Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 11:27:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste videli NLO???
Da
28.6%  (54)
Ne
71.4%  (135)
Ukupno glasova: 189
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste videli NLO???  (Pročitano 71941 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
meni ova tema sluzi da se malo priblizim nekom zkljucku i umirim"rat" koji se stalno vodi izmedju mog mozga i mog razuma u meni oko NLOova,OBLASTI 51,misterija...al,izgleda da su ovi bas zaratili... Smile nikako da se odlucim... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Мени ова тема служи да би видео различите снимке и приче о НЛО-има, повремено их анализирао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tattoo
Lightsoft,možda ono nije pomračenje sunca,ali ako je ono na slici nije pomračenje sunca,kako si ti to povezao sa vanzemaljcima,ako si toliko siguran,objasni mi kako funkcioniše to na slici.ako pažljivije pogledaš sliku,čovek koji to posmatra,stavio je ruku da bi video,a što je stavio ruku,jer gleda u sunce,i vidi se kako se sunčevi zraci probijaju iza nečega što ih zaklanja,a to je 99 posto pomračenje sunca,koje je u to vreme bio neobnjašljiv fenomen i ljudi su ga povezivali sa krajem sveta.A vanzemaljci nisu sigurno.
Svako ko je ubeđen da postoje i da su nas posetili,neka mi opiše kako oni izgledaju i njihov brod,to niko od vas ne može da uradi jer jedini opis imate u mašti i svako od vas bi različito opisao,a da ne pitam da neko od ovih što su sigurni da postoje slučajno ne zna nešto od tehničkih detalja vezanih za brod.

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Sony xperia
Pa ne bi bilo lose da im posaljes objasnjenje. Mozda im nije to palo na pamet.

Palazzo Vecchio

A ujedno i da je ovaj tip

Gelder

sto naslika ovo

mozda toliko mastovit da oni nisu primetili.

A moze i ovima, nacionalnoj galeriji,

Nacionalna galerija

kako je tip koji je ovo naslikao

mozda pusio neku travu.

Mozda i ovi iz ´Disclosure´ projekt i CSETI pojima nemaju da su toliko mastoviti, da su spremni da se zakunu pred americkim kongresu i iznesu svoje dokaze. Neki od njih su:

Dr. Steven Greer
Sarah Mc Clendon, dopisnik Bijele kuće
John Callahan, [Federal Aviation Administration ]
Charles L.Brown, [ Lt. Col. ][US Air Force ]
Michael Smith vazduhoplovni narednik
Enrique Kolbeck, kontrolor vazdusnog prometa
Graham Bethune, komandir/pilot u penziji
Dan Willis, radio u uredu za kodiranje u mornaričkoj komunikacijskoj bazi u San Franciscu
Don Philips,bio  u vazdusnim snagama Sjedinjenih Država i radio s izvjesnim obavještajnim agencijama vlade Sjedinjenih Država
Robert Salas, bio u vazdusnim snagama, na aktivnoj dužnosti, nakon što sam diplomirao na Akademiji vazduhoplovnih snaga 1964., sve do 1971
Dwyne Arneson, 6 godina služio kao sluzbenik za komunikacije u Vazdusnim snagama SADa sirom svijeta, uključujući Vijetnam. Imao  pristup SCI TK informacijama vrhunske tajnosti
Harald Bentley.tokom 1957. i 1959. , bio sam u Američkoj vojsci smješten u raketnoj bazi Nike Ajax u Marylandu
John Maynard. Umirovljena vojna osoba. Umirovljen kao narednik prve klase. Tokom čitave  21-godišnje službe imao  dozvolu za strogu povjerljivost kompartmentaliziranu s vremena na vrijeme tako visokima kao što su TK, OMNI, CRYPTO i drugima
Karl Wolfe, bio  čovjek zadužen za popravak fotografske precizne elektronike sa top-secret-crypto dopuštenjem u Vazdusnim snagama SAD-a
Larry Warren. Pre 20 godina, 1980. , bio sam ekspert za sigurnost dodijeljenRAF-u Bentwaters..Woodbridge..NATO...bazi Vazdusnih snaga u Suffolku, Istočna Anglia.
George Filer III. Penzionisani obavještajni sluzbenik i pilot, s gotovo 5000 sati  letačkog iskustva
Clifford Stone. Bio narednik prve klase u Američkoj vojsci. Imao  pristup tajnama nuklearne sigurnosti

i da ne nabrajam dalje, nisu njihove izjave od nikakve vrednosti, i spremnost da zarad otkrivanja necega rizikuju ....

Nema potrebe navoditi ni izjave pilota. Oni su merodavni da cuvaju zivote stotinu putnika, ali nei reci sto su videli. Kao i vojnih pilota koji su obuceni za maksimalna naprezanja koje se od njih ocekuje tokom borbe, ali nisu da kazu sta su videli. Onda im nije bilo dobro, nisu psihicki stabilni itd. A o radarima i njihovim zapisima necemo, to su samo masine koje prate razne avione, upozoravaju na dolazak neprijateljskih aviona, skeniraju nebo danonocno, od njihove preciznosti zavisi preciznost raketa i nuklearnih projektila, ali eto, ponekad se i tim radarima prividjaju neki objekti.
A ljudi koji rade na njima, to je posebna prica. Oni upravljaju letovima civilnih i vojnih letelica, sa komandnih tornjeva, toliku odgovornost imaju u rukama, ali kada opaze nlo, ma to je njihova slabost, nije im zena dala pa vide p.c..u u obliku nlo.

