Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 18:26:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su Jevreji izabrani narod?  (Pročitano 143694 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Citat
Гебелс је био до краја одан Хитлеру, а своју породицу је убио јер није хтео да падну у руке Јевреја против којих се борио, то би му било испод части. Ако ти уопште знаш шта је част.

To nije cast, to je psihopatologija. Prvo, imao je dovoljno vremena da skloni decu da je imao mozga (sklonili su se zlocinci po Juznoj Americi, od kojih neki do danas nisu uhvaceni), a njemu je bilo tesko da skloni nevinu decu??? A ako se ti slazes sa njim, i mislis da bi ti isto ucinio, vredjao se ili ne, ali isto mislim za svakog coveka koji b se tako poneo.

P.S. Jos jedno zanimljivo pitanje: ako su Jevreji toliko mocni, kako to da jos uvek nisu pohvatali sve naciste sirom sveta koji su ih ubijali u tolikom broju? Misterija, zar ne?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
Гебелс је био до краја одан Хитлеру, а своју породицу је убио јер није хтео да падну у руке Јевреја против којих се борио, то би му било испод части. Ако ти уопште знаш шта је част.

To nije cast, to je psihopatologija. Prvo, imao je dovoljno vremena da skloni decu da je imao mozga (sklonili su se zlocinci po Juznoj Americi, od kojih neki do danas nisu uhvaceni), a njemu je bilo tesko da skloni nevinu decu??? A ako se ti slazes sa njim, i mislis da bi ti isto ucinio, vredjao se ili ne, ali isto mislim za svakog coveka koji b se tako poneo.

P.S. Jos jedno zanimljivo pitanje: ako su Jevreji toliko mocni, kako to da jos uvek nisu pohvatali sve naciste sirom sveta koji su ih ubijali u tolikom broju? Misterija, zar ne?  Smile Smile

Ниси ми одговорио да ли би ти предао своју породицу у руке непријатељу против кога се бориш?

Гебелс је био до краја одан Тећем рајху и није хтео да бежи, бежале су само издајице и кукавице и они немачки научници које су Американци заробили у оквиру пројекта "Спајалица"  Менгеле, Вернер фон Браун и остали.

Као прво холокауст се није ни догодио. Та цифра од 6.000.000 "страдалих јевреја" је измишљена да би се Европи ,а посебно Немачкој наметнула омча око врата и да Европски народ сноси "главну кривицу" и "морални терет" за "толико" страдање Јевреја. Имаш доказе у мојим претходним постовима, прелистај мало уназад овај topic.
Ако хоћемо по страдању па и Руси су изгубили више од 20 милона људи па нико не каже холокауст Руса него Јевреја. та цифра од 6 милиона није ни приближна оној од 20 милиона Руса па ипак Руси по Јеврејима нису највећи страдалници него Јевреји.
Тај холокауст је још једна велика лаж и измишљотина од стране Јевреја у мору многих Јеврејских лажи.
Камо лепе среће да их је страдало 6 милиона као што причају сада би били мањи од маховог зрна.

Замислите свет без Јевреја тако чист и тако узвишен!

заспала Србијо пробуди се!!!!!!

за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина

IP sačuvana
social share

Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода;
највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
1) Sklonio bih porodicu onda kada bih imao priliku za to, a on ju je imao. U hipoteticku pricu sta bih uradio da ne mogu ne zelim da ulazim iz prostog razloga sto je mogao da ih skloni. A deca nikako nisu mogla da budu izdajnici. Izdajnik je onaj koji na prvom mestu izda rodjenu decu, a ludak je ako ih pobije.

2) Rusi su u najvecem broju izginuli u borbi, a Jevreji su ubijeni planski, onda kada su bili onemoguceni da pruze bilo kakav otpor. To se ne moze porediti kakve god da su brojke.

3) Zao mi je sto i kod nas ne postoji zakon kao i u Evropi, po kome se za negiranje Holokausta dobija zestoka kazna. U Austriji je pre godinu-dve pisac osudjen na 2 godine zatvora (ili 5 ne secam se tacno), zato sto je u svojoj knjizi izrazio "misljenje" da se Holokaust nije desio. Sramota.

