Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 11:59:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su Jevreji izabrani narod?  (Pročitano 144105 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
prema tome ,lako je zakljuchiti da je postojanje i delovanje svake osobe bash takvo kakvo bi trebalo da bude . u nashem sluchaju , postojanje i delovanje jevreja je potpuno ispravno ,ali je i potpuno ispravno postojanje i delovanje onih koji bi da jevreje <cenzurisano> Smile Smile

Mislim da ne bi trebalo zaključiti "da je postojanje i delovanje svake osobe bash takvo kakvo bi trebalo da bude ",nego da je sve što se dešava pravedno,ali ne i da je sve što čovek radi - dobro.Međutim,kako čovek radi,tako mu se i vraća.I to važi i za Jevreje i za Srbe i za sve ostale.

pa ako je sve shto se deshava pravedno ,to mora da bude i dobro ,jer je pravednost valjda dobra  Smile u tom smislu ,ako su postupci jevreja pravedni , i postupci prema jevrejima su pravedni Smile

a ako ne postoji kosmichka pravda ,nego samo relativne pravde ,onda npr jevrejima hitler izgleda nepravedan ,ali hitleru jevreji izgledaju nepravedni - ali se ne moze reci da je bilo koja strana apsolutno u pravu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa piše i u Bibliji da pravednost nije isto što i dobrota.Ali pošto ti smatraš Bibliju kao đavolju tvorevinu,da probam da objasnim svojim rečima.Dešavaju se i dobre i loše stvari kao posledica naših dobrih i loših razmišljanja.Svaka akcija ima odgovarajuću reakciju,tako dobra akcija ima dobru reakciju,a loša - lošu.("Činite drugima,ono što želite da drugi čine vama,jer su to zakon i proroci.")To je za mene pravda.Naravno,mnogima to tako ne izgleda.Ni meni samom to tako nije izgledalo dok se nisam uverio na svom primeru.

a ako ne postoji kosmichka pravda ,nego samo relativne pravde ,onda npr jevrejima hitler izgleda nepravedan ,ali hitleru jevreji izgledaju nepravedni - ali se ne moze reci da je bilo koja strana apsolutno u pravu Smile

Tako je.Jedino bih dodao da relativna pravda nije pravda,nego je samo kosmička pravda - pravda.Za mene Hitler nije bio nepravedan,nego je širio zlo pa je zbog toga trebalo boriti se protiv njega.A nisu samo Jevreji imali problema sa Hitlerom,nego i mi Srbi.Ali sve je to bila posledica našeg tadašnjeg pogrešnog razmišljanja.
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Drago mi je da je Taj i Takav Bog našao način da proširi
spisak voljenja medju ljudima sa Jevreja na sve koji to žele;
na sve koji žele biti od Boga voljeni!

Molim te nasao nacin, Smile da je to hteo odmah bi to uradio.

Hteo je. I uradio je!
Od početka.
Samo je način bio .... malčice bolan!  Smile
Obrezanjem!

Bogu hvala za - krštenje (u Sina Njegovoga).
 Smile
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Sony xperia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
u tom smislu ,ako su postupci jevreja pravedni , i postupci prema jevrejima su pravedni Smile

Ovo je ekstra glupa recenica!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Dobro si rekao (citirao).
Zaista ne znam ništa o čakrama.
A i od čarki se naježim. I bežim!   Smile

Nego...
Bogu hvala za - krštenje (u Sina Njegovoga). 
I jeverejima i svima ostaje to.

IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Sony xperia
Citat
A i od čarki se naježim. I bežim!

Ha,ha,ha Dobar si  Smile  pa nisu to cirevi ili nesto grozno sto ispusta gnoj.   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Pa piše i u Bibliji da pravednost nije isto što i dobrota.Ali pošto ti smatraš Bibliju kao đavolju tvorevinu,da probam da objasnim svojim rečima.Dešavaju se i dobre i loše stvari kao posledica naših dobrih i loših razmišljanja.Svaka akcija ima odgovarajuću reakciju,tako dobra akcija ima dobru reakciju,a loša - lošu.("Činite drugima,ono što želite da drugi čine vama,jer su to zakon i proroci.")To je za mene pravda.Naravno,mnogima to tako ne izgleda.Ni meni samom to tako nije izgledalo dok se nisam uverio na svom primeru.

a ako ne postoji kosmichka pravda ,nego samo relativne pravde ,onda npr jevrejima hitler izgleda nepravedan ,ali hitleru jevreji izgledaju nepravedni - ali se ne moze reci da je bilo koja strana apsolutno u pravu Smile

Tako je.Jedino bih dodao da relativna pravda nije pravda,nego je samo kosmička pravda - pravda.Za mene Hitler nije bio nepravedan,nego je širio zlo pa je zbog toga trebalo boriti se protiv njega.A nisu samo Jevreji imali problema sa Hitlerom,nego i mi Srbi.Ali sve je to bila posledica našeg tadašnjeg pogrešnog razmišljanja.

pa sad ,ako je neshto pravedno ,valjda bi trebalo da bude i dobro . ideja o zlom pravedniku je malo apsurdna  Smile s druge strane , i shto se tiche zla postoje razna mishljenja - da li je hitler shirio zlo ili jevreji ? Smile objektivni dokazi pokazuju da su jevreji bili i ostali mnooogoo gori od hitlera ,i to se ne moze osporiti pa makar se mi postavili na glavu

u tom smislu ,ako su postupci jevreja pravedni , i postupci prema jevrejima su pravedni Smile

rechenica ne moze da bude glupa . glup moze da bude onaj ko je napishe ili onaj ko je prochita  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

rechenica ne moze da bude glupa . glup moze da bude onaj ko je napishe ili onaj ko je prochita  Smile

A to je onda procitaj jos koji put dok dobro ne shvatis sta si rekao ili hteo da kazes da drugi put ne bi sam sebe nazvao glupim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
recenica u celini glasi :pa ako je sve shto se deshava pravedno ,to mora da bude i dobro ,jer je pravednost valjda dobra  u tom smislu ,ako su postupci jevreja pravedni , i postupci prema jevrejima su pravedni ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 11:59:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.