Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:13:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste videli NLO???
Da
28.6%  (54)
Ne
71.4%  (135)
Ukupno glasova: 189
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste videli NLO???  (Pročitano 73038 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Odličan snimak.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
 I ja mislim da je izuzetan snimak,evo postavicu ga za one koje mrzi da gledaju na you tub-u Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
UFO in Nanjing.AVI (960.08 KB)
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
evo i ovaj iz italije,ali morao sam da ga stavim u 3gp formatu

*
UFO over a river i... (736.93 KB)
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 
Evo i jedan svez iz bliske Rumunije

IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ovako,ja mislim da ukoliko ima ijedan moguci istinit trenutak kada su vanzemaljci sleteli na zemlju jeste '47...sve ostalo posle toga su bili eksperimenti,ili lazi,ili greske...vraticu se kasnije na ovu temu,pa da pricamo jos-proveo sam dobar deo izucavajuci sve moguce slike,slicnosti,nacrte,planove,izvestaje,emisije,knjige,teorijue o nlo/tajnim projektima/greskama tako da sam dosta upoznat sa time...mada,"upoznat"koliko jedan civil moze da bude...tako da cu se malo podetiti,pa ako ima neko neku novu informaciju,neka je nabaci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple iPhone 4S 16GB
ovako,ja mislim da ukoliko ima ijedan moguci istinit trenutak kada su vanzemaljci sleteli na zemlju jeste '47...sve ostalo posle toga su bili eksperimenti,ili lazi,ili greske...vraticu se kasnije na ovu temu,pa da pricamo jos-proveo sam dobar deo izucavajuci sve moguce slike,slicnosti,nacrte,planove,izvestaje,emisije,knjige,teorijue o nlo/tajnim projektima/greskama tako da sam dosta upoznat sa time...mada,"upoznat"koliko jedan civil moze da bude...tako da cu se malo podetiti,pa ako ima neko neku novu informaciju,neka je nabaci...
  a ako su sleteli '47 sto onda ne ostanu i kasnije? dosli '47 i otisli?  Smile  ko zna, mozda i mi u buducnosti odemo na neku drugu planetu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
ko zna, mozda i mi u buducnosti odemo na neku drugu planetu...
И зајебавамо становнике исте са нашим НЛО-овима, док они међусобно расправљају да ли постојимо. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Sony xperia
Senzacionalizam ili nesto drugo, procenite sami.

*
Projekt,%20Plava%2... (1507.77 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Ko visoko leti nisko pada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1196
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6267
Pre jedno godinu dana bila je emisija o NLO tj. UFO istina ili ne u produkciji Nacionalne Geografije gde je prikazano sta ustvari predstavljaju ili ti kako su stvarno nastale neke od najpoznatiijih fotografija NLO-a.Javno su pricali tvorci tih navodno pravih fotografija kako i zasto su ih napravili.Dokazano je da je 99 % fotografija i video snimaka lazno.Iskreno, smejao sam se do suza do kakvih su sve ideja dolazili i sta su sve koristili da bi napravili navodne fotke NLO (od raznih vrsta serpi, lonaca, decijih igracaka i td.) i koliko godina su zamlacivali javnost svojim smicalicama.Isto kao i za one tragove u zitu i poljima.Deset godina su kovane svakojake teorije da bi se ispostavilo da je to samo sala dvoje (u to vreme) tinejdzera koji od dosade nisu znali sta ce pa ajde malo da se igraju.Sve je to jedna velika laz i obmana smisljena od ljudi koji bi sve uradili samo da za momenat budu malo popularni, a ima i onih koji vole da gledaju "ovce za sisanje".Isto kao i za Lok Nes.Toliko godina verovanja, teorija, fotografija da bi na kraju ispalo ono sto sam i malo pre rekao 'Ovce su za sisanje".
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft:  Link uklonjen
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Sony xperia
U jednome si sigurno u pravu. Ljudi ce svasta uraditi da bi privukli paznju. Ali sta kada te ludorije nekom odgovaraju, i koristi ih da bi ljudima odvratio paznju. E tu je vec pitanje sto bi im odvracao paznju. I ameri i rusi, u zadnje vreme i britanci, bacaju grdne pare na istrazivanja PSI fenomena, a u javnosti podsmevaju i omalovazavaju one koji tako nesto iznesu u javnost.
Ne zaboravite na jednu stvar. Svako propagira svoje stavove. Pa i emisije se snimaju po narudzbi.
Danas su dovoljna dva normalna coveka da kao svedoci na sudu daju iskaz i taj sud veruje i izrekne kaznu smrti. Dva svedoka je dovoljno za ubiti coveka, ali ni svi izvestaji policajaca, pilota, vojnih lica, radarskih izvestaja i zapisa ... nije dovoljno da bi se za nesto bar zvanicno reklo ima tu necega. Dali tu onda stupa na scenu zaludjivanje, podsmesi i td, kao metod prikrivanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:13:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.235 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.