4) Propagandu koju ti prezentujes kao dokaz da nije bilo Holokausta stvarno ne mogu da uzmem za ozbiljno. Nista licno, i bez uvrede, ali to za mene nema veze sa realnoscu. Odvratno, Pilatovsko pranje ruku.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
@Coolrunner

Па Стаљин је више побио руса после 2 светског рата од Хитлера у својим чисткама тачније преполовио нацију па то нико није узео као холокауст, него само 6 милиона Јевреја је узето за холокауст. тај закон о холокаусту о коме ти причаш су и писали ти исти Јевреји да би себе заштитили и представили као "највеће страдалнике".

Тог писца ког наводиш су пустили скоро са робије ,а зове се Дејвид Ирвинг, јер су увидели да нема кривице иако је побијао холокауст, што значи да је холокауст измишљен.

Рекао сам ти да Гебелс није хтео да се склања он је био до краја одан Трећем рајху, значи ти би своју породицу препустио на милост и немилост својим  непријатељима. Е па видиш ја не бих. Ако треба ја да гинем, гину и они са мном. Ту је част и оданост. Свом народу и својој нацији.
Али ти не знаш шта је част и оданост својој држави и нацији,а изиграваш за неког Србина, то је брука. Без вређања али тако је. Smile

______________________________ ___________
највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,
недостојан је да живи!!
IP sačuvana
social share

највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Prvo, ne bih bio toliko dementirana osoba da se privolim "ideji" kojoj je Gebels prisao. Takodje, ne izvrci tudje reci, ja bih decu uvek sklonio na sigurno, a da li bih ja ostao da se borim za nesto usta verujem, o tome nismo ni pricali, tako da  Smile

I opet, Staljin nije imao nameru da istrebi Ruse, vec da ukloni neistomisljenike a ostale da prinudi na rad radi njegovog cudnog vidjenja ekonomije. Hitler je Jevreje zeleo da istrebi sa lica zemlje, sto i jeste po definiciji Holokaust.

Za kraj, treba napraviti razliku izmedju casti i odanosti sa jedne strane, i oholosti, bezobrazluka, zaglupljenosti i zaslepljenosti nekim ili necim sa druge. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
@Coolrunner

Хитлер није итебљивао Јевреје него их је протерао из Европе, што су они вешто искористили населили су се у ону пустару и створили  фантомску државицу Израел.
Јеврејима да није било Хитлера никад неби добили своју државу данашњи Израел.

Израел је плански створен као нафтни бастион и да прави срања међу муслиманским светом што и дан данас чини.

Не заборави да је Израел 80% власништва хазара Ротшилда. Оне је куповао пустињу и Израелу да би населио своју браћу Јевреје у државици Израелу, и да би им коначно обезбедио државу јер су они пре тога били расејани по целом свету.

Стаљин је хтео да уклони неистомишљенике па је преполовио нацију што га сврстава већим злочинцем од Хитлера па се нико не жали на њега.

Сви пљују по Хитлеру али нека све више људи увиђа у чему је била, цака нека.....

Одох да спавам наставићемо сутра! Smile

______________________________ ___________
највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,
недостојан је да живи!!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ok, dok god nema svadje ja sam za diskusiju.

Mada, koliko malo Jevreja ima u svetu (4-5 miliona vise od Srba), smesno mi je i da pomislim da su toliko sposobni da "vladaju" svetom. I drugo, ko je znao neposredno po II svetskom ratu da ce muslimani predstavljati toliki problem (ne svojim fundamentalizmom, nego razlicitom nacinom zivota sto je jedini uzrok svih stvari danas)? Pa oni tek zadnjih 30 godina pocinju da izvrcu verovanje u tvrdokorni i militantni islam (mislim na njihove ispirace mozga).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ево погледах тему по препоруци, мада ме не занима много. За сада, касније можда још неки коментар.

Citat
2) Rusi su u najvecem broju izginuli u borbi, a Jevreji su ubijeni planski, onda kada su bili onemoguceni da pruze bilo kakav otpor. To se ne moze porediti kakve god da su brojke.

То што су Руси изгинули у борби, не значи да није постојао пројекат за њихово истребљење. Колико знам Немци су планирали да до 1975. нема Пољака, а до 1980. Руса.
Јевреји су такође могли да узму оружје у руке, као рецимо у Варшавском гету. То што већином нису то учинили их не чини исправнијим у мојим очима. Има једно друго поређење са Ромима који су такође били жртве - серија "Више од игре"... можда одем у ту дигресију.

