Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su radikali stvarno barabe i primitivci??  (Pročitano 13224 puta)
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
Ja zivim i pristojno, i ponosljivo.....i izborio sam se radom i gubitkom zdravlja da cu uvek tako ziveti. I ja, i moja deca....
Ako ne moze u Srbiji, moci ce u Londonu, ili Bejrutu, gde sam vec ziveo....

A za ostale me boli patkica.....To je tvoja teorija, SF....i , hm....nije losa.....hvala ti...sad cu sigurno lepse da spavam !!!

Ovo se ne zezam, ovo sam ozbiljan....sto bi mene bolela ona stvar???..nek se sekira oko politike ko mora...ja cu da se zanimam...iz hobija
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Mislim da nije toliko strasno sto prave cirkus u parlamentu , boze moj u Engleskoj za koju mozemo reci da je kolekvka parlamentarizma se gadjaju knjigama pa opet nista , bolje oni da se gadjaju knjigma oni u parlamentu nego de se ljudi na ulici gadjaju necim drugim.
Sto se tice samih radikala mislim da oni nisu adekvatno "evoluirali" , obicno ih ljudi porede sa HDZ-om u Hrvatskoj , sto je donekle tacno ali je ipak po mom misljenju HDZ dosta vise napredovao , u principu se ne slazem sa radikalima i spreman sam da ih prihvatim kao jednu politicku relnost ali samo da izbace iz svog pogleda ono "Srbi protiv celog sveta" ipak moraju da saradjuju sa zapadom to je realnost i perspektiva Srbije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Leben Ist Kampf

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 727
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 6120
barabe i primitivci??? to su blage reci. U Novom Sadu se nemozes zaposliti u neku javnu instituciju ako nisi clan SRS,a da negovorim o tome kako decu(punoletnu) zaposljavaju u upravnim odborima ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
barabe i primitivci??? to su blage reci. U Novom Sadu se nemozes zaposliti u neku javnu instituciju ako nisi clan SRS,a da negovorim o tome kako decu(punoletnu) zaposljavaju u upravnim odborima ...  Smile
Inace to samo oni rade.... odrasti mali veseljace.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
Ja zivim i pristojno, i ponosljivo.....i izborio sam se radom i gubitkom zdravlja da cu uvek tako ziveti. I ja, i moja deca....
Ako ne moze u Srbiji, moci ce u Londonu, ili Bejrutu, gde sam vec ziveo....

A za ostale me boli patkica.....To je tvoja teorija, SF....i , hm....nije losa.....hvala ti...sad cu sigurno lepse da spavam !!!

Ovo se ne zezam, ovo sam ozbiljan....sto bi mene bolela ona stvar???..nek se sekira oko politike ko mora...ja cu da se zanimam...iz hobija

Genije kako vidim ti si svoju dragocenu guzicu izvuko odavde pa malko pod**** nas ovde zar ne,mislim nek te boli sra hoces,ali samo malo manje licemerja,i promeni hobi nebi bilo lose
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Leben Ist Kampf

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 727
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 6120
Mene je zaposlio pokojni Bosko Perosevic, coveka nikada nisam sreo a kamoli da sam ga upoznao iako sam bio clan sasvim desete stranke koja nije imala veze sa SPS, a kod radikala....jok bato
Znas o politickim desavanjima u Novom Sadu kao sto ja znam sta se desava u skupstini grada Beograda...
...odrastao je ovaj davno...nazalost
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Izuzeci postoje da bi potvrdili pravilo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Siemens mc60

Nije bitno da li to samo oni rade. Tema je "Da li su radikali barabe i primitivci", ovo definitivno pokazuje da jesu barabe, bez obzira na to sto su i drugi barabe.
Cisto radi objasnjenja :
Ako neko ukrade milion evra cinjenica da je neko ukrao 5 miliona ne znaci da onaj ko je ukrao milion nije lopov vec samo da je manji lopov. Isto tako cinjenica da su drugi barabe ne menja cinjenicu da su i radikali barabe!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Citat
Ako neko ukrade milion evra cinjenica da je neko ukrao 5 miliona ne znaci da onaj ko je ukrao milion nije lopov vec samo da je manji lopov. Isto tako cinjenica da su drugi barabe ne menja cinjenicu da su i radikali barabe!

Tu se slazemo....ali realnost je takva da su onda svi barabe ...samo u drugim bojama Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Isto tako, to ne menja cinjenicu da ako osecas ikakvu obavezu prema sebi, svojoj deci i svojoj buducnosti a planiras da ostanes ovde moras da biras za koga ces glasati.. pa sad.. hoce li to biti onaj od 5mil ili onaj od 100k, tvoj je izbor.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.