Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 15:33:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste videli NLO???
Da
28.6%  (54)
Ne
71.4%  (135)
Ukupno glasova: 189
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste videli NLO???  (Pročitano 73140 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
pa,znam,nego...problem je sto je moje misljenje da Ameri NISU bili na Mesecu...bar ne '69...al rekoh-shatam poentu-to i ja kazem mojim skepticnim,plitkoumnim ortacima kada nekad odemo u tu temu,ali sta vredi...
inace u Sibiru,blizu Irkutska je isto bio oboren objekat i bas kao i nekoliko letelica"Haneebu" projekta i dizajna, i ovaj je odnesen/delovi-odneseni u KGB sediste u Moskvi na izucavanje...
gledao sam snimak i slike istrage kao i samog"nalazenja")potrage) letelice kad su je oborili...vrlo zanimljivo je to da se nekako bila prislonila na zemlju tako da izgleda kao ukopani/zabijen leteci tanjir u zemlju...videcu da nadjem nesto,mada se izricito malo ZNA o tom dogadjaju iako su mnogi davali teorije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Sony xperia
Evo koja knjiga. "NLO iznad SSSR-a i drugih zemalja" - Solomon Šuljman - Stvarnost, Zagreb. To treba procitati. Ako se nadje u elektronskom obliku neka se postavi od bilo koga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
@Hkj,jel si mislio na onaj sto se srusio 1966 ili ovaj sad skoro sto je snimak kruzio po you tub-u? Smile .Lightsoft,bacamo se u potragu za tom knjizicom Smile .Evo i jos jedna zanimljiva knjizica sa istom temom,pa ko sta nadje...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

BOOK_COVER.jpg
(11.04 KB, 167x244)
« Poslednja izmena: 06. Avg 2007, 23:00:24 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
jaoj,izucavanje NLOova sam malo zapustio u zadnje vreme...mislim-pamtim sve savrseno,ali mi se mesaju  godine...tenkovi i Cernobilj me totalno sludeli... Smile  Smile
hhmmmm, Smile da...to je taj '66.mislim-proveravao sam samo godinu koju si mi predlozio/podsetio...da,to je to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Znam o cemu se radi,gledao sam ceo taj film koji je snimao KGB,tu se okolo muvaju neki vojnici po sumi oko tanjira,meni je taj tanjir izgledao uvek cudno,nekako malen,vise mi je delovao kao neka ljudska tvorevina Smile. Evo nadjoh i snimak http://www.youtube.com/watch?v=OkptVE4vD5c
« Poslednja izmena: 06. Avg 2007, 23:09:14 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
upravo tako...zato su izgleda bili otrili da je taj"leteci tanjir" u stvari DEO neke vece letelice..."Allll Fucked Up!!!" Smile  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Naturlich... Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Sve su to misterije i misterije  Smile Ali dobro salu na stranu  Smile Imam i ja nesto da podelim sa vama:
Bilo je to jednog lepog dana, prolece ili leto ne secam se tacno... imao sam desetak godina i pustao sam zmaja....I dok sam drzao namotaj kanapa od zmaja, zapanjo sam se kad sam video na nebu nesto nalik "leteceg tanjira" bas kao u filmovima bilo je sivkasto-bele boje sa crnom sarom i nekako ukoso je stojalo na nebu kao elipsa izmedju 2 oblaka i posle par sekundi zamutilo se u oblacima i nestalo. Bio sam kao ukocen dok sam to gledao...i tog istog trenutka otkinuo se negde kanap od zmaja i odleteo je...A kanap je bio dugacak nekih 100m i otkinulo se na vise od pola. E sad fatamorgana, slucajnost, bio sam klinac i mnogo sam gledao filmove, ko zna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Upravo zbog toga i postoji ovaj topic,da razmenimo iskustva Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ja...sam... :-kpaa-VIdeo sam NLO-moze se reci tako... Smile jedno 5 puta tokom zivota mi se desilo da sam video cudne objekte-al znaci dosta se razumem i znam kako izgledaju svi tipovi/klase aviona,a ovo nije bilo nista od toga...cak sam i dva puta imao kameru i kad sam bio priblizio,jasno se videlo da nisu avioni ni helikopteri,kao ni bilo koji drugi aero-dinamicni oblik kakav mora imati skoro svaka letelica...za verovatnocu da su to bili"mali zeleni"(znaci sto se tice MOJIH vidjanja-za vase ne mogu da kazem,ali ih razumem i verujem...) reko bih da...pa da 70% nisu bili"mali glavati drugari"... Smile
mislim,znam da ne moze da se kaze-npr. ti vidis kola i sad se mislis-"pa mozda nisu kola" ili"ma,verovatno gresim",a jasno ih vidis-znam da ne moze za takve stvari da se govori kao"pa,70% da su kola..."  ili vidis-ili ne,ali kad su u pitanju NLOi uvek gledam i uslove,vreme,okolinu,tehnicke stvari...tako da kad sam seo i razmislio o oblicima i izgledima svih ljudskih letelica,onda sam sebi dao 70% da sam pogresio,a 30% da su bili vanzemaljci...za sada...znaci hteo sam da kazem(bar za moj slucaj) da sam imao mala,beznacajna,ali misteriozna iskustva,ali za te dogadjaje bih kasnije uvideo da najverovatnije,najverovatnije NISU bili vanzemaljci...a vase price naaravno postujem i verujem u njih...
ja verujem u sve teorije dok se ne dokaze suprotno...uvek treba ostaviti otvoren put...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 15:33:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.