Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 19:36:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su dijete stetne?  (Pročitano 7719 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile hi hi...evo i teorije moje majke, koja nije doktor, ali je zena koja se ni u trudnoci nije debljala vise od 10 kg (zavidno, nema sta...)

3 obroka + vocne uzine
moze i neka grickalica ... ma sve moze, ali bez prejedanja i preterivanja u bilo cemu
za dorucak nesto mlecno, za rucak bareno povrce, salate i meso... za veceru nesto lagano
i eno je, ima 65 god a ne pije nikakve lekove... ponavljam, NIKAKVE nizasta!
naravno, ne pusi... popije casu vina uz rucak... ma san je svakog doktora, prehladi se jednom u 3 godine   Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
tvoja mama je genije ...  Smile

ajd sad da svi prestanemo da smaramo i ugledamo se na primer gospodje mame  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kod mene je problem sto ja pazim sta jedem,i ako samo jednom preteram,sve pada u vodu-ceo dzeparac potrosim na cokolade i sl.pod izgovorom"ionako sam uprskala,od sutra cu na dijetu"! A letos sam jela jednom na dan(ujutru))i smrsala 4 kg za nedelju dana!Nikad mi nece biti jasno zasto,kad se valjda metabolizam poremeti kad jedemo jednom dnevno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
hm.. mislim da ti ipak imas neki poremecaj ishrane...
mislim.. te nagle skokove ... prejedam se.. necu da jedem..
tih 4kg sto si skinula bila je voda.. znaci.. prave masti su ostale..

e, sad... nemoj da se ljutis... posto si vrlo mlada i posto je zivot pred tobom... stvarno ne bi bilo lose da uzmes od skolskog lekara uput za dijetologa...
mislim.. i ja sam se dugo zezal... biomed4, pa neke kapi, pa ne jedem, pa ovo .. pa ono... i na kraju sam stisnula petlju i otisla kod doce...
nije nista strasno.. veruj mi... citav zivot zivim sa variranjem kg i losim navikama kada je ishrana u pitanju...
a, zdravlje je ipak najvaznije...
takodje... mrsavices polako... taj visak ce otici za mesec..mesec i po... taman dok ne krene sezona kupanja...
a, najvaznije od svega... tvoja koza ce se polagano skupljati, tako da ces izbeci pojavu strija... takodje... i celulit ce polako poceti da nestaje.. Wink
elem... bices puna energije, meni su i nokti postali manje krti, lice se ocistilo, a ukljucene su i lagane fizicke vezbe kojima ces zategnuti misice... Wink

moj savet ti je... nemoj samo da smrsas... promeni svoj zivot... i napokon budi zadovoljna sobom... jer.. ok je biti zdravo mrsav.. ali sta ti to znaci kad imas mlitave noge i ruke i kese po stomaku jer nemas ni jedno misica.. Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 399
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Tytn II
hmmm...lepo je to sve sto si rekla...
Kako se zovu te doce,nutricionisti? Gde oni mogu da se nadju?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
odes kod lekara opste prakse i trazis uput za dijetologa...

npr. ja sam student i isla sam kod doktorke u studentskoj poliklinici...

a, mozes i da odes do nekog nutricioniste... sad ih uvaljuju u svaki fitness centar...

mislim da u beogradu postoji i institut koji se bavi tim problemima... samo ne znam gde se nalaze..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 399
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Tytn II
ok
hvala na informacijama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bila sam kod nutricioniste,propisala mi je nacin ishrane-tacno sta za dorucak,uzinu,rucak,veceru.I vezbe minimum pola sata.To je bilo u decembru.Pocela sam ja dobro,dok mi decko nije rekao"Jao,jesi li se ti to ugojila?!Ruke su ti deblje od mojih!" I sve pade u vodu...Tad je pocela bulimija...Ali ne cesto...Vise ne povracam(vec 2 meseca),ali sam znala da gladujuem po 14 dana bez icega(cak ni zvake)! Onda me je sestra uzela pod svoje i objasnila neke stvari Smile,i tako ja krenuh na proteinsku dijetu.mislim da mi je to pametnije.Kad bih pocela ponovo da se hranim po propisanom nacinu,znam da bi se vratila mia,jer mi se cini da je to previse hrane.Danas mi je 6.dan,smrsala sam 3 kg(168 cm,55 kg),jos 5 kg imam da skinem. Smile
Anea,hvala ti od srca na savetima,... :flower:ali prvo moram biti psihicki spremna na odlazak kod nutricioniste.Sve pocinje u glavi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
mislim da problem nije do tvoje glave, vec do njegove...
to je tako... pa netakticno..  Smile

iskreno.. razlika izmedju atkinsa i dijete koje prepise nutricionista je da se kod ove druge kilogrami mnoooogo sporije vracaju..

takodje... drug mi je rekao, a to sam i ja primetila .. da samo kad je prvi put drzis, postoji neki pozitivan efekat... posle je sve mucenje...

ne znam sta da ti kazem... good luck...

najvaznije je da se ti dobro osecas... Wink

inace.. sto se tice muskaraca... pa.. ja ne znam kakve ono kriterijume imaju, ali njima kad kazes da im raste bojler pocinju da vriste kako su savrseni i da to nije nista... cak i ako imaju poprilicno godina i poprilican bojler...  Smile

elem..ja znam da sam bila u stanju da sarmiram decka i kad sam bila k'o trokrilni ormar... tako da... ne osvrci se previse na komenatare...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile

hm hm, 3 kg za nedelju dana je tecnost, smanji se tiba... nije to realan gubitak mase...
sarchy, ako sam te dobro razumela, ti sa 168cm imas 55kg? pa ti curo nisi debela... mozda je lose rasporedjeno
 Smile
ako je tako, samo kretanje, setanje i neke vezbice oblikovanja... veruj mi!
ja poslednjih 15 god vezbam neke lagane vezbice (vise za tonus, gipkost i sl, kao one u skolici sto smo svi radili)
i to svaki dan ili na drugi po 20-30 min, i sa svojih 34god izgledam tako da mi svaka curica moze pozavideti...
i to vezbam kod kuce. sto ce reci, moze se sve. vazan je kontinuitet!

a to sto kazes da ti se cini da je puno hrane i da nikad neces smrsati (dijeta po nutricionisti),
vec je anea pominjala: kilogrami se lagano tope, koza se ne opusta, svuda se ravnomerno mrsavi i za koji mesec izgledas k'o bombona... poenta i jeste u tome da se jede dosta i nista ne uskracuje...
pa nisu vitki oni koji gladuju, vec oni koji se ne prezderavaju  Smile
razmisli...

pusti ti te price, debele ruke i kojesta... kad budes fino rasporedjena i zategnuta, ti ces se lepo osecati, moci ces obuci sta god pozelis... i super ces izgledati.
do tad, ne daj se tek tako pokolebati negativnim komentarima (momak... grrr Smile), ubedi ti njega da si najlepsa, oblaci ono sta ti lepo stoji, sta on zna  Smile  niko nije savrseno gradjen, ni te za koje bi on rekao da su ribetine...
svi mozemo da izgledamo lepo ako malo obratimo paznju na ovo i ono  Smile

Smile 
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 19:36:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.