A oni tek praistorijski ljudi?? Ma sta oni znaju. Videli nesto i naslikali po zidovima pecina. Ili je to mozda pocetak pisanja naucne fantastike? Moguce, sto da ne. Jurne njega neki lav, a on razmislja kako ce mozda izgledati sesir, ili tanjir u buducnosti. Ma ko bi znao sta im se vrtelo po glavi.

A tek sumerci, oni su tek odlepili, pa nisu imali sta da rade, nego ajde da mi napisemo kako ima i dvanaesti planet.A oni ce kroz nekoliko hiljada godina se cuditi odakle mi znamo za to. Ma jok, nacrtacemo putanje svih planeta u suncevom sstemu, pa neka se oni pitaju odakle nam to.
Meje, oni su pa ludi na svoj nacin, i to jos na drugom kraju zemaljske kugle. Trebao im tolikoprecizan kalendar, u hiljaditi deo preciznosti, da slucajno ne promase cvetanje 34-og struka jecma, u 65-om redu, na 8-oj njivi. A odakle znaju za kretnju suncevog sistema u perioduu od 26000god, a njima civilizacija potraja 1000god, ma nije bitno. Ne uklapa se u to da su bili primitivni. Sto su imali takve proracune koje izvedose kanapom na kome su vezivali cvorove, a mi to uradismo tek racunarima, ma jebes to, oni su samo neka tamo bivsa civilizacija.
Da ne pricamo o egipcanima, indijskim vedama, u kome su opisi plasticnih operacija od pre 2000 god, uputstva kako odsecenu ruku ili nogu ponovo vratiti telu uz punu funkcionalnost. Ma oni nista nisu znali sem za neke tipove koji se vozise u nekakvim vimanama, za koje nam ostavise opis, i od cega su napravljene. I to nam nije bitno, jer od 17 materijala koje su naveli, nama su poznata 3. Ludirali se izmisljajuci raznorazne materijale, i letelice.
Ali nam se zato u ustaljeno misljenje uklapa razmisljanje platona, i njegova ideja o atomu. Bas bio mastovit covek.
A tek leonardo, svaka mu cast, nacrta helikopter, padobran ... pravi genije. A to sto egipcani isto nacrtase pre 3000 god ma i oni su citali one knjige na zidovima pesinskih ljudi pa pustise mastu na volju.

Eee, koliko smo mi mastoviti, da od te silne maste i ubedjenja ne vidimo nesto pred nosom.
« Poslednja izmena: 20. Avg 2007, 19:37:03 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
 Smile Smile Smile,nemoj ipak da se nerviras...i oni koji imaju drugacije misljenje su dobrodosli,vremenom ce poverovati,ako ih zaista bude zanimalo da saznaju vise o ovoj temi Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Smile xe xe,jbg šta vredi-Diletant  je tvrdoglavo samouveren  Smile On čovek rek'o da ne postoje i nemo' da smarate više  Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tattoo
Smile xe xe,jbg šta vredi-Diletant  je tvrdoglavo samouveren  Smile On čovek rek'o da ne postoje i nemo' da smarate više  Smile Smile
Nisam ja rekao da ne postoje,vrlo je moguće a postoje,ali na našoj planeti još niko nije izneo validan dokaz da su dolazili.
A ove slike sa nekim bubašvabama nisu dokaz,jer iz te slike ne možeš da zaključiš da je to ufo.
Nemojte se ljutiti,na nikoga nisam mislio lično,već samo sukobljavamo stavove,ali morate priznati da su svi tkz.dokazi veoma sumljivi i bledi.
Spominjao je lightsoft neke trave,umetnici,a pogotovu slikari su poznati po tome što vole droge,a naročito halucinogene,i u srednjem veku su žvakali raznorazne biljke i jeli su pečurke,i kad ih to spuca,oni mogu da vide i planetu sa koje su došli vanzemaljci. Smile
« Poslednja izmena: 20. Avg 2007, 22:17:38 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Sony xperia
Niko se ne ljuti. Naravno da treba svako svoje stavove predociti. I sto je vaznije prihvatiti ih.
E sada je drugo sto se nalaze opravdanja i objasnjenja za stavove. Jednostavno  sukob misljenja, to ne znaci odmah i raspravu, svadju... To bi bilo najgluplje sto bi smo mogli uraditi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 72
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k750i
@diletant       Pazi. I da ti proleti ispred nosa ti ne bi shvatio zbog tvog stava. Meni se cini da postoji vise materijala koji potvrdjuje postojanje NLo-a na Zemlji nego sto ima materijala koji potvrdjuje obrnuto. Ono sto ja neznam kakav to dokaz hoces. Mozda da ti leteci tanjir lebdi iznad kuce? Kao sto je vec receno nikome nije moglo eto samo tako da padne na pamet da nacrta ili da napise ili sta vec NLO. To je od negde moralo da pocne. Onaj pecinski covek sigurno nije imao tanjir i uopste pameti da smisli nesto toliko kompleksno za njegov stepen razvijenosti. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

Diletant pa jbm mu miša  Smile  jesi video snimke sa nasine stanice gde prikazuju onaj energetski satelit "Tether"?Jesi video šta leti sve?Jesi čuo onog lika kad kaže:"What we see now ... (pauza,duža) ..is satelite..."   Smile
-"Satelite"!  Smile Dok masa stvari leti on viće satelit a lik iz baze u Hjustonu kaže "Debris" -svemirski otpad Smile
Pa ko će to da proguta jbt  Smile?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 11:27:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.