Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste nervozni?  (Pročitano 24327 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Razmazena. Simple as that.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
Citat

Registrovan: 13 Mar 2004
Broj poruka: 342
Starost: 18
Pol: Ženski

Pa sta ??

Ima i drugih stvari koje sam radila kada sam bila iznervirana. Kada sam imala 13 godina razbila sam slusalicu fiksnog telefona o pod. Tata me je napao zbog toga i krenuo je na mene, ja sam se odbranila i gurnula ga na stakleni sto i kako je pao povredio je nogu i razbio vaznu. Ove godine sam razbila drugu slusalicu od fiksnog telefona o pod, bacla sam ga sve dok se nije polomila antena. Prosle godine sam toliko bila besna zbog necega da sam isekla makazama sve mamine kosulje, haljine, suknje...  Pre mesec dana sam uradila ovo. Vratila sam se ljuta sa nekog rodjendana i rekla sam mami da idem od kuce i da cu uzeti kljuceve od kola. Rekla sam joj da cu da naletim kolima na prvo sta mi smeta - nisam mislila ozbiljno za to drugo. Nisam znala da otvorim njena kola, jer imaju neki specifican nacin otvaranja. Onda sam uzela mobilni i rekla sam mami da sam zaustavila jednog nepoznatog coveka i sada me on vozi kolima van grada i zajedno sa njim idem u osvetu. Mama se toliko uplasila i pomislila da sam kidnapovana i upropascena. Tata je hteo da zove policiju da blokiraju sve izlaze. Uzbunio se ceo komsiluk zbog tog dogadjaja. Mama i tata su bili strasno uplaseni i sto puta su me zvali na mobilni i ponvaljali da kazem gde se nalazim i da sam u velikoj opasnoti. Ja sam rekla da me je taj covek odvezao negde daleko da smo stali na nekom mracnom nepoznatom mestu, da ne zeli da me vrati nazad i da ne smem da kazem gde sam, jer je on neki narkoman. Tata me je kasnije opet pozvao na mobilni i rekao, ako treba ponecu pistolj, kazi mi gde si, ima svacega, ljudi trguju sa zenama. Htela sam jos gore da ih uplasim i rekla sam im da tom coveku nije dobro i da hoce da ubije zbog mene i da ce me posle odvesti kolima van granice. Oni su se toliko uplasili i stvarno su hitno kolima krenuli u policiju. Kada sam to videla, (sve vreme sam se krila u blizini i izmisljala ceo dogadjaj). vratila sam se kuci i rekla im da sam izmisila ceo dogadjaj. Posle su dosle komsije da nas smiruju
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
Citat

Da li ste nervozni?

e sad jesam malo.... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
As i said Smiley razmazena do koske.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 248
Nervozna sam vise kad mi je dosadno, i kad imam utisak da mogu 300 stvari odjednom a tih 300 stvari nigde nema, sve sam vec pozavrsavala i onda po 100-ti put usisavam kucu. Nervozna sam kad ljudi ne mogu da shvate proste i jednostavne stvari a pomalo im i zavidim na tome jer su toliko opusteni da ih nista ne interesuje niti se trude da ih zainteresuje.
Nervozna sam zbog ne slaganja sa mamom, zbog zavidnih kolega zbog pakosnih ljudi, prostih ljudi, kad me neko zgazi pa se i ne izvini, zbog ljudi koji se(me) guraju, razmazenih, isfoliranih i oni koji te lazu u oci i znaju da si ih provalio i nastave da te lazu...
Poenta price? Nemam pojma izgubila sam misao a 'tela sam nesto da kazem. Drugi put.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Cek, ti imas manjka obaveza ? Smiley dodji da te uposlimo Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 248
OK I don't mind!! Just com' on!! Say it...what's the job?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
Govori srpski, zar svi mi moramo da znamo njihov glupi engleski, sto oni nece da uce nas?
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
Ja kad sam nervozan u krajnjem slucaju zbog neke treme ili neceg slicnog,
grickam usnu ili lomim prste....
Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
ja grickam prste i lomim usnu... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.