Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste clan ili simpatizer neke politicke stranke?

Glasanje završeno: 17. Jun 2011, 04:52:31

Da
8.6%  (3)
Ne,ali razmisljam/voleo/la bih da postanem
8.6%  (3)
Ne,i ne zelim da budem/postanem
65.7%  (23)
Aktivni sam simpatizer neke od domacih stranaka
5.7%  (2)
Pasivni sam simpatizer neke od domacih stranaka
11.4%  (4)
Ukupno glasova: 35
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste clan/simpatizer neke domace politicke stranke?  (Pročitano 12344 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Tadić !!!  Mislim da ima kvalitete , ne baš sve onako kako  voli balkanski ološ , ali mislim da voli svoj narod i ima razumevanja za druge .

А зар не мислиш ипак да је Чеда?  Smile

Kad kažem Tadić mislim na Borisa Tadića , presednika Srbije i DS , nemislim na Čedu , Medu , Bedu , ili nekog drugog , nemislim na Zorana , Milovana ili Ranka , mislim na Borisa Tadića !

Nadam se da sam bio dovoljno jasan !  Inače hajmo pričati o tvoj potrebi da sebe smatraš pametnim , sigurnim , obrazovanim , politički upućenim , a druge ljude smatraš predmetom tvog djelovanja u smislu da eto oni nisu u stanju da napišu ili odrede ni kog političara simpatišu pa him je potrebna tvoja  dragocjena pomoć .

Za početak mogu ti preporučiti neku knjigu a ako to ne pomogne možda i ime sa prefiksom dr .
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 11:17:21 od konankos »
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Tadic najgori, Ceda prvi pratioc. Svi ostali losi ali bolji od njih.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
hehehe... Ceda Beda.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Naveo sam Tadića zato što mislim da on brani interse Srbije i Srpskog naroda  , što je normalno i očekivano za nekoga ko je presednik Srbije , ali pritom ima takta i za ostale , i za okruženje ,  i mislim da je čovjek sa kojim se može izgraditi novi Balkan puno bolji nego onaj prije , normalno da je za to potrebno i da ima sagovornike sa strane , Josipović je recimo neko koga isto takođe cijenim .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Tadić !!!  Mislim da ima kvalitete , ne baš sve onako kako  voli balkanski ološ , ali mislim da voli svoj narod i ima razumevanja za druge .

Kad kažem Tadić mislim na Borisa Tadića , presednika Srbije i DS , nemislim na Čedu , Medu , Bedu , ili nekog drugog , nemislim na Zorana , Milovana ili Ranka , mislim na Borisa Tadića !

Nadam se da sam bio dovoljno jasan !  Inače hajmo pričati o tvoj potrebi da sebe smatraš pametnim , sigurnim , obrazovanim , politički upućenim , a druge ljude smatraš predmetom tvog djelovanja u smislu da eto oni nisu u stanju da napišu ili odrede ni kog političara simpatišu pa him je potrebna tvoja  dragocjena pomoć .

Za početak mogu ti preporučiti neku knjigu a ako to ne pomogne možda i ime sa prefiksom dr .

тако је докторе Smile
иначе докторе...обрати пажњу на црвено у твом тексту
да те један фанатик научи...пише се "не_мислим"
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Naveo sam Tadića zato što mislim da on brani interse Srbije i Srpskog naroda  , što je normalno i očekivano za nekoga ko je presednik Srbije , ali pritom ima takta i za ostale , i za okruženje ,  i mislim da je čovjek sa kojim se može izgraditi novi Balkan puno bolji nego onaj prije

Tako je, bracala!

Pusti ove huligane sto dobacuju, najzad neko ko je objasnio stav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
ja sam u šoku. idem da smislim da li da se smejem ili da plačem.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 

тако је докторе Smile
Uvaženi doktore , prvo vas molim da mi oprostite što se baš ponajbolje ne koristim gramatikom vašeg jezika , ja inače u svakodnevnom govoru ne koristim neku od varijanti Južnoslovenskog jezika , pa nemam brzinu i tačnost istovrijemeno , pošto preferiram brzinu , tačnost trpi , zato vas molim da mi oprostite što ću možda ponovo da povomi istu tu ili neku grešku sličnu toj ! Za redakciju teksta je potrebno potrošiti dodatnih 30 s a ja mislim da ih mogu pametnije upotrebiti !

Vječno zahvalan , vaš Konankos !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

тако је докторе Smile
Uvaženi doktore , prvo vas molim da mi oprostite što se baš ponajbolje ne koristim gramatikom vašeg jezika , ja inače u svakodnevnom govoru ne koristim neku od varijanti Južnoslovenskog jezika , pa nemam brzinu i tačnost istovrijemeno , pošto preferiram brzinu , tačnost trpi , zato vas molim da mi oprostite što ću možda ponovo da povomi istu tu ili neku grