Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 21:36:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su Jevreji izabrani narod?  (Pročitano 143790 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 159
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Hehe, oni citati koje sam postavio su upravo iz te Luciceve knjige Smiley , sto nikako ne treba da znaci da su samim tim manje vazni/validni...nije ih on izmislio...(ovo govorim zbog mogucih omalovazavanja tekstova od nekih, samo zato sto ih je Lucic naveo...)
Procitajte knjigu ako vam padne saka, jako je interesantna..

Sto se tice boljsevicke revolucije, evo jednog podatka:
"U postrevolucionarnoj vladi, 1920, bilo je "svega" 214 (80,2%) Jevreja (a.k.a Hazara), 10 (3,7%) Rusa i 43(16,1%) pripadnika ostalih naroda!"
IP sačuvana
social share
"Courage is not the absense of fear, but rather the judgement that something else is more important than fear" - Ambrose Redmoon
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Jedano zanimljivo zapazanje tj. pitanje za gebelsa:

Ako, kao sto tvrdis, Jevreji vladaju svetom na ovakav nacin najvise posle Drugog svetskog rata, zasto bi Srbiji bilo bolje da je pristupila trojnom paktu? Zar se ne bi vise ovoliko mocni Jevreji tad svetili Srbiji nego sto je bila komunisticka tj. bila uz Hazare koji su komunisti?

Ne odstupam od teme jer je sve vezano za Jevreje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Jedano zanimljivo zapazanje tj. pitanje za gebelsa:

Ako, kao sto tvrdis, Jevreji vladaju svetom na ovakav nacin najvise posle Drugog svetskog rata, zasto bi Srbiji bilo bolje da je pristupila trojnom paktu? Zar se ne bi vise ovoliko mocni Jevreji tad svetili Srbiji nego sto je bila komunisticka tj. bila uz Hazare koji su komunisti?

Ne odstupam od teme jer je sve vezano za Jevreje...

Зато што би приступом у тројни пакт светско Јеврејство било побеђено. Сети се само Хитлерове реченице на крају рата "Моје две највеће грешке су изгубљена битка код Данкерка и нисам требао да дозволим да ме мој савезник Мусолини увуиче у шестонедељни рат на Балкану"

Наравно у овај рат на Балкану није само Мусолини био главни актер зна се да се су се ту умешали и Јевреји, али тих шест недеља рата са Хитлером на Балкану је одвукло пажњу Хитлеру од напада на Русију, значи Русију је напао шест недеља касније што је означило пораз.
Јер је први човек до Хитлера Мартин Борман био руски шпијун који је слао тајно информације Русима које су намере Хитлера и за тих шест недеља рата на овим просторима Руси су дообили све потребне информације и били су спремни за одбрану знали су по којој ће линији Хитлер да нападне и ту су се утврдили. Хитлер је Русију хтео да нападне изненада чувени "Блицкриг" али смо га ми спотакли.
Кад је напао Русију Стаљин није за то ни знао. Тек је се касније освестио.Али наде су биле све изгубљене јер је до пред Москву неко(Јевреји) заврнуо славину за новац и гориво Немцима и пребацио савезницима тако да су Немци изгубили рат. То је класична издаја од стране његових најближих Химлера, Геринга, Мартина Бормана који су тајно сарађивали са Јеврејима.
То је исто као и кад је наша војска стигла до 10 километара до пред Загреб и неко је из нашег генералштаба рекао "повлачи се" и ови су се наши повукли и изгубили рат у Хрватској, тако је било и у Босни и на Косову.
Издаја твојих најближих је нешто најгоре што може да ти се деси.!

Сви они који су били уз Хитлера у 2. светском рату сада много боље пролазе Италија, Јапан, Норвешка, Хрварска, Албанија итд. па чак и Немачка која је била покретач 2. светског рата, него они који су били против Хитлера Србија, Русија... погледај само.

Значи да би и ми боље сад пролазили да смо били уз Хитлера, али на жалост.....

Јевреји су се светили Србима и за време комуниста Па више је Тито побио Срба него Хитлер за цео други светски рат,
за то постоје докумнтовани докази.

заспала Србијо пробуди се!!!!!!

за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина

« Poslednja izmena: 07. Feb 2007, 01:12:05 od gebels »
IP sačuvana
social share

Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода;
највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Malo mi je neverovatno da pomislim da smo mi toliko znacili i bili toliko jaki da mozemo da uticemo u tolikoj meri.

