Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste se neki put zaljubili u profesore???  (Pročitano 22273 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia the best
najpre -  ne podnosim autoritete, drugo - ne podnosim starije muskarce, tako da NE  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Forza inter! Forza Zeljo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
samo sexualne mastarijee profesorica eng u osnovnoj skoli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
VIP 
samo sexualne mastarijee profesorica eng u osnovnoj skoli

jao ludi ste Smile Smile Smile mislim upozitivnom smislu

Procitajte,kajacete se sto niste

evo i ja malo da budem iskrena,posto sam postavila temu red bi bio i ja nesto da kazem!Je l' tako??
Evo ovako!meni je razredni stariji covek i predaje matematiku! I svaki put krene on zadatak i zaboravi sta je procitai itd! To nas je mnogo nerviralo pa smo trazili zamenu iako je bio nas razredni!zao mi ga star co'ek,zaboravan,ne zna lepo da objasni!ma uzas! i tako nama obecali novog nastavnika stim sto ce nam biti razredni do kraja osmog!decaci su se sa nama devojcicama kladili!Ako dodje profesorka mi njima dugujemo 100 eura ,a ako dodje profesor oni nama 150! cak sta vise bili su ubedjeni da ce doci zensko ali izgubili su opkaladu!Kako sam ja bila zaduzena za taj novac koji smo dobile svakoj devojcici koja se kladila podelila sam podjednako,ali meni je ostalo mnoogo vise!Dosao je nastavnik mislim profesor,ali nama je bio nastavnik!godine 27 idealne,kosa plava ,oci tamne,telo kao u manekena,snazna ramena,visok oko 180 cm!Ma zgodan nevidjeno!!!Jos ja uvek sedim ispred nastavnika na svakom predmetuMislila sam da cu da poludim!matematiku sam najvise mrzela ali sada sada je ucim kao luda!!Svaki put kad bi sedeo za katedrom ja bi pocela tesko da disem!on to primeti,pa me onako zapisujuci cas pogleda!!!Sve moje draugarice su ljubomorne na mene jer me nastavnk najvise voli,to jest miljenica sam zato sto lepo znam matematiku!A i izgledam dosta zrelije a i ponasanje mi je na nivou jedne dvadesetogodisnajkinje!!!Moje drugarice da bi privukle paznju profesora od 27 godina oblace majcice dopicnjake (iako je to sve zabranjeno),pa kao izadju na tablu pa im padne sundjer pa se saviju a ono tange bljesnu!!!Mislim co'ek i nije bas obracao paznju na to zato sto nemaju sta da pokazu!!!Jos uvek su deca,ali ja imam i to mnogo vise od njix!Prvi put me pozvao maco!E tad mi se zavrtelo u glavi!Jos jednom mi se obratio kroz recenicu "maco idi mi donesi dnevnik uzeo sam pogresan"!iz mene je izjurila rec kao metak iz puske "ne mogu"!on je uvideo da se ne osecam dobro,ali nije imao predstavu da je to zbog njega!Potrazio je od zaposlenix secer i vodu i odveo me je u pripremu!Ubrzo je i zvonilo,pa su neke moje drugarice bile radoznale sta mi to "radimo" u pripremi pa su par njix jedna za drugom ulazile i pitale kao jel treba pomoc i da li se bolje osecam!A profa Dejan (tako se zvao) im je hladno odgovorio uredu je idite na sledeci cas!Umalo nisam dozivela infarkt kad mi je svojom rukom ubacio kocku secera u usta i dao malo vode!Posto mi je bio razredni ostao je samnom u pripremi celix sat vremena jer nisam mogla da se povratim,sve mi je bilo teze i teze zato sto je bio sve ljubazniji i ponasao se kao da mi je decko!u ostalom on nije imao vise casova pa je bas bilo dobro!Kada mi je bilo bolje razgovarali smo o skoli i nekim devojcicama iz mog odeljenja a meni glupaci je izletelo iz usta da su sve zatreskane do jaja u njega!On se na tu recenicu nasmejao i prokomentarisao "maco a ti'!ja sam ga samo gledala ravno u oci nepunix 5 minuta bez ikakvog odgovora i to mu je bilo dovoljno da sxvati!kada su se zavrsili casovi,pozvao me je imenom sto nikad nije!uvek me je oslovlajvao maco ili tako nekako!Usao je u kolai to dobra kola,suvise dobra za jednog profesora i pitao me je da podjem sa njim da me odbaci do kuce da ne idem sama kao mozda mi opet pozli!Posto su kola bila parkirana van skolskog a i bio je mrak pristala sam bez razmisljanja! otisli smo bili u piceriju,a ja sam majci rekla da sam kod profesora kuci i da imam dodatnu(a satvarno mnogo puta sam bila kod njega da mi drzi dodatnu jer idem na takmicenje)Posto smo oboje bili gladni resili smo da narucimo picu!Kad smo to pojeli narucio je palacinke i kapucino (meni sok),a kad smo zavrsili i sa tim nije imao cime da plati!Pa kao krzos salu "nismo jos primili platu",a ja lepo kroz smex izvadim evrice koje sam zaradila na kladjenju sa decacima i platim! :mrgreen:Posle toga me je zagrlio i poljubio u nos,a jebiga ja ocekivala u usta pa ga ja poljubim! Smile
Al dobro sad imam 5 kod njega,revansirao mi se za placenu veceru Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 3Gs
Bas imas bujnu mastu Smile .. A u kojoj to skoli cetrnaestogodisnjakinje nose tangice i slucajno im ispada sundjer ispred profesora? Smile

Citat
ponasanje mi je na nivou jedne dvadesetogodisnajkinje

Ovo posebno...
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
VIP 
Bas imas bujnu mastu Smile .. A u kojoj to skoli cetrnaestogodisnjakinje nose tangice i slucajno im ispada sundjer ispred profesora? Smile

Citat
ponasanje mi je na nivou jedne dvadesetogodisnajkinje

Ovo posebno...

joj bas znas da me nasmejes!!pa ja ti nisam iz Beograda,iz unutrasnjosi sam!!a tangice nose i deca cetvrti tazred!!!ne mo' me me zasmejavas vise molim te!!!
Znas mnogi mi kazu da imam bujnu mastu,ali kad prozive i dozive ovo sto sam ja mozda cak i neobicnije stvari onda "e ajd se druzimo" a ja onda "e ajd odjebi"
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
mob
SonyEricsson k750i
tanjice smarac si nevidjeni.ne mogu citati ovaj tekst ali nikako.moze li size??? Smile
IP sačuvana
social share
Palindrom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
da nisi mozda procitala knjigu
"grabljivica"  Smile cini mi se da si pod uticajem iste Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;

lepo ja rekoh na temi "stariji decko..."
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6827
Zastava Kr
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k770i
da nisi mozda procitala knjigu
"grabljivica"  Smile cini mi se da si pod uticajem iste Smile Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mastao sam o profeskorki sociologije Neveni Moreno... Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.