Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 15:57:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste videli NLO???
Da
28.6%  (54)
Ne
71.4%  (135)
Ukupno glasova: 189
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste videli NLO???  (Pročitano 73000 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
@kocka90 lol pa ja znam vrlo dobro sta znaci NLO kao i sto znam da NLO nepostoji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Иначе постоји и Unidentified Submerged Object тј. USO.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ja mislim da su vecina,vecina fotografija NLOa u stvari ne prevare-pobogu,ljudi,ovo nisu 50' pa da se placa ako se slika NLO!!!-vec prave slike od kojih su neke izlazirane mozda,ali je vecina verodostojna s time sto nisu odredjene dovoljno...
za vreme WW2 Svapcine su imale 3 projekta vrlo brze,mocne i ubojite letelice "Hanaebu'(tako nesto-Hanebu,Hanabu...)
svi su koristili neki sistem gde se okrecu dva dela(gornji i donji) i tako prave neke sile i polja...izgledali su upravo kao...leteci tanjiri.
prvi je bio Haneebu 1 koji je mogao da se digne i odrzava se u vazduhu,ali nije mogao da se krece
drugi je bio(logicno) Haneebu 2 koji je mogao da se krecenapred,nazad,bilo gde,ali nije bio stabilan i bio je vrlo opassan po zivot posade...
treci je TREBALO da bude Haneebu 3 koji je imao sve te sposobnosti,medjutim nikad nije zavrsen...
ono sto se veruje jeste da su ameri posle rata pokrali sve modele koji nisu unisteni(negde oko 8 njih)i odneli ih na istrazivanja.testiranja su upravo najvise vrsena za tokom 70'kada je bilo i najvise slika i susreta,pa cak i onako gde se na slici prikazuje pravi leteci tanjir i to na nekih 200metara... ima i jedan sajt gde pise sve o tome,visecu da se setim i da ga nadjem,ali pre nego sto nastavimo,samo mi ucinite jednu uslugu:nemojte mi se rugati ili me smatrati naivnim,jer je to nesto najbezobraznije sto mooze da bude,pogotovu ako niste upoznati sa svim mogucim idejama Haldnog rata,oruzja,slika i pojma vanzemaljaca/NLOa,istrazivanja,itd...
Rusi su oborili jednu tu letelicu tokom rata,i delovi kao dokumenta/radio/uputstva/snimci su odneti u bas ono nekadasnje sediste KGBa u Moskvi,dok je letelica zadrzana u nekoj od brojnih baza u regionu gde je oborena...niko ne zna sta se desilo sa njom,mada je poznato da je jos "tu negde" i da je potvrdjeno da se snimci iz te letelice i dan-danas cuvaju u jednoj od najbezbednijih zgrada sveta-KGBovo nekadasnje,a FSBovo sadasnje sediste u MOskvi...
postoje slike tih letelica napravljenih u NEmackoj gde se jasno vide kamioni u pozadini i to BMW,takodje su testirane u svkom pogledu(model kamiona,kvalitet slike...) i potvrdjeno je da su autenticne...takodje,jasno se vide ljudi i delovi kao i letelice...ja sam ih licno video oko 12 i i ja mogu garantovati da su prave...a sto se tice rada tih masina svaki detalje je objasnjen i fizicki moguc i brojni naucnici su predvideli takvu tehnologiju pri pocetku rata-za primer,letelica je imala analogne ulaze kao i nesto sto bi se moglo nazvati kompjuter...
probacu da sto pre nabavim sve o tim letelicama.ako neko zna jos nesto neka kaze-te letelice su stvarno postojale i stvarno letele,a rusi su istina oborili jedan...mogu da potpisem sve ovo...tako da su vecina NLOa,bar u americi bili snimci ekspreimenata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Када знам да су обе државе улагале, истраживале и бавиле се "remote viewing" летећи тањири неигзледају као нешто чудно.

Иначе та летелица што кажеш да је оборена, ја знам да је изнад Капустин Јара често виђани НЛО-ови и наводно је један оборен (чак има и прича да су догфајтови са изнад базе били чести) па је можда тамо оборена. Мада руси нису глупи, смопенуо је пилот да имају одељење које се бави ванземаљским летелицама (знам да су НЛО-ови занимали Стаљина, па је могуће да је он тражио оснивање тога).Ово је током Хладног Рата ако на тај мислиш...

Једно ћу рећи nothing is what it seems и све је могуће.
« Poslednja izmena: 29. Jul 2007, 20:29:39 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Sony xperia
@hkj  mislis na ovo Hitlerovi pokusaji izgradnje. Pitanje je sta ga je potaklo da bas takav oblik, pogon ... pokusa da odradi.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Graphic1.jpg
(187.67 KB, 524x807)
Graphic2.jpg
(154.97 KB, 700x395)
Graphic3.jpg
(193.71 KB, 718x565)
Graphic4.jpg
(163.37 KB, 840x604)
Graphic5.jpg
(157.42 KB, 451x375)
Graphic6.jpg
(76.83 KB, 460x371)
Graphic7.jpg
(141.78 KB, 447x359)
Graphic8.jpg
(77.17 KB, 436x351)
« Poslednja izmena: 29. Jul 2007, 21:06:02 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
hemm...pa,"mislio"sam samo na trecu sliku...(plan haneebu)...ovo ostalo ne mogu nista da komentarisem...videcu ovih dana da nabacim dosta toga o Haneebu...
i,da-Nothing is what it seems... Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple iPhone 4S 16GB
@kocka90 lol pa ja znam vrlo dobro sta znaci NLO kao i sto znam da NLO nepostoji  Smile
to ne mozes da tvrdis zato sto nisi video  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 72
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson k750i
Ja nisam video NLO. Mada bih voleo da jesam.

Ali mi nesto nije jasno. Zasto je svaki NLO koji je vidjen "leteci tanjir"? Meni je to malo glupo. Mislim nije istina da vanzemaljcima nije pao na pamet neki drugi oblik za brod? Smile

Ako neko misli da moze da pojasni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple iPhone 4S 16GB
Ja nisam video NLO. Mada bih voleo da jesam.

Ali mi nesto nije jasno. Zasto je svaki NLO koji je vidjen "leteci tanjir"? Meni je to malo glupo. Mislim nije istina da vanzemaljcima nije pao na pamet neki drugi oblik za brod? Smile

Ako neko misli da moze da pojasni...
nije samo leteci tanjir...videli su i trouglove i kocke na nebu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
tako je...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 15:57:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.