Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 19:21:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su mediji u Srbiji nezavsini  (Pročitano 14321 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Dobro da ne bude da je problem samo setnja.Sta je sa desavanjima druge vrte u Srbiji.Na koliko sam ja konerta,dogadjaja koji su vezani za Srbiju morao da cujem od usta do usta a ne na nekom mediju.Znam ja da takve stavri ne zanimaju neke ali neke i zanima.Mislim da ima dosta onih koji to zele ali nemaju gde da se informisu o takvim stavrima a ispada da tog ai nema.
Citat
Ako se ne varam u pitanju je "Glas Crkve"...
Da, u pitanjuje Glas crkve.A sto ga nema...Nema ga zato sto je Cekic ukino pre nego sto je vladika dosao na njegovo mesto.A znamo i da u Srbiji nista nije ne zavisno tako rra
Citat
Koga bre Joco interesuje neka patetična šetnja20-tak ljudi?Isto tako je prošao Ćeda onda kad su šetali sličan broj ljudi besomučno dugo ako se sećaš.
Ne moraju oni zbog nas vec zbog naroda koji ide gradom da izvestava.Neka narod zna sta mu se desva u gradu i da su mu ulice zatvorenee.Jos jedan problem koji je sa medijma jeste oko navijaca.Kad ti navijaci odu i odnesu pomoc na KiM ili daju krv toga nigde nema.Nigde na naslovnoj ne Humanost navijaca.Ali zato ima kad ulube idiotima koji primaju pare kola.To je vest a nije vest pomoci humanost...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Naravno da su mediji nezavisni,ne zavise od naroda placaju ih svetski mocnici.
IP sačuvana
social share
One cigarette costs 2 minutes of your life.
One bottle of beer costs 4 minutes of your life.
One working day costs 8 hours of your life.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E50
Citat
Citat
Da, u pitanjuje Glas crkve.A sto ga nema...Nema ga zato sto je Cekic ukino pre nego sto je vladika dosao na njegovo mesto.A znamo i da u Srbiji nista nije ne zavisno tako rra
Na mogu da verujem...a sta taj covek od tada aj da kazemo nije bio tu...sta radi na dodeli frekvencije...koja mu je uloga, da izigrava bratstvo-jedinstrvo...

Evi nesto sto nadjoh iz prve ruke...

Ućutkani
Odluku RRA da ugasi Radio Glas Crkve protođakon Ljubomir Ranković, glavni i odgovorni urednik, smatra skandaloznom

ŠABAC - Posle 11 godina rada Radio Glas Crkve ugašen je juče posle odluke RRA o dodeli lokalnih frekvencija. Prema rečima glavnog i odgovornog urednika Glasa Crkve protođakona Ljubomira Rankovića, predstavnici tog radija nisu ni podnosili zahtev za dodelu lokalne frekvencije jer su godinama bili regionalna radio-stanica.
Od 2002. godine, crkva može imati samo lokalni radio bez regionalne frekvencije. Prošle godine ugašen je takav radio u Beogradu, a to je značilo kraj rada i u ostalim gradovima.

- Ako je išta bilo potrebno Srbiji i duhovno urušenom narodu sa krizom morala i kulture, onda je to svakako crkveni radio. Mi smo 1997. godine, u septembru, otvorili regionalni radio sa pet predajnika u Beogradu, na Fruškoj gori, Ceru, Maljenu, Ljubiću i Goču. Pokrili smo dve trećine Srbije. Bili smo moderan, urbani radio koji je verski vaspitavao mlade generacije. U Beogradu, gde je bila jaka konkurencija, među mladim ljudima bili smo omiljeni radio. Emitovali smo sate i sate živog programa i komunicirali sa hiljadama naših slušalaca. Narod nam je verovao, a sada smo ućutkani - kaže protođakon Ljubomir Ranković, glavni urednik Radija Glas Crkve.

Od momenta kad je izgubila pravo da ima regionalnu frekvenciju, podseća Ranković, crkva nije podnosila zahtev za rad na lokalnoj.

- Imali smo pokrivenost i ugled koji je nekome smetao. Ni od koga nismo tražili objašnjenje za ovakav potez jer, ako je jedan narod izgubio sve što se može izgubiti - obraz, čast, istoriju, ime i prezime - gubitak jednog radija ne znači ništa. Ova zemlja i narod žive u virtuelnom svetu, bez pravog odnosa prema sebi - rezigniran je protođakon Ranković, smatrajući da je odluka RRA skandalozna.

On kaže da je i vladika Lavrentije mirno primio ovakvu odluku uz komentar da ništa na silu ne može i da ga, ako Srbiji nije potreban ovakav radio, ni ukidanje crkvenih medija ne iznenađuje.

Ranković ističe da nisu potezali veze vladike Porfirija, koji je predsednik Saveta RRA.
- Šabac nije podnosio zahtev za dodelu lokalne radio-stanice jer zašto bi imali lokalnu stanicu kad je nestala ugledna regionalna. Sada će dozvolu dobiti desetak lokalnih stanica, koje će biti džuboks, a to nam ne treba - zaključuje Ranković.

