Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 18:15:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste videli NLO???
Da
28.6%  (54)
Ne
71.4%  (135)
Ukupno glasova: 189
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste videli NLO???  (Pročitano 73314 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ako se do sada vodio rat u tebi, sta ce tek izazvati ovo. Kazu iznad Pariza.

http://www.youtube.com/watch?v=lDd2I8fr06Y
  (hhmm... Smile kako da ovo kazem da me shvatite tacno kako zelim?...)

iako odmah izgleda da je lazirano...-mislim-da je tako...u sred bela dana i odjednom...-to bi izbilo na vesti sirom sveta...mislim-grad,kamere,radari,ljudi...i covek odma pomisli da je laz...ali,postavlja se jedno dobro pitanje
Niko nije tako niske inteligencije,i tako naivan da napravi filmic za koji ZNA da ce da lici na fake...mislim-kao da ja ocu da pravim snimak NLOa,gde se onako vidi kako konac viri iz neba... Smile
i ono sto me najcesce zabrinjava kod tih "ultra-smesnih,-glupih,-laznih,-u srcu grada,-nerealnih"-kako ih vec nazivaju jeste to sto rekoh-niko nije toliko glup da pravi budalu od sebe i da mu se smeju i rugaju Smile Smile...tako da...ovo me stvarno cudi.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2007, 02:02:58 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Sony xperia
Ma nije ono konac nego u pocetku nesto izadje i nastavi zasebno. A to sam i ja pomislio, to bi bila frka na rtv i u novinama. Drugo sto me malo koleba, ako je onaj deo isao izmedju zgrada, zar ne bi trebala biti njegova senka na onoj zgradi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Gledao sam ovo ranije i čitao komentare tipa-kako to da se snimatelj nije uzbudio ni malo?Okreće kameru nonšalantno,kaoo da snima ptičice a osim toga brod ima i nešto što je usmereno ka dole i izgleda kao oružje pa bi možda mogao da se prepadne i zbog toga.Nisko je mnogo i palo bi mi na pamet da će da opali iz tog čuda možda.
Osim toga,ljudi se šetaju na poćetku videa prekoputa ulice opušteno a toliki brod prilazi...
E sad,gledam senkesolitera na brodu i deluje mi realno.Možda se ovaj lik sledio od frke a ovi nisu videli ništa?Hm... Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ne-onaj deo za konac se odnosio na onaj kontekst:"to je kao da ja uzmem i napravim glupost sa koncem i pokazem ortaku i svetu..."

a sto se tice ostalog-paa,za ovj mislim da je laziran... Smile  Smile mislim-dobro pogledajte one ljude sto se vide prve dve sekunde u levom donjem uglu...a i to sto-se zna-jednostavno:ceo svet bi to video...(mada,dobro su uradili ono zujanje i ono malecno...) znaci-niko ne bi pravio budalu od sebe snimcima koje i beba provali,ali izgleda da ovom liku ne smeta da bude za druge kreten... Smile Smile
sto se tice ovog zadnjeg-znaci SAMO ovaj zadnji snimak:msilim da je sigurno izlaziran... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
mene vise brine sto su ova desavanja sve ucestalija,a snimci sve bolji...ako nisu fake Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Ej a ko će ga znati-možda i nije lažan?Možda je sve čudan splet okolnosti(ljudi nisu videli i sl.)a opet možda je fake?
Очекивао би реакцију дрвећа, а и када пролети мало звучи на млазни мотор.

То сам засад приметио.
Prouči video pažljivije:Sedma sekunda-drvo u desnom uglu je zapahnula promaja  broda.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Sony xperia
Evo sta o nekim stvarima kaze africko pleme Dogoni.

