Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:03:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste videli NLO???
Da
28.6%  (54)
Ne
71.4%  (135)
Ukupno glasova: 189
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste videli NLO???  (Pročitano 72822 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Ne mogu ništa da ti dokažem ni ja niti bilo ko.Imaš informacije pa ih na svom putu ka spoznaji uzmi u obzir,to je sve.Niko ne traži ni od koga da veruje...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
nisam to ni mislio...nerviraju me neki takvi ljudi i ljudska cud...ne zato sto misle drugacije,nego zato sto su uvek tvrdoglavi i brzopleti u tome...kao i oni geniji sto pisu knjige tipa"da vincijev kod"iostalo...misli drugacije,al ne bombarduj narod svojim tupljenjem i pretpostavljanjem >>>(ovo se odnosi na te"pisce".namerno cu napisati ovako>>>>>zato-sto-nisi-dobio-sedmicu-na-lotou-pa-mislis-da-nema-Boga...  Smile Smile Smile mislim-narod ima pravo da ne veruje u te knjige,ali budimo realni  Smile >>svako pada na reklamu i pritisak vecine,tako da covek maltene nesvesno poveruje u te kretenizme,a da nije ni zeleo/znao da nije istina...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 72
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k750i
Pitanje je sta podrazumevas pod Bog? Ako to razjasnimo onda mozemo da uporedjujemo. Ako ti mislis da je Bog neki cica koji sedi na oblaku sigurno cu radije dati prednost vanzemaljcima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Sony xperia
Bez ljutnje ljudi,vrlo je moguće da postoji još neki oblik šivota u svemiru i neka inteligentna vrsta,ali fotografije i video snimci koji postoje,svi su fake ili su snimci toliko nejasni da nema šanse da se bilo šta prepozna,a tkz. svedocima uopšte ne verujem.Niko da sad nije napravio fotografiju ili video snimak koji to jasno potvrđuje,tako da sve ostaje na nivou SF.

To sto kazes je upravo ovo, sto bih verovao tvojoj izjavi?? Imas li materijalnih dokaza???
Da li je nekom palo na pamet da na osnovu tudjih izjava ucimo i u skolama. Da li vam profa za postojanje elektrona daje materijalni dokaz?? A vi mu verujete. Da li ste sigurni da je pitagora izmislio teoremu?? Da ne nabrajam. Svedocima se ne moze verovati. Koja diskriminacija. Zasto im se ne moze verovati. Opet cu ponoviti uz dva svedoka moze vas osuditi. Kazete, nema materijalnih dokaza. Pa i ubica se trudi da ne ostavi tragove  dokaze. Kazete da ih ima ili uspostavljen kontakt, znalo bi se. Ameri su 10 god. cuvali postojanje nevidljivog 111, pa jel znao neko. Bila nagadjanja i niko nije verovao. Sve je SF, a odakle i njima ideje??
Zar je malo sto na fresci iz 15-og veka stoji ufo??? Zar su svi tadasnji slikari gledali SF ?? I oni su citali SF ??

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Ameri su 10 god. cuvali postojanje nevidljivog 111, pa jel znao neko. Bila nagadjanja i niko nije verovao. Sve je SF, a odakle i njima ideje??

Мислиш 117, око њега се нагађало зато што је између f-18 и f-20 постојала празнина, за који су веровали да је у питању тајни стелт авион F-19.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
mob
Sony xperia
Da 117, ebi ga, ne mogu se vise ponavljati. Ovo je merodavno, ono nije, ovo je dokaz, ono nije, zasto ovako, a ne onako. Za iste stvari ista pitanja. Pa filtrirajte informacije. Niti freske, niti detalji iz piramida, niti pecinski ljudi, nista nije ok, dok neko nesto zvanicno ne kaze. A ko je taj zvanicnik ?? Za koga radi ?? U cije ime govori ?? Sve to nema veze, jer on je kategorizovan kao zvanicnik. A kada ti isti zvanicnici nesto precute, nikom nista. Oni su zvanicnici.
A onda kada to izdje na vidalo opet nista.
Pa i crkva je zvanicna. Sto ne iznese dokaz o postojanju Boga ?? Sto ne iznesu dokaz o postojanju Isusa ?? Sto ne iznesu dokaz o postojanju Mojsia ?? Ne, nema, nego se treba se verovati.
Pa verujte onima koji vas vuku za nos, nemojte sagledavati stvari koje su vam pred nosom i sami izvesti zakljucke.
« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 18:48:38 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 72
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k750i
Bez ljutnje ljudi,vrlo je moguće da postoji još neki oblik šivota u svemiru i neka inteligentna vrsta,ali fotografije i video snimci koji postoje,svi su fake ili su snimci toliko nejasni da nema šanse da se bilo šta prepozna,a tkz. svedocima uopšte ne verujem.Niko da sad nije napravio fotografiju ili video snimak koji to jasno potvrđuje,tako da sve ostaje na nivou SF.

