Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su Blizanci najljepsi znak zodijaka?  (Pročitano 76500 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne mislim da su blizanci najlepsi a pogotovo ne najinteligentniji, bar ove koje ja znam nisu ni i od inteligencije!
Najlepse su zene Skorpije! Smile Smile
da najljepse su zene skorpije pogotovo onakve skorpije poput marije serifovic a znam ih jos mnogo onako zgodnih i slatkih Smile :Dma bikovi zene ubjedljivi i to prva dekada 21april.30 april.venera cuda cini.a posto su skorpije antipod bika znaci da su njihova suprotnost i da su jako rijetko lijepe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Ericsson T-68
Ne mislim da su blizanci najlepsi a pogotovo ne najinteligentniji, bar ove koje ja znam nisu ni i od inteligencije!
da najljepse su zene skorpije pogotovo onakve skorpije poput marije serifovic a znam ih jos mnogo onako zgodnih i slatkih Smile :Dma bikovi zene ubjedljivi i to prva dekada 21april.30 april.venera cuda cini.a posto su skorpije antipod bika znaci da su njihova suprotnost i da su jako rijetko lijepe.

Ne huli, pojma nemas. Marija serifovic bash ima naglasenu prirodu u njenom izgledu nema nista skorpionsko. Skorpije su vam, ribe, koje prosto "zovu na sex" a sex me mala seka smrti, pa ide uz skorpije. Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi sta je sa Vama, pa svi znakovi imaju lepše i manje lepše pripadnike.....i dragi druze ne viri iz svake skorpije poziv za sex........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
mob
Ericsson T-68
Ljudi sta je sa Vama, pa svi znakovi imaju lepše i manje lepše pripadnike.....i dragi druze ne viri iz svake skorpije poziv za sex........

Kad ce vi da skapirate ponetu generalizacije? Skorpija je znak vezan za sex, kao osmo polje kao mars i venera (erotske planete).... To da li ce iz neke "skoprije" da zraci to zavisi od mnogih aspekta, ali je kod nekog kod koga je mars dispozitor to veca sansa nego kod nekog kod koga je merkur dispozitor.

Kada kazem skorpija mislim na naglasen znak skorpije, a ne ne skorpiona u horoskopu. Moz ti biti skorpija kolko hoces, a da ti drugi znaci budu naglaseni, nista od tog "skorpiona" kod tebe t.j nesto malo.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Aiwass nemoj mi zameriti, ti se svakako bolje razumes od mene....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
mob
Ericsson T-68
Ne znam da li je ovo tvoje bilo sarkstichno ali sta god, nemam za sta da ti zamerim. Ljudi cesto generalizuju ljude, ja ne generalizujem ljude vec odredjeni znak ili aspekt, kombinacija je milion ali srz je srz, isto kao u hemiji, neki element ima jedne osobine, i kao takav se opisuje, i to je taj element, u kombinaciji sa drugim element dobijamo novi element, sa totalno drugacijim osobinama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne znam da li je ovo tvoje bilo sarkstichno ali sta god, nemam za sta da ti zamerim. Ljudi cesto generalizuju ljude, ja ne generalizujem ljude vec odredjeni znak ili aspekt, kombinacija je milion ali srz je srz, isto kao u hemiji, neki element ima jedne osobine, i kao takav se opisuje, i to je taj element, u kombinaciji sa drugim element dobijamo novi element, sa totalno drugacijim osobinama.
pa tr

Ne huli, pojma nemas. Marija serifovic bash ima naglasenu prirodu u njenom izgledu nema nista skorpionsko. Skorpije su vam, ribe, koje prosto "zovu na sex" a sex me mala seka smrti, pa ide uz skorpije. Smiley
hehe.pa jedno je zvati na sex a drugo je biti sexy.koliko ja znam ipak podznak najvise odredjuje izgled neke osobe i kako je drugi vide.ja znam dosta osoba sa podznakom skorpije a i duplih skorpija i pa nisam primjetio nista posebno kod njih po tom pitanju.vjerovatno stvar ukusa.ja kao jarac trebalo bi da mi se svidjaju te skorpije ali posto ja imam nekih drugih aspekata u natalnoj kart mozda ja i nisam pravi jarac samo mi se eto slucajno sunce naslo u tom znaku pa eto kazem da sam jarac.trebao bi ja da razmislim malo bolje jer mozda sam ja sasvim neki drugi znak.od sada citam prognoze svih 12 znakova za svaki slucaj Smile Smile Smile :
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
mob
Ericsson T-68
Citat
hehe.pa jedno je zvati na sex a drugo je biti sexy.koliko ja znam ipak podznak najvise odredjuje izgled neke osobe i kako je drugi vide.ja znam dosta osoba sa podznakom skorpije a i duplih skorpija i pa nisam primjetio nista posebno kod njih po tom pitanju.

Zato sto gledas pogreshne stvari. Npr podznak najvise odredjuje izgled? Retkost, navise pokupis osobina od onog znaka u kom ti je vladar podznaka. Npr Podznak skorpija, mars u devici - izgledas kao devica. To moze i da se proveri. Takodje planeta na asc daje posebnu notu.

Dzaba ako je neko dupli skorpion a ima lediran mars, los aspekt marsa, mars u ovnu, mars u padu ili tako nesto. To su onda samo neke elementarne osobine skorpiona koje zakace tako, karakter, temperament.

Skorpionka jeste sexy cura, ali naglasena skorpionka, ne skorpionka u znaku i podznaku.
« Poslednja izmena: 17. Dec 2007, 11:45:31 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
hehe.pa jedno je zvati na sex a drugo je biti sexy.koliko ja znam ipak podznak najvise odredjuje izgled neke osobe i kako je drugi vide.ja znam dosta osoba sa podznakom skorpije a i duplih skorpija i pa nisam primjetio nista posebno kod njih po tom pitanju.

Zato sto gledas pogreshne stvari. Npr podznak najvise odredjuje izgled? Retkost, navise pokupis osobina od onog znaka u kom ti je vladar podznaka. Npr Podznak skorpija, mars u devici - izgledas kao devica. To moze i da se proveri. Takodje planeta na asc daje posebnu notu.

Dzaba ako je neko dupli skorpion a ima lediran mars, los aspekt marsa, mars u ovnu, mars u padu ili tako nesto. To su onda samo neke elementarne osobine skorpiona koje zakace tako, karakter, temperament.

Skorpionka jeste sexy cura, ali naglasena skorpionka, ne skorpionka u znaku i podznaku.
mozda si u pravu ali onda je apsurdno razgovarati o pojedinom znaku kao najljepsem.ja sam jarac a moj podznak je strijelac.znaci li to posto se jupiter u mojoj natalnoj karti nalazi u biku da izgledam kao bik?ja bi ipak rekao da sam se nasao u fizickom opisu znaka strijelca i to 90 posto.vecina astrologa ipak smatra da podznak odredjuje ono kako nas drugi vide i nase pocetke u zivotu tako da vjerovatno najvise utice i na izgled.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 159
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Ericsson W810i
Otkada datum rodjenja tj znak u kome se radjamo ima uticaja na nas izgled????????????????????
Ko to samo izmsili Smile, daj molim vas ne lupajte gluposti  Smile
IP sačuvana
social share
Ne sudite preostro o meni
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.