Robert  Temple  je  posvetio  osam  godina  rasvjetljavanju  bizarnih  informacija  plemena
Dogon  da  bi  napokon  objavio  knjigu:  "The  Sirius  Mystery:  New  Scientific  Evidence  for
Alien Contact 5.000 years ago". Temple potvr uje tezu da vec pet tisuca godina (preciznije
od  3.200 g.p.n.e.) Dogoni imaju dokaze o posjeti civilizacije iz zvjezdanog sustava  Sirijus.
Oni tvrde da svoje znanje duguju posjetiocima sa Sirijusa.
Idemo redom:
- Tradicija Dogona govori o tri zvijezde u ovom sustavu. Sirijus A je vidljiv golim okom na
samo  2,6  svjetlosne godine od  nas.  Za postojanje  Sirijusa  B  se naga alo  zadnjih stotinjak
godina.  Prve  fotografije  su  dokazale  njegovo  prisustvo  tek  od  1970.  godine.  Postojanje
zvijezde  Sirijus  C  su  "prvi"  pretpostavili  dvojica  francuskih  astronoma  1995.  nakon  niza
godina istra枴vanja.
- Dogoni nazivaju zvijezdu Sirijus B imenom "Po Tolo". U prijevodu "po" znaci najmanja
sjemenka, a "tolo" je  zvijezda.  Ovime  su opisali velicinu  zvijezde.  Tako er  tvrde da  je  to
"najte杪 zvijezda" i da je "bijela". Moderna astronomija poznaje klasu zvijezda tzv. "bijelih
patuljaka". Njihove osobine su: mali, masivni i bijeli.
- Dogoni tvrde da  je umjesto  "zemlje", Po Tolo sagra en od "sagala" ("cvrste") materije.
Rijec je o izvanredno te嗅om metalu, toliko te嗅om da ga "sva zemaljska bica kombinirana ne
mogu podici". Zbilja, klasa "bijelih patuljaka" su izvanredno guste i masivne zvijezde.
- Dogoni tvrde da znaju da Po Tolo ima orbitu elipse (potvr eno prije 30 godina). I da je
njen orbitalni period dug 50 godina (procjena dana嗜jih astronoma je: 50.04 godine +/-0.09
godina). I na koncu da rotira oko vlastite osi (potvr eno!).
- Dogoni opisuju i trecu zvijezdu koju zovu "Emme Ya". U prijevodu rijec je o "sorghumu",
odnosno vrsti tropske biljke, i "female" odnosno 枡nskom bicu. Zasad nije odgonetnuto za嗾o
su  joj  Dogoni  dali  takvo  ime.  Naime,  postojanje  zvijezde  Sirijus  C  jo   nije  zvanicno
potvr eno. Fotografija nema, ali pretpostavke spomenutih Francuza su da je rijec o "crvenom
zvjezdanom patuljku". (U casopisu "Astronomy and Astrophasics" broj 299 iz 1995, Daniel i
Duvent  u  clanku  pod  naslovom  "Da  li  je  Sirijus  trostruka  zvijezda?",  tvrde  da  samo
postojanje crvenog zvjezdanog patuljka mo枡 objasniti promjene u orbiti zvijezda.)
- Dogoni tvrde da se u orbiti oko Emme Ya nalazi samo jedan satelit. Naravno, na喨 aparati
su preslabi da registriraju Sirijus C, a pogotovo njegov sicu嗜i satelit.
-  Dogonska  mitologija  ukljucuje  cetiri  kalendara.  Suncev,  Mjesecev,  Sirijuski  i  Venerin.
- Dogoni su davno u pro嗟osti bili svjesni o postojanju cetiri Jupiterova mjeseca...
- Ideja da se Zemlja okrece oko Sunca im je bila znana 4.500 godina prije Galileja...
- Isto kao i Saturnovi prstenovi...
Dogoni ka柆 da im je astronomsko znanje dao NOMMOS. Rijec je o amfibijskim bicima,
poslanim na Zemlju sa Sirijusa da pomognu prosperitetu Zemljana. Do嗟i su u zemlju Dogona
sa sjeveroistoka. Kada je njihovo "vozilo" sletjelo, uz veliku buku... nova "zvijezda" (mo枦a
maticni veliki svemirski brod?) vi en je na nebu...
Ime Nommos kod Dogona znaci "pripremiti pi啼". Nommos je tako er zvan i "Vladarom
vode", "Monitorom" ili "Uciteljem".
Nommos  je  vi啼  slicio  ribolikim  nego  humanoidnim  bicima.  Morao  je  枴vjeti  u  vodi.
(Sjetimo se Muse Traorea s pocetka teksta, njegovog 嗾apica i rijeke Niger). Ta bica su bili
duhovni za嗾itnici.
Legenda  ka枡  da  ce  Nommo  u  buducnosti  opet  posjetiti  Zemlju,  ovaj  put  u  humanom
obliku. Tek kasnije ce se vratiti svojoj amfibijskoj formi i "vladat ce iz vode".
Prici ovdje nije kraj.
(Zapravo, sada dolazimo do pravog zapleta.)
Dogoni sugeriraju da Nommosi imaju svoju bazu u na啼m solarnom sustavu... koja se krece
u orbiti kao "deseti mjesec" na jednoj od vanjskih planeta!
Po imo s kraja:
Pluton ima samo jedan mjesec (Charon); Neptun ima osam poznatih; oko Urana se krece pet
pratilaca; Saturn ih ima 18 (zadnjeg je otkrio Voyager 1990.); Jupiter ih ima 16 (cetiri veca se
isticu).
Fokusirajmo  se  na  Saturnove  mjesece.  Svi  osim  jednog  imaju  povr喨nu  izbrazdanu
meteorskim kraterima. Slike Voyagera pokazuju da taj jedan mjesec, poznat kao Enceladus,
ima  savr啼no  glatku  povr喨nu.  Za  razliku  od  ostalih  Saturnovih  satelita,  Enceladus  ima
retrogradnu orbitu oko maticne planete.
Ops. Anomalija u na啼m susjedstvu! Spomenuti mjesec ima radijus od oko 160 km. Masa
mu je nepoznata, jer se ne zna njegov sastav. Orbita oko Saturna traje 523 dana.
Brad Smith s University of Arizona je, nakon analize Voyagerovih rezultata, zakljucio da je
ovo nebesko tijelo "savr啼no okruglo" i da ima samo 3% refleksije...
Znacaj ove izjave je u tome da se "perfektne nebeske lopte" vrlo rijetko srecu. Zemlja nije
okrugla. Kao ni na  Mjesec. Kao ni ostale planete Solarnog sustava. A 嗾o se refleksije tice, to
samo budi daljnje sumnje da je rijec o umjetnom objektu.
Mo枦a uspavanom svemirskom brodu Nommosa.
Podsjetimo  da  su  Dogoni  najavili  ponovni  dolazak  Nommosa.  Na  "Dan  Ribe".  Prva
indikacija njihovog dolaska bit ce nova zvijezda na nebu "zvijezda desetog mjeseca"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
kao i ovo...pogledajte datume na oba snimka,grad(sarajevo) kao i izgled letelice... Smile Smile

http://www.youtube.com/watch?v=u7G3eNLH6Yc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

i would like to welcome the newest NoLimit Soldier

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2072
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG m4410
hahahahahahahaha ovi svi snimci su bre fora
IP sačuvana
social share
.                   Welcome to my world nigga and its V.I.P
                      And the bitches and the bud for free
                                 In G-O-D we trust
             That's why ya'll suckers can't "Touch us, Touch us"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 18:15:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.