Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 22:09:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste videli NLO???
Da
28.6%  (54)
Ne
71.4%  (135)
Ukupno glasova: 189
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste videli NLO???  (Pročitano 73516 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Sony xperia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
znaci,navodno-vanzemaljci imaju bazu na Mesecu...ovako-cak i da je to istina,znaci pretpostavka, i cak iako svi volimo da lupamo gluposti poput"treba da ucimo od njih,treba da ih volimo,treba da ih lepo docekamo"i tako to-ako se ikada,ikada(mada verovatno nece-znaci govorim"sta ako"...) ispostavi da stvarno imaju bazu na Mesecu,ono sto bih ima ja dao je prvo uslov...a ako nece uslov i tvrdoglavi su,onda rat...znam da mi je cudan post-ocu da kazem-ukoliko,znaci"sta bi bilo kad bi bilo' se ispostavi da stvarno imaju tu bazu i da su STVARNO rekli da se klonimo nje,ja im to ne bih dozvolio...jeste da smo izlazirali sletanje na Mesec za godinu '69(kasnije smo bili-to je neminovno,ali '69 ne...) i da smo verovatno dosli kasnije nego oni,ali nemaju pravo da to rade...kao i sto je kaznjivo kada neka drzava dotera brod na samu vodenu granicu/ili blizinu neke drzave,to se smatra pritiskom na tu drzavu i to je zabranjeno...znaci-ako ikada stupimo u kontakt javno sa vanzemaljcima i ukoliko se uspotavi da imaju tu bazu(sumnjam,ali ajde...)onda se nadam da im mi ne bi dozvolili da zadrze Mesec... Smile
« Poslednja izmena: 13. Avg 2007, 01:29:58 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pre neki dan sam citao jos jedan forum gde se diskutovalo o NLO i zapazio sam komentar od jednog lika: "ja sam uslikao mobitelom tri različite kugle na nebu,bilo je oko pola 4 ujutro, 19.12.2004. idući dan pročitao sam na teletekstu da su viđene tri kugle u indoneziji i da se navodno jedna srušila.možda su to bile ove tri koje sam uslikao.ako želite vidjeti sliku javite se"

Posto je to na forumu postavljeno jos pre 3 godine, nisam se ni nadao da ce mi odgovoriti ali eto posle 2-3 dana stize mi reply od njega sa slikom...

Mada ovo moze da bude bilo sta cak i 3 sijalice Smile

[img][/img]

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

NLO_19.12.2004.jpg
(8.72 KB, 384x288)
« Poslednja izmena: 13. Avg 2007, 01:32:26 od zoki358 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mislim da postaje suvise napeto...mada,kad se setim kako je senilan onaj Alldrin,i kako uvek tera svoje nebuloze,onda opet stanem pa razmisljam... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mislim da postaje suvise napeto...mada,kad se setim kako je senilan onaj Alldrin,i kako uvek tera svoje nebuloze,onda opet stanem pa razmisljam... Smile Smile