Sto se tice sadasnjeg polozaja bivsih clanica trojnog pakta, slazem se, stvarno je cudno koliko su jake i to za veoma mali period od rata ali... Isto tako su jake i jos jace zemlje koje su bile protiv njih: SAD, Velika Britanija, Francuska... A njih, kako ti kazes, vode Jevreji.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Aha, znaci USA, Francuska, Engleska... su lose prosle?  Smile

Pricas o Bormanu kao o Ruskom/Jevrejskom spijunu... A sta je bio covek cije si ime za nick izabrao? Ne mislim da li je bio spijun, vec da li iskreno mislis da je imao i trunke normalnosti u svom mozgu? Posto je ubio svoje petoro dece, ne bih ga mogao nazvati normalnim. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Malo mi je neverovatno da pomislim da smo mi toliko znacili i bili toliko jaki da mozemo da uticemo u tolikoj meri.

Sto se tice sadasnjeg polozaja bivsih clanica trojnog pakta, slazem se, stvarno je cudno koliko su jake i to za veoma mali period od rata ali... Isto tako su jake i jos jace zemlje koje su bile protiv njih: SAD, Velika Britanija, Francuska... A njih, kako ti kazes, vode Jevreji.

Нисмо ми били толико јаки али смо имали такав положај, јер смо га спотакли па су после Јевреји са издајом довршили посао. Прочитај мало боље мој горњи пост.

Јевреји су се светили Србима и за време комуниста Па више је Тито побио Срба него Хитлер за цео други светски рат,за то постоје докумнтовани докази.
Ми смо Јевреје овде штитили од Немаца и пружали им уточиште а они нас сада уништавају. Какав цинизам.
Па ко их не би замрзео.
Ти њега хлебом он тебе каменом!!! То морамо да променимо!

IP sačuvana
social share

највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Procitao sam dobro tvoj post nego ipak malo preterujes, a i postoje kontradiktornosti u tvojim razmisljanjima.

Kazes, "Jevreji su se svetili Srbima". Zbog cega su Nam se svetili kad smo bili uz njih? Jos smo ih i cuvali.

Ovo za Tita znam.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Citat
Pricas o Bormanu kao o Ruskom/Jevrejskom spijunu... A sta je bio covek cije si ime za nick izabrao? Ne mislim da li je bio spijun, vec da li iskreno mislis da je imao i trunke normalnosti u svom mozgu? Posto je ubio svoje petoro dece, ne bih ga mogao nazvati normalnim.

Stice se utisak da si "slucajno" prevideo da odgovoris na ovo? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Procitao sam dobro tvoj post nego ipak malo preterujes, a i postoje kontradiktornosti u tvojim razmisljanjima.

Kazes, "Jevreji su se svetili Srbima". Zbog cega su Nam se svetili kad smo bili uz njih? Jos smo ih i cuvali.

Ovo za Tita znam.

Зато што су Јевреји шљам гледају само своје интересе преко туђе грбаче , и они никад никоме нису били пријатељи само су те наивне "пријатеље" користили за своје прљаве послове и онда су их одбацивали чак шта више и уништавали као нас већ више од двеста година.

А и ми Срби(Аријевци) смо најстарији народ на свету па им и то смета, а  и хришћани православци смо и то им смета и по њима ми морамо да нестанемо са лица земље.

Aha, znaci USA, Francuska, Engleska... su lose prosle?  Smile

Pricas o Bormanu kao o Ruskom/Jevrejskom spijunu... A sta je bio covek cije si ime za nick izabrao? Ne mislim da li je bio spijun, vec da li iskreno mislis da je imao i trunke normalnosti u svom mozgu? Posto je ubio svoje petoro dece, ne bih ga mogao nazvati normalnim. Smile

Гебелс је био до краја одан Хитлеру, а своју породицу је убио јер није хтео да падну у руке Јевреја против којих се борио, то би му било испод части. Ако ти уопште знаш шта је част.

Да ли би ти дао своју породицу ако је имаш да падне у руке непријатељу против кога се бориш?

У Америци и Енглеској су били а и сад су стационирани сви најбогатији људи  који управљају светом(Јевреји и Ротшилди-хазари).
Не заборави да је Америка била први Израел, А Израел други и ако ови "наши" јеврејски властодршци дозволе Албанија ће бити трећи Израел.

Америка и Енглеска су чисте масонске(Јеврејске) државе.

Пет људи који покушавају да владају светом(Јевреји и Хазари):

1. Едмунд Ротшилд  преко Сороша
2. Дејвид Рокфелер
3. Збигњев Бжежински
4. Британска краљица Елизабета
5 . Папа Бенедикт 16(пре њега је био Папа Јован Павле 2 блиски рођак Збигњева Бжежинског који га је и поставио на то место).

Њих петоро кроје нашу државу и директно управљају нашим жиотима преко наших издајника на власти!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 21:36:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.