To sto kazes je upravo ovo, sto bih verovao tvojoj izjavi?? Imas li materijalnih dokaza???
Da li je nekom palo na pamet da na osnovu tudjih izjava ucimo i u skolama. Da li vam profa za postojanje elektrona daje materijalni dokaz?? A vi mu verujete. Da li ste sigurni da je pitagora izmislio teoremu?? Da ne nabrajam. Svedocima se ne moze verovati. Koja diskriminacija. Zasto im se ne moze verovati. Opet cu ponoviti uz dva svedoka moze vas osuditi. Kazete, nema materijalnih dokaza. Pa i ubica se trudi da ne ostavi tragove  dokaze. Kazete da ih ima ili uspostavljen kontakt, znalo bi se. Ameri su 10 god. cuvali postojanje nevidljivog 111, pa jel znao neko. Bila nagadjanja i niko nije verovao. Sve je SF, a odakle i njima ideje??
Zar je malo sto na fresci iz 15-og veka stoji ufo??? Zar su svi tadasnji slikari gledali SF ?? I oni su citali SF ??

Totalno se slazem sa tobom lightsoft! Smile Moram da vas pitam nesto. Imali neko od vas slicne misli kao : "Covece sta ako je ono istina sta ce se desiti sanama" itd. I kada gledate ljude oko sebe a oni se ponasaju kao da su u raju, bez ikakve brige.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tattoo

To nisu prava poređenja,ja govorim da niko nije izneo opipljive dokaze da postoje,sve je uglavnom nagađanje i raznorazne priče i bez video snimka ili bez autentičnih fotografija nema dokaza,ili da neko uhvati nekoga ili nešto iz svemira pa da se uverimo.
            Govoriš o elektronima,pitagori i freskama iz 15 veku,ja ti govorim o bićima koji imaju svoj oblik,visinu,težinu,znači o nekim stvarima koje su opipljive i ako postoje,tj.ako posećuju našu planeti mora se izneti opipljiv dokaz.Sve ostalo su nagađanja.
Po toj logici koju ti primenjuješ i Elvis je živ.I ne treba ja da dokazujem da nešto ne postoji,jer je to van pameti,nego obrnuto.Kako se dokazuje da nešto ne postoji.???
         I nisam rekao da ne postoje,nego da niko do sad nije izneo konkretne dokaze da postoje i da su nas posetili.
Pa niko konkretno i ne zna kako izgledaju,ni kako im izgleda"svemirski brod",ni od kog je materijala,ni šta i kako ga pokreće,ništa niko konkretno ne zna,pa kako onda možeš da budeš siguran,možeš da veruješ,ali da budeš siguran,nikako.A to je velika razlika.Ja lično mislim da je moguće da postoje neki oblici života,pa možda i cela civilizacija negde u svemiru,ali da mogu da tvrdim da postoje,ne mogu.
« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 19:08:59 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Moram da vas pitam nesto. Imali neko od vas slicne misli kao : "Covece sta ako je ono istina sta ce se desiti sanama" itd. I kada gledate ljude oko sebe a oni se ponasaju kao da su u raju, bez ikakve brige.

Да запитао сам се и нисам знао шта да одговорим.
Шта рећи, не каже се џабе ignorence is bliss.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
mob
Sony xperia
Pa one ufo-e na freskama, na crtezima iz tanzanije, sigurno je neko vozio. Zar to nije opipljivo?? I ne mislim da dokazujes da nesto ne postoji. Vec iz onog sta se predocava i sta vec postoji, izvede zakljucak da li je tako ili ne.
A sto se elektrona i pitagore tice, sta je tu pogresno. Na osnovu necije izjave se to podvodi da je tako. Bio u pitanju elektron ili vanzemaljac, opet je na osnovu izjave. Neko je u akceleratoru to i to uradio. Bravooooo, dokazao je. Ja sam video vanzemaljca, sprzio mi travu njegov brod, dosli ljudi iz cia-e i svee mi pokupili. Uaaaeeee, koji lazov. Koliko njih govore kao svedoci, hoce da idu pred americki kongres da to potvrde, da su videli i radili na telima vanzemaljaca. Zasto ih ne pozovu da to potvrde?? Onda ce biti i dokaza. Vazduh je oko nas, ali ga ne vidimo. Rusi kao tornado, udisemo i zivimo, na osnovu cega izvodimo zakljucak da postoji, a ne vidimo ga?? Jer samo na osnovu njegovog ucinka ??O tome pricam.

Citat
Imali neko od vas slicne misli kao : "Covece sta ako je ono istina sta ce se desiti sanama" itd. I kada gledate ljude oko sebe a oni se ponasaju kao da su u raju, bez ikakve brige.

Koliko mi je samo to puta palo na pamet.
« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 19:18:22 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:03:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.225 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.