Hehe, tebe bas potresao onaj text sto sam poslao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
hmm...!pa nije,nego nisam ocekivao da iko ima teoriju da vanzemaljci drze Mesec... Smile mislim,rekoh ja-sumnjam,ali,eto,to je nesto sasvim novo...nikad mi to ne bi palo na pmet...u meni stalno rat misljenja i verovanja...nikad da mi se skrase mozak i razum...stalno nesto...bla,bla,bla... Smile  Smile a i ovaj zadni post sam vise mislio da Alldrin ume cesto da filozofira9sto su ga lepo naucili posle'69 njegovi pajtosi iz NASAe...naucio je onaj tekst,snimke,zvuke,mape i vreme"navodnog sletanja na MEsec"pa onda ne moze da shvati kako na svetu ima ljudi koji su ih raskrinkali i koji znaju da je ono '69 ilo nemoguce...mozda kasnije,ali '69... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile matori se malo siri...ponavljao lektiru amrickih lazi,pa se uneo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pa mozda i nije to losa teorija da su mozda bar jedno vreme imali bazu na mesecu i tako cesto se pojavljivali na zemlji i brzo se vracalii posto je mesec najblizi zemlji. A verovatno male letelice "tanjiri" ne mogu da budu predvidjeni za dugo putavnje pa morali bi da imaju neki veci brod za kampovanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Hkj-kažeš"ako ikad uspostavimo kontakt s'njima...".....Mi smo ga odavno uspostavili,tj.ne ti i ja  Smile ali u Americi-area 51.Ljudi koji su radili tamo pod izmenjenim glasom i lažnim imenima davali su intervjue da se tamo u toj bazi održavaju diplomatske( Smile)aktivnosti sa vanzemaljcima!
 Drugo,na mesecu nije niko ni bio.Nasa je uzela pare od gradjana nizašta.Ko ne veruje nek čekira ovo:
http://video.google.com/videoplay?docid=-2265515730495966561&hl=en
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
vidi-znas da se slazem u vecini sa tobom,ali ne znam sto je pola sveta tako opcinjeno Oblasti51...
ljudi,OBLAST51 je samo bila odredjena za nadleznost ri padu letelice u ROzvelu...onaj koji je pokupio i smestio delove i dokaze jeste vojna vazduhplovna baza mislim da se zove nesto...500.eskadrila,ili baza...tako nesto...ljudi misle da se u OBLASTI51 nalaze svii odgovori sveta...gde je Elvis...ko je ubio Kenedija...Bermudski trougao...teorije zavere...da je to jedan veliki podrum gde cuce cike naoruzane laserskim puskama koje cuvaju sve odgovore i misterije sveta...ona svakako ima veliku vaznost i udeo u NLOvidjenjima,ali je moja poenta da ne treba da padate na ona americke paranoike koji lupaju gluposti tipa..."ee,vidi,zito u obliku trougla-sigurno putokaz za NLOeve...","ma,vlada prisluskuje svaki,svaki telefonski poziv koji se obavi na tlu amerike-mislim-snimaju se neki,ali se ne prisluskuju svi oni...onda"vidi-rezolucija na GoogleEarth se zamucuje ovde u pustinji(citaj-pickovcu od pustinje)-mora da je neka strasna baza tu... to su americke paranoje-ja sam reko da verujem u NLOeve,ali nekad me istrazivanja o njima cak odbiju od verovanja kada vidim kakve gluposti ljudi smtaraju NLOima ili vanzemaljcima...mislim,ko da kazemo da je sad npr.vrseno bombardovanje'99 da bi se napravio cover-up za neki tanjir koji bi se srusio/sleteo/prinudno prizemljio na tlo SRbije...budale...pogledacu snimak,i reci nesto(samo kad se prokletinja loaduje!!! Smile) ,ali rekoh-nemojte nasedati na gluposti...jedno je otvorenost,a drugo paranoja i dzaftanje/ogovaranje...
« Poslednja izmena: 13. Avg 2007, 02:26:44 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Smile Samo ti vidi snimak  Smile
////////////////////////////////////////////////////
 Area 51: The Alien Interview fuels the debate as to whether aliens are authentic and seek contact with humankind. Area 51 is a top-secret underground military base in the middle of Nevada whose existence government officials long denied. Some believe Area 51 is the center of the U.S. government's clandestine UFO research. Edwards Air Force Base, famous as a test center for classified aircraft... 
 UFO Documentary Area 51 Alien interview
http://video.google.com/videoplay?docid=5952399139521551437&q=UFO+Area+51+-+The+Alien+Interview&total=241&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=3
 Ina'e odli;an dokumentarac!Ko ima vremena za ovo(1sat i 6 minuta)-neće zažaliti!
  Za sve iskrene ufo fanove jedan veliki  Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 22:09:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.