zato sto je dete hrvat....
Sto se Chede tice, za njega me iskreno, zabole, isto kao i za druge ....ne palim se ja ni na jednu stranku...svaka ce mi kidati kozu sa ledja..
Naceo sam temu, jer sam znao da je provokativna...cisto da se zezam....ebes forum, gde svi isto misle...ja tebi vojvodo, ti meni serdare, pa se sve tapsemo po ledjima....
Ali, sad me stvarno iznervira tolikom privrzanoscu bilo kojoj, a Narocito Radikalnoj stranci....
Veruj, zbog takvih kao ti, voleo bi da zavladaju,,,ali onako, skroz...s potpunom vecinom u parlmentu...svuda...

Ovo je sad klasicno laprdanje uprazno,kao i prica "rekla kazala".To kakav je forum ti najmanje mozes da sudis,kao sto si se i zezao sa postavljanjem teme to jako ruzno zvuci cisto iz razloga sto neki ljudi smatraju da imaju nesto da kazu i budu saslusani,a ti si sad neki mangup pa kao bole me uvo.
Tako se ponasaju deca koja nemaju dovoljno paznje svojih roditelja ,a ne odrasla i odgovorna osoba.Elem back on topic

lol pa nemam ladno nista da kazem za te gluposti koje si napisao ........... Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 124
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
koji je tvoj problem SF , Smile Smile
cini mi se da si u velikom konfliktu sa ostalim clanovima foruma
svako ima svoje misljenje  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ako vam je dobro,
onda nista
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
Citat

Ovo je sad klasicno laprdanje uprazno,kao i prica "rekla kazala".To kakav je forum ti najmanje mozes da sudis,kao sto si se i zezao sa postavljanjem teme to jako ruzno zvuci cisto iz razloga sto neki ljudi smatraju da imaju nesto da kazu i budu saslusani,a ti si sad neki mangup pa kao bole me uvo.
Tako se ponasaju deca koja nemaju dovoljno paznje svojih roditelja ,a ne odrasla i odgovorna osoba.Elem back on topic

lol pa nemam ladno nista da kazem za te gluposti koje si napisao ........... Smile

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Da je Selja hteo da tada bude u vlasti, bio bi, kao sto su svi bili, kao sto je pihtijasta masa bila Predsednik, kao sto je polupismeni pandur bio vlast, kao sto je slobino prase bilo ministar policije, kao sto je mirin prezimenjak bio sef i sl.

Citat
... moj golube beli.

Citat
A udruzili bi se sa crnim djavolom , da dodju na vlast...samo ni taj ih nece.....
Pomesao si... DSS, DS, SPO rade takve stvari on regular bases.

Citat
I malo me vec nerviras sa tom Radikalskom demagogijom...
I ti mene nerviras sto lupetas gluposti u ogromnim kolicinama i sa tendencijom rasta.

Citat
SRS je stranka osnovana ciljno i namenski, od strane DB-a, da bi bila lazna alternativa Slobi...Pored Slobe, najveci su krivci za sve patnje ovog naroda..necu da nabrajam neverovatne stvari koje su nam se desavale, jer ti ocigledno imas toliko kratko pamcenje, da bi do kraja ovog teksta, vec zaboravio...
Ti si sedeo u DB-u, jeo burek i cirkao pivo kad ste se dogovarali kad ce i kako i koja stranka da se otvori i cemu ce da sluzi Smiley

Citat
Za tebe Gospodin Profesor Doktor Klosarcina Debela.

Citat
I sa ovima iz zenice si sedeo cirkao kafu dok su ga jebali?

Citat
Ako ti mislis da se to nije desavalo po celom beogradu i Srbima i svim ostalima u to vreme kada nisi smeo nove patike ili jaknu kupiti.. ti treba za svoje secanje da se zabrines.

Citat
Vidim najmanje zlo od svega sto trenutno obitava u nasoj politici a ima bar neku vrednost. Da mogu da glasam za Vuksanovica ili Covica a da to ima neku vrednost to bih uradio vrlo rado, ali to se nece dogoditi jer ni 2000 glasova to nikad nece biti dovoljno da oni postanu iole bitni. A ako su u stanju da se udruze samo radi vlasti sa nekima... hvala ne mogu da glasam ni za Tadica ni za Kostunicu ni za Karica, a drugu alternativu nemam.

Citat
Niti ovde svi isto misle niti treba svi isto da misle, ali da neko lupa gluposti u prazno.. pa moze biti bog otac samo moze da udje u konflikt.

Citat
To sto ti mislis da je neko privrzen bilo kojoj stranci ili ideji samo zato sto ne tolerise da neko poput tebe prosipa mudrosti .. da.. privrezen sam.
Kakvih kao ja? Ljudi koji 20 sati dnevno rade kao konji da bi mogli da prezive? Ja cu u svakoj zemlji, u svakom rezimu da se snadjem, za mene niko ne mora da se sekira, ako sam ovde sve preziveo bilo gde cu.
Da je malo vise takvih kao ja, a malo manje Cedolina, Pajtica, Dinkica i slicnih spodoba svima bi bilo daleko bolje i sve bi nas kolektivno boleo polni organ i ko je na vlasti i kad su izbori i kako nam se zove zemlja i koja nam je himna.

koji je tvoj problem SF , Smile Smile
cini mi se da si u velikom konfliktu sa ostalim clanovima foruma
svako ima svoje misljenje  Smile Smile Smile Smile
Jednostavno ne trpim bajke. A ako neko voli da ih prica nek snosi posledice.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2005, 19:56:06 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Za tebe Gospodin Profesor Doktor Klosarcina Debela.