Citat
3) Zao mi je sto i kod nas ne postoji zakon kao i u Evropi, po kome se za negiranje Holokausta dobija zestoka kazna. U Austriji je pre godinu-dve pisac osudjen na 2 godine zatvora (ili 5 ne secam se tacno), zato sto je u svojoj knjizi izrazio "misljenje" da se Holokaust nije desio. Sramota.

Пре свега, ја не подржавам такав ревизионизам. Мада ми је симпатичан као контра Израелу који дивљачки бомбардује Либан и мисли да на то има право због Холокауста. Осим тога, 100% подржавам оно што је рекао Ахмединеџад - ако Европа има моралних проблема нека Јеврејима направи Израел у Европи. Рецимо у Баварској. А не да се помаже отимање земље Палестинцима који сигурно нису криви.
Е сад, овде видим контрадикцију. Ти полемишеш са заступником идеје коју би законски забранио. Требало је да кажеш само - ја бих забранио такво мишљење и тачка. Инквизиција.
Друго, ако је нешто тотална глупост, зашто га законски забрањивати? Људи нису глупи па да прихватају глупе идеје. Посебно када се те идеје покажу у пракси. Ја сам рецимо белац, али немам намеру да се солидаришем са онима који су ме бомбардовали. Са Холанђанима или WASP Американцима. Ради мене нека их прегазе муслимани којима су помогли против Срба. Чак имам много више симпатија према Другима - свима који су били жртве геноцидног Запада.
Најзад, забранама се само подстичу идеје. Некада је било забрањно да се причају вицеви о Титу. Није упалило.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2007, 09:15:54 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ok, dok god nema svadje ja sam za diskusiju.

Mada, koliko malo Jevreja ima u svetu (4-5 miliona vise od Srba), smesno mi je i da pomislim da su toliko sposobni da "vladaju" svetom. I drugo, ko je znao neposredno po II svetskom ratu da ce muslimani predstavljati toliki problem (ne svojim fundamentalizmom, nego razlicitom nacinom zivota sto je jedini uzrok svih stvari danas)? Pa oni tek zadnjih 30 godina pocinju da izvrcu verovanje u tvrdokorni i militantni islam (mislim na njihove ispirace mozga).

Заборавих да ти кажем да је Америка у 2. светски рат ушла само због пара, и ни због чега другог. Пре уласка у рат она је имала 6 милијарди долара чистог прихода годишње ,уласком у 2. светрски рат тај приход је био 60 милијарди годишње што значи 10 пута више.
Ово наводи на чињеницу да су Американци(Јевреји) профитирали из 2. светског рата.
Америка је имала споразум са Хитлером о не мешању у Европске проблеме, што се није ни десило јер је Амерички председник тада био Чарлс Линдберг Хитлеров савезник, кад је Линдберг смењен  и дошао Рузвелт(Јевреји)  њима се брже боље журило да по сваку цену уђу у 2.светски рат не бирајући средства, па су наместили Перл Харбур и исценирали да су их "напали" Јапанци и то им је  био изговор и повод за улазак у 2. светски рат. Рузвелт је знао шта се дешава на Перл Харбур-у али је сво време ћутао ипак је то профит 60 милијарди није мало било у оно време, а богами није ни сад.  Њима(Јеврејима) није важно колико ће људи страдати, њима је само важно да те "своје" људе искористе најбоље за своје најпрљавије послове, а после их одбаце као стару крпу. Перл харбур није био "изненадни" напад као што се мисли, већ дуго планирани и смишљани напад кога су смишљали Јевреји да би профитирали из туђе несреће.
Тај Перл Харбур је сличан пијаци Маркале у Сарајеву где је био измишљен напад Срба на Муслимане. То је била инициална каписла која је покренула бомбардовање Срба у Босни од стране НАТО-а(Јевреја). Та пијаца је, касније доказано,  била чиста лаж и да су лешеви који су се тамо нашли били донешени из мртввачнице заједно са пластичним кесама. Значи њима је било да по сваку цену напоадну Србе па су морали нешто да измисле,а за то име је најпогоднија у том тренутку била пијаца Маркале.
Значи историја се понавља сано је треба препознати.

Јевреја има таман толико да другима загорчавају живот, а и не раде сами. Они раде заједно са Хазарима,
Знаш спрегу Ротшилд-Хазари уништавају, а Рокфелер-Јевреји пљачкају тако да су они исти шљам.

