Није потребна велика памет да би се схватило како је уједињење европских нација и држава једини пут уздизања Европљана из ове немоћи, пут стицања моћи неопходних за ваљане одговоре на све веће изазове и претње, планетараних размера. Истичем ту чињеницу зато што злонамерни или заблесављени поборници овакве Европске уније свако порицање па и најмању сумњу у њену ваљаност неосновано проглашавају противљењем уједињењу, националистичком ускогрудошћу, популистичком себичношћу или, у најбољем случају, евроскептицизмом.
за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
U principu nisam protiv pridruzivanja. Ali,moj stav(a verovatno i vecine gradjana) ce zavisiti od stava EU prema pitanju celovitosti Srbije.
Medjutim,posmatracu i to kako se stvari odvijaju u privrednoj sferi.A,privreda u potpunosti zavisi od odluka koje dolaze sa strane,pa i iz EU.Za sada stvari su katastrofalne.Danas strajkuju radnici EI Nis(njih oko 15 000),jer su mnogi ostali bez posla.A,sledi ista prica sa EPS-om,NIS-om,JKP sirom zemlje...Ne znam,znate li da je ministar Lalovic doneo dokument koji predvidja otpustanje 68 000 ljudi samo ove godine? Eto,otpustaju se radnici u elektro proizvodnji,a otvara se najmodernija evropska kockarnica u Beogradu.E,ja sam protiv takve Evrope. Za sada je moj stav-ne.
Na zalost,moje misljenje je da danasnjom Evropom vladaju Hitlerove ideje,i ja sam protiv toga.
« Poslednja izmena: 21. Feb 2007, 17:08:15 od gupman »