Moze Seki da obrise dupe sa svojom diplomom i doktoratom sa onakvim ponasanjem. To mozda pali kod nasih glasaca ali nikako i bilo gde van granica Srbije.

Samo jedno ne shvatam - koju vrednost vidis u njima?

Ili ides po logici - niko drugi ne valja, ajde da glasam za najmanje zlo? Da ne pominjem da nam se vrata saradnje za bilo sta sa zapadom zatvaraju, ukljucujuci i problem Kosova dodje li SRS na vlast...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
Danas , na dnevniku obelodanjeno da su poslanici SRS najvise para podigli na blagajni skupstine, na osnovu laznih naloga za putovanja, prenocista, itd.

Poslanik SRS je rekorder sa 25 000 E, podignutih za 10 meseci na ime amortizacije svoga auta ??????

Dakle, pokazuju Radikali da i u opoziciji moze da se krade..doduse na sitno, jajarski, ali popravice se kad dodju na vlast..

Ovo nije moja masta...ko je gledao prilog na Dnevniku, sve je video, i sve mu je jasno...samo nekima nikada nece biti jasno...Radikali su zlo......
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
Ustvari...u pravu si, care....ma Radikali su zakon....

Tesko mi je da pratim nit tvojih misli....pa cu da se slozim sa tobom..

Samo me jos interesuje kakve veze imaju patike i jakne sa klincem koga Radikalske junacine ne pustaju u skolu, zato sto je hrvat???

I...by the way...mozda je za tebe..gospodin Profesor Magistar Doktor Genije.........za mene je samo klosarcina debela....
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Samo jedno ne shvatam - koju vrednost vidis u njima?
Ili ides po logici - niko drugi ne valja, ajde da glasam za najmanje zlo?
Da ne pominjem da nam se vrata saradnje za bilo sta sa zapadom zatvaraju, ukljucujuci i problem Kosova dodje li SRS na vlast...
Moram da glasam za nekog.. a zaista ne mogu da glasam ni za DS ni za DSS ni za PSS ni za SPO / NS ni za LSV ... i sta mi ostaje?
Kad bi se ono sto vredi i sto cenim iz prosle i sadasnje vlasti ujedinilo verovatno bih glasao za njih... Covic, Vuksanovic, Andjelkovic i sl...
Kad je ono covic imao 4% sa alternativnom, glasao sam za njih jer stvarno mislim da nesto vrede.. ali za koga sad.. glas za njih je bacen jer jednostavno nemaju nikakvu podrsku u narodu.
Da li su vrata sveta zatvorena.. ne znam... mozda i jesu... ali tu i onako imas vrlo kompleksnu stvar.. a to je da ti sem prodavanja sopstvenog dupeta i nemas sta da trazis na zapadu.. jednostavno nemas... prakticno nista odavde nije napolju konkurentno.. imas next sokove... mozda jos neku sitnicu .. ono sto je vredelo sirovo odlazi da ga prepakuju i prodaju.. i to je tako.. sa te neke strane okretanje istoku bi definitivno bilo daleko bolje.. barem okretanje istoku sto se te neke poslovne saradnje tice.. jer ni rusi ni kinezi ni ostali slicni nemaju para za zapadne proizvode a kvalitet domacih stvari im je manji od nas... Pa i ova sadasnja vlast je dugo pricala o velikoj saradnji sa kinezima za olimpijske igre.. da dobar deo "kvalitetne" hrane ide odavde...
Ne verujem da bi radikali bili sto se spoljne politike tice preterano losi.. mozda bi... ne znam.. ali ne verujem..
Vise bih voleo da se oni pozabave unutrasnjom politikom a da neki eventualni partner u vlasti bude zaduzen za spoljne odnose...
Pomirimo se sa time.. najgoreg seljaka da dovedu sa Golije bice bolji ministar spoljnih poslova od Kurijaka Draskovica.

Citat
Danas , na dnevniku obelodanjeno da su poslanici SRS najvise para podigli na blagajni skupstine, na osnovu laznih naloga za putovanja, prenocista, itd.
Poslanik SRS je rekorder sa 25 000 E, podignutih za 10 meseci na ime amortizacije svoga auta ??????
Dakle, pokazuju Radikali da i u opoziciji moze da se krade..doduse na sitno, jajarski, ali popravice se kad dodju na vlast..
Ovo nije moja masta...ko je gledao prilog na Dnevniku, sve je video, i sve mu je jasno...samo nekima nikada nece biti jasno...Radikali su zlo......
Sve to kad se sabere zajedno manje je od onoga sto su Jelasic ili Dinkic uzeli.
Ne kazem ja da su radikali savrseni .. ali su daleko korektniji od vecine.
A i to da li je i koliko je istina videcemo.. verujem da je bilo i toga.. i sa njihove strane.. ali da su oni uzeli najvise.. to tesko.

Citat
Ustvari...u pravu si, care....ma Radikali su zakon....
Tesko mi je da pratim nit tvojih misli....pa cu da se slozim sa tobom..
Samo me jos interesuje kakve veze imaju patike i jakne sa klincem koga Radikalske junacine ne pustaju u skolu, zato sto je hrvat???
I...by the way...mozda je za tebe..gospodin Profesor Magistar Doktor Genije.........za mene je samo klosarcina debela....
To sto ti nisi u stanju da pratis tok misli a nekog ko je doktorirao u 25 nazivas klosarcinom dovoljno je tuzno samo za sebe, ostalo nema potrebe komentarisati. I taj dogadjaj (koji osudjujem) se desio pre vise od 10 godina.. dok je bio jebeni rat.. a tada se stvari drasticno menjaju... I kurijak koji je danas veliki covekoljubac je u to vreme i radio i pricao kojesta.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2005, 21:48:45 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.