Што се тиче муслиманског проблема ту долазимо до следеће теме а то је Хладни рат:

Чим је био завршен 2. светски рат одмах је отпочео Хладни рат тачније "Трка у наоружању". Тада је створен вештачки непријатељ бивши СССР. Мало је познато људима да су Американци(Јевреји) за време Хладног рата слали СССР-у електронику и оружје. Зато да би се створио такмац њима и да би Трка могла да почне. Ми смо тачније бивша СФРЈ у свему томе играли неку неутралну тампон зону између Истока и Запада и зато смо за време Тита били јака и стабилна држава. Да су Јевреји хтели да ми пропаднемо и за време Тита као сада што пропадамо, сигурно би пропадали, али нисмо требали јер Јеврејима је тада одговарала јака и стабилна држава на Балкану да игра улогу баланса.
Када се Хладни рат завршио, када је остала једина супер сила Америка СССР је изгубио улогу вештачког непријатеља па су послали свог човека Јевреја Горбачова да га растури, исто за СССР-ом иде и Берлински зид, па онда и СФРЈ заједно у пакету, јер смо  и ми престали да играмо улогу баланса и морали смо да се распаднемо заједно са њима, а и дан данас се распадамо.

Кад су се све игре око Хладног рата коначно завршиле требало је наћи новог вештачког непријатеља као што је то био СССР, а ко би други него њихови суседи муслимани. Америка(Јевреји) су их наоружавали, обучавали и финансирали баш као и СССР . Па опште је познато да је Бин Ладени њихов човек кога су Они(Јевреји) финансирали, обучавали и наоружавали. Сада име је као "непријатељ". Толико га "витлају" и "јуре" да га ухвате али то су приче за малу децу. Они (Јевреји) су пола света окупирали, а не могу једног човека да ухвате то је смешно, јер неће да га ухвате он им је потребан као вештачки непријатељ.Кад им не буде више требао ухвати ће га и одбацити као стару крпу или ће га убити, као и многе "непријатеље" до сада.
За оне Куле Близнакиње у Њујорку и Пентагон у Вашингтону је коначно доказано да их нису терористи срушили и да није уопште било терористичких напада од стране муслимана на њих.
То су урадили Јевреји "свом" народу како би "чврсто" уверили америчке грађане да су им муслимани "непријатељи" и да их држе у страху,
јер држећи народ у страху и у бунилу тај народ је лакше контролисати, а то и јесте циљ Јевреја, они то исто и код нас овде покушавају да раде, видите да је све више људи испраног мозга, да више никог ништа не занима шта се дешава у нашој држави, само се витла за новцем, а тако је исто и у Америци, то је њима главни циљ : тотална контрола народих маса - стварање зомбија.

Запамти да је Јеврејима стално потребан неки "непријатељ" , ако га немају они ће га "створити" да би производили ратове, јер од ратова и кредита они живе, продајући оружје,а где су ратови ту је и дрога, ратови и дрога су им најпрофитабилнија инвестиција  ратови су им душевна храна и зато морају да нестану са лица земље , што шире нетрпељивост међу другим народима, подривају и свађају друге нације производећи тако ратове између тих народа и трљајући руке од задовољства и профита од тих ратова. Значи богате се на туђој муци.
И сам председник Ирана Ахмадинеџад је јавно изјавио да Израел треба избрисати са карте света, није он луд, зна јако добро шта је и због чега рекао јер познаје Јевреје, они  су им комшије, да су толико добри сигурно не би рекао да их треба избрисати са карте света.

Уосталом вама је више стало до измишљених "страдалих" 6 милиона Јевреја него до више од милион погинулих Срба у 1. светском рату кога су опет Јевреји покренули због профита. Стим у вези ми имамо с пуним правом да прогласимо холокауст Срба у 1. светском рату, јер смо ми Срби ти који су највише страдали у том најкрвавијем 1. светском рату из кога су опет Јевреји извукли највећу корист трљајући руке од задовољства на муци других - профит. паре!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Citat
За оне Куле Близнакиње у Њујорку и Пентагон у Вашингтону је коначно доказано да их нису терористи срушили и да није уопште било терористичких напада од стране муслимана на њих.
То су урадили Јевреји "свом" народу како би "чврсто" уверили америчке грађане да су им муслимани "непријатељи"

Poverovao bih ja u ovo kad bi mi pokazao dokaze. Ti imas mnogo nekih tvojih razmisljanja bez ijednog dokaza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 18:26:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.