Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 13:55:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su Jevreji izabrani narod?  (Pročitano 143946 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500

Не постоје глупи одговори, постоје само глупа питања.

A to je upravo jedan od tih glupih odgovora kojima autori istih pravdaju glupost svojih odgovora
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Е ако си ми рек'о... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
sad će ti on reć da su Ujedinjeni Narodi proizvod judeomasonske zavjere i glavni eksponent židovske dominacije u novom svjetskom poretku
To jeste apsolutno tačno.
Samo je takav um mogao da stvori takvu organizaciju, kao foru globalne pravde i poštenja, koja od samog osnivanja nije niti demokratska niti poštena, samom postavkom gde postoje 5 stalnih članica sa pravom veta, i može ceo svet da bude za jednu stvar (recimo sporazum protiv zagađivanja planete), ništa ne vredi. Tipično kao i što Talmud propoveda odnos Jevreja prema drugima: svi su jednaki, samo su oni malo jednakiji.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Citat
А писац је хтео да каже - шта?

Pisac je hteo da kaze da ne postoje vise ili manje "kvalitetne" rase, vec da su svi ljudi jednaki. Naravno, razlike u mozgu ima uvek, to se da primetiti na svakom koraku.

Citat
To jeste apsolutno tačno.
Samo je takav um mogao da stvori takvu organizaciju, kao foru globalne pravde i poštenja, koja od samog osnivanja nije niti demokratska niti poštena, samom postavkom gde postoje 5 stalnih članica sa pravom veta, i može ceo svet da bude za jednu stvar (recimo sporazum protiv zagađivanja planete), ništa ne vredi. Tipično kao i što Talmud propoveda odnos Jevreja prema drugima: svi su jednaki, samo su oni malo jednakiji.

A da ti prvo uzmes neku knjigu u ruke, pa se informises zasto samo 5 drzava, zasto bas tih 5, i zasto drugacije nije moglo? A ne da pricas napamet. Ali ja pokusavam da objasnim nesto ljubiteljima teorija zavere... mission imposible
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa uzeo je on knjigu u ruke... Mein Kampf... tu mu sve piše...

Rekoh ti ja... nema smisla raspravljat, nema...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
A da ti prvo uzmes neku knjigu u ruke, pa se informises zasto samo 5 drzava, zasto bas tih 5, i zasto drugacije nije moglo? A ne da pricas napamet.
Ti meni kažeš šta sam ja čit'o??!! Ma ja sam član biblioteeeeke, smem da uđem u po' bela dana, uđem, bre, k'o gospodin čo'ek, naručim, pojedem, popijem....  ejj, on mene pita šta sam ja čit'o  Smile

Citat
Ali ja pokusavam da objasnim nesto ljubiteljima teorija zavere... mission imposible
E ovde se slažem sa tobom. Mislim da je jako naivno misliti kako ne postoje centri moći koji spovode svoju politiku, i bogate se sve više, dok sukobi traju širom cele planete. Njihova moć upravo proizilazi tehnikom "zavadi pa vladaj", pritom pomažući obe strane, a kasnije strani za koju odluče da izgubi, ukinu tu pomoć. I ponavljam, to nije nikakva teorija zavere, već teorija interesa. E sad, ti ne veruješ, i poštujem to; ja verujem, i poštuj to.
Toliko.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
1) Lepo si citirao Radovana, ali to ne menja stvar da nisi upucen u ono sto sam ti rekao/dao savet

2) Ja nisam rekao da ne postujem to sto verujes u teorije (zavere) interesa, vec da je nemoguca misija onda objasniti nesto , ako ja u to ne verujem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@st_faca

Komentari su ti suvisni jer nista osim ironije ne govore. Ako nemas nista pametno da kazes zaobidji ovu temu jer ce ubuduce biti brisanje postova i slanje upozorenja preko privatnih poruka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
Citat
sad će ti on reć da su Ujedinjeni Narodi proizvod judeomasonske zavjere i glavni eksponent židovske dominacije u novom svjetskom poretku

Bas to,UN je i dao drzavu Jevrejima , a nastao je svi znamo zbog cega ....to se i danas vidi.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pisac je hteo da kaze da ne postoje vise ili manje "kvalitetne" rase, vec da su svi ljudi jednaki.

Ту твоју теорију мало кочи историја...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 13:55:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.