Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste ikada slomili ruku ili nogu?  (Pročitano 43709 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
hvala vam Smile
meni je onda prvog stepena. boli me na dodir i čim hodam malo duže. evo sad sam bila do prodavnice i malo kružila,ispaštaću do kraja dana Smile nego,smijem li da krenem sa aerobikom od februara,ako ne sa njim,sa čim bih mogla?? trenutno niti mogu duže da hodam,niti da radim na spravama,prije 10-ak dana me je boljelo do te mjere da sam poželjela da mi amputiraju taj dio Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Sofija, ma moguce onda da ti nije nista od ovoga, jer uganuce prvog stepena podrazumeva istegnuce ligamenata sto opet boli malo vise i na dodir, pokret i stajanje i tesko je hodati tada, odnosno...ne mozes uopste da se oslonis na nogu celom tezinom, o pokretljivosti zgloba da ne govorimo  Smile Malo su nesrecno to definisali ovde. Jeste najbezazlenija od ostalih uganuca ali je neprijatna isto tako.
U tom slucaju moraju da ti fiksiraju zglob necim, ne znam je'l su ti to radili?

Tebi se verovatno desilo ono sto se desava ljudima kada malo vise izvrnu nogu pa ih boli pa kazu ''e uganuo sam clanak'' ali to nije uganuce u pravom smislu te reci.

A za aerobik, pa sacekaj jos malo pa vidi kako ti bude...Ja sam na treninge krenula posle dve nedelje ja mislim, i to je sve moralo da ide postepeno i polako..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
e to,nisu mi ničim fiksirali,već sam kao mentol 2x išla kod čovjeka koji 'namješta zglob'. sačekaću onda još malo sa aerobikom,u pravu si,opet su to zahtjevnije vježbe Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
e to,nisu mi ničim fiksirali,već sam kao mentol 2x išla kod čovjeka koji 'namješta zglob'. sačekaću onda još malo sa aerobikom,u pravu si,opet su to zahtjevnije vježbe Smile
Ma idi kod doktora, kakvi "kostolomci"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma idi kod doktora, kakvi "kostolomci"...

Ma kakvi doktori bre Smile

Isao ja 3+ meseca, svaki dan na neku jebenu terapiju, vezbe qrac palac, onda malo struja u nogu, itd, 1h+ svaki dan, i...i nista.Dobro, ojacao misice malo, ali to sam mogao i sam...onda otisao kod neke tamo u Vrnjacku Banju, i za 1 nedelju, poceo lagano da idem, dok su me ovi davili mesecima Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Isao ja 3+ meseca, svaki dan na neku jebenu terapiju, vezbe qrac palac, onda malo struja u nogu, itd, 1h+ svaki dan, i...i nista.Dobro, ojacao misice malo, ali to sam mogao i sam...onda otisao kod neke tamo u Vrnjacku Banju, i za 1 nedelju, poceo lagano da idem, dok su me ovi davili mesecima Smile

Te terapije nisu lose, meni je elektraforeza pomogla malo za otok koji mi je trajao...pa skoro dva meseca, mada to mozda i nije od velike pomoci komplikovanijim povredama... a vezbe su u svakom slucaju obavezne, da li na terapiji ili kuci nebitno  Smile

Kostolomci su sjajna stvar ako znaju sta rade, i stvarno nisu prazne price jer primera ima mali milion  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
znam,znam..ovaj je čuven po tome. ali meni je 2x radio. uradi prvi put i ja sjutra samo podjem sa sestrom da joj držim strah kod zubara,vratim se kući a noga otekla,plakalo mi se. i onda sam opet išla,jer je rekao da nikako ne može da me tako boli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Te terapije nisu lose, meni je elektraforeza pomogla malo za otok koji mi je trajao...pa skoro dva meseca, mada to mozda i nije od velike pomoci komplikovanijim povredama... a vezbe su u svakom slucaju obavezne, da li na terapiji ili kuci nebitno  Smile

Kostolomci su sjajna stvar ako znaju sta rade, i stvarno nisu prazne price jer primera ima mali milion  Smile

Mozda...Znam samo da me je nerviralo Smile

Pa normalno...bez vezbi, ne moze da se povrate misici, itd.Nije ova kostolomac...neam pojma ni ja sta je, a i znam da je vise "istezala" nogu Smile I da sam za manje od mesec dana, poceko lagano sam da hodam, dok pre toga 3+ meseca se jebavao, a nisam mogao ni sam da stojim.

+ odlicno za odmaranje u Vrnjackoj Banji Soko Banji, stalno mesam te dve Smile Vazduh je tamo odlican  Smiley
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Tattoo
Polomio skočni zglob na dva mesta,urgentni,direkt bolnca,tamo bio nekoliko nedelja,operisoa nogu,gips nije mogao da se stavi pa je morala šina,sa spoljne strane zgloba šina i 6-7 šrafova,sa unutrašnje strane zglova šraf dužine 5 santima,šavovi po zglobu i sa unutrašnje i sa spoljašnje strane,dvadesetak,posle izlaska iz bolnice,terapija,banja,drkanje 6 meseci dok nisam prohodao.Muka,mada nisam imao bolove,maltene uopšte,ali zato u momentu kad je polomljena noga,pokušam da podignem nogu a stopalo kao da se odvaja,veoma neprijatan osećaj. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Hvala Bogu, nista do sada slomljeno. Jednom zamlo da mi jedna suva slomi onu musku stvar od silnog skaknja al' nisam se dao! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.