OKREĆU SE IZDAVAŠTVU

Prema rečima protođakona Rankovića, posle gašenja radija sada će se Glas Crkve okrenuti izdavačkoj delatnosti i ponovo objavljivati istoimeni časopis.
- Na sreću, narod se donekle vratio čitanju, pa nama u crkvi preostaje da bar na taj način edukujemo verujuće - zaključuje protođakon Ranković.

Eto vam likova pa sa njima raspravite neke stvari umesto sto za sve i svasta i za kisi i sneg optuzujete jedne te iste...
« Poslednja izmena: 15. Sep 2008, 01:54:21 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Dobro da ne bude da je problem samo setnja.Sta je sa desavanjima druge vrte u Srbiji.Na koliko sam ja konerta,dogadjaja koji su vezani za Srbiju morao da cujem od usta do usta a ne na nekom mediju.Znam ja da takve stavri ne zanimaju neke ali neke i zanima.Mislim da ima dosta onih koji to zele ali nemaju gde da se informisu o takvim stavrima a ispada da tog ai nema.
Citat
Citat
Koga bre Joco interesuje neka patetična šetnja20-tak ljudi?Isto tako je prošao Ćeda onda kad su šetali sličan broj ljudi besomučno dugo ako se sećaš.
Ne moraju oni zbog nas vec zbog naroda koji ide gradom da izvestava.Neka narod zna sta mu se desva u gradu i da su mu ulice zatvorenee.Jos jedan problem koji je sa medijma jeste oko navijaca.Kad ti navijaci odu i odnesu pomoc na KiM ili daju krv toga nigde nema.Nigde na naslovnoj ne Humanost navijaca.Ali zato ima kad ulube idiotima koji primaju pare kola.To je vest a nije vest pomoci humanost...
Baš zato im i ne treba ta halabuka oko davanja jer se samoreklamiraju.Ako nije zbog toga,zbog čega onda kukaju da nema pažnje? Prvo lome,tuku se i prave sranja a onda hoće pažnju što su dali krv.Šiu mi ga djuro-ma nije valjda.

Osim toga,već sam ti rekao da im novinari ne posvećuju vreme iz revolta zbog linčovanja na mitinzima i sad se te i takve propalice pozivaju na demokratiju.Fuj,da ti se život zgadi.
« Poslednja izmena: 15. Sep 2008, 01:55:15 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Osim toga,već sam ti rekao da im novinari ne posvećuju vreme iz revolta zbog linčovanja na mitinzima i sad se te i takve propalice pozivaju na demokratiju.Fuj,da ti se život zgadi.
A sta bi ti radio meni da ja kao novinar usmem i pisem sve najgore o tebi.Ti novinari sire mrznju jedni prema drugima i stvaraju razdor medju ljudima.I sami sojim ponasanjem "traze batine''.Rekao sam vise puta da ne podr\vam batinanje ali razumem..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bolje vrabac u ruci nego Priboj na Limu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1088
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e 71
Ne znam da li su nezavisni, ali su svaki naklonjeni nekom. To je sigurno. Nema objektivnih.
IP sačuvana
social share
Čoveka ne čini odelo ali halteri i žabice čine ženu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC trophy
... nisu ...
... niti takvo sto postoji igde u svetu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
SonyEricsson z1010
uopšte šta znači "nezavisni medij"?

ja redakcijske vesti ne volim da slušam, mnogo mi je interesantniji "obojeni" komentar, makar se i ne slagao sa istim.
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
A sta bi ti radio meni da ja kao novinar usmem i pisem sve najgore o tebi.Ti novinari sire mrznju jedni prema drugima i stvaraju razdor medju ljudima.I sami sojim ponasanjem "traze batine''.Rekao sam vise puta da ne podr\vam batinanje ali razumem..
Beše li ono da je jedan Holandjanski novinar završio u bolnici zbog linča?Širio je mržnju prema njegovoj visosti-navijaču? Šta ćemo sa likom iz Španske televizije koji zamalo izvuče živu glavu???

Joco,nemoj se pravimo blesavi,to je radjeno kako nebi nijedna kamera uhvatila te propalice kako lome po Beogradu.
  Ne bih im posvetio ni stubac u tik taku Smile

Još nešto da kažem..Nema "nezavisnih medija".Svi se finansiraju od nekud,imaju lobiste, itd.Rts je onakav kakve ljude postave,B92 je proevropska-zapadnjačka struja,Kurir i Press radikalska,Ds-ov je Blic a Ldp-ov je Danas(ovo zadnje samo pretpostavljam).
 Ko je kakvog ukusa-izabraće način izveštavanja koji mu se svidi i to je to.Da li će naći istinu i u kojoj meri,zavisi od toga koliko je želi.

Najobjektivniji i najnezavisniji medij trenutno je internet sa tendencijom rasta poverenja.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Citat
,B92 je proevropska-zapadnjačka struja

hmmm...tacnije zvuci:profasisticka
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 19:21:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.