Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 20:31:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste vi onaj pravi?  (Pročitano 16740 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ma nije patoloski nego bolesni narcizam ,da ne moze bolesniji . Smile

IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple 15
Pa, cemu onda to (bez obzira da li je u pitanju sarkazam ili ne)? Mislim, ja kapiram kad se neko opece i tako to, ali ziveti po tom principu je trosenje kiseonika. Suicide is painless. (M.A.S.H)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ma ne zivim ja uopste po tom principu ,ja to vise da nerviram kao ti  Smile
Evo necu vise ,bicu dobra - obecavam . Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple 15
Mene da nerviras? Tesko. Ti si samo trag na ekranu, misljenje, bestelesni entiteti ne mogu da izazovu fiziolosku i/ili mentalnu reakciju kao sto je nerviranje. Smiley
Cudno kako ljudi prilagodjavaju tudje reakcije svojim pretpostavkama. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
trag na ekranu, misljenje, bestelesni entiteti

Jao niko mi nikad nije rekao ovako divne stvari ,zaista ti hvala na komplimentima ,eto jos jedan pokazatelj ko je kakav - ja sam tebi rekla da si pametna i informisana ,a ti meni ovako vracas ,cccccc,to vec nije nimalo lepo Anea !
Inace ne vidim nigde  da si nekoga pohvalila na forumu ,da si nekome odala neko priznanje (uopste ne mislim na sebe ),da si se nasmejala necijoj zdravoj sali (osim ako neko nekoga naguzi - e tu si prva da se bolesno ceris).
Kao neka baba si devojko ,koja samo vreba da ponizi nekoga ili da mu se napije krvi .Pogotovo ako vidis da si intelektom superiornija - e tad sisas do kostiju .

A i drago mi je sto se ne nerviras zbog mene ,znaci da napredujes ,a to ce biti dobro po tebe i tvoje mentalno zdravlje .I ne zelim vise uopste da se raspravljam sa tobom jer na ovaj forum ne dolazim da se raspravljam i svadjam sa nekim (ukoliko se to ne zatrazi od mene )vec da se opustim i zabavim .
Sve najbolje ti zelim u daljem napretku . Smile
« Poslednja izmena: 02. Jul 2009, 20:34:33 od lolana »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung S8
Tuca ljudi, cek da odem da kupim kokice... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Nije tuca - dame se ne tuku .
Ja zaista nemam nista protiv Anee ,evo i javno je pozivam da ppopijemo pice i razgovaramo ,ja castim ,cisto sumnjam da ce privatiti od ovakve osobe kao sto sam ja ,mada nikad se ne zna - moje je da pokusam . Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung S8

Nije tuca - dame se ne tuku .
Ja zaista nemam nista protiv Anee ,evo i javno je pozivam da ppopijemo pice i razgovaramo ,ja castim ,cisto sumnjam da ce privatiti od ovakve osobe kao sto sam ja ,mada nikad se ne zna - moje je da pokusam . Smile

Evo, ako ona ne prihvati ja bi rado otisao na to pice. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
I muvanje i svađanje i sve ostalo što nema veze s temom - na pp. Wink
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple 15
Citat
trag na ekranu, misljenje, bestelesni entiteti

Jao niko mi nikad nije rekao ovako divne stvari ,zaista ti hvala na komplimentima ,eto jos jedan pokazatelj ko je kakav - ja sam tebi rekla da si pametna i informisana ,a ti meni ovako vracas ,cccccc,to vec nije nimalo lepo Anea !
Inace ne vidim nigde  da si nekoga pohvalila na forumu ,da si nekome odala neko priznanje (uopste ne mislim na sebe ),da si se nasmejala necijoj zdravoj sali (osim ako neko nekoga naguzi - e tu si prva da se bolesno ceris).
Kao neka baba si devojko ,koja samo vreba da ponizi nekoga ili da mu se napije krvi .Pogotovo ako vidis da si intelektom superiornija - e tad sisas do kostiju .

A i drago mi je sto se ne nerviras zbog mene ,znaci da napredujes ,a to ce biti dobro po tebe i tvoje mentalno zdravlje .I ne zelim vise uopste da se raspravljam sa tobom jer na ovaj forum ne dolazim da se raspravljam i svadjam sa nekim (ukoliko se to ne zatrazi od mene )vec da se opustim i zabavim .
Sve najbolje ti zelim u daljem napretku . Smile

Ovo je drugi put da planes zbog nekog mog posta, oba puta bez razloga... ergo.. nemam ja problem sa tobom, vec ti sa mnom, inace ne bi tako dozivljavala ono sto kazem...

S druge strane, sve dok nekoga ne upoznam, on je za mene samo red slova na ekranu, misao bez tela, a ja kakva sam... zla, zajedljiva i materijalna... ne posedujem dovoljne duhovne visine ili dubine da misao smatram da me misao moze povrediti, uvrediti i tako to...

U stvari, moze... ali samo ako je u kombinaciji sa telom i cini osobu do koje mi je stalo.

Vec godinama mi jedna izuzetno draga osoba trubi (da, trubi... dobacuje... prebacuje... cantra, a sve zbog toga sto joj je stalo do mene, pa to trpim i postujem) da trosim zivce na nevazno, pa rekoh sebi pocetkom ove godine "ajd' to i da probam".
Iskreno, bolji savet u zivotu nisam dobila. Smiley

Zato... ono sto je za tebe uvreda, za mene je zivotni stav.

Mozda sam povrsna, ali zaista ne odvajam misao i telo... pa mi je samim tim misao zaista nebitna. Smiley

Sto se tice pohvala, dobijaju ih oni koji to zasluze. Osmeh dobijaju oni koji su uz mene i telesno.

U ostalom, ako ti mislis da sam ja rec "entitet" i ostalo koristila da bih nekog ponizila, zao mi je, ali to nije tacno. Ako nista drugo, sve sto znam sam skupljala iz "alternativnih" izvora informacija... od obrazovnog programa RTB, NG i Discovery, do hard core NF-a Smiley

Nikad nisam, niti cu ikad procitati bilo koju knjigu iz filozofije. Isti slucaj je i sa popularnom psihologijom i onim odvratnim knjigama koje kao treba da podsticu EI (ona je robinja u nekoj arapskoj zemlji i prica o zalosnom polozaju zelja, da bi je na kraju spasao prezgodni princ i nacinio kraljicom... alternativno... siluju je i spale).

Takodje, ako je taj tvoj post bio sala, mogla si lepo da napises u odgovoru da je sala. Na wap verziji se ne vide smajliji. Internet nije savrsen medij. Ne moze da se vidi mimika osobe s druge strane, tako da je, bar meni, sve po defaultu ozbiljno.

« Poslednja izmena: 02. Jul 2009, 21:19:39 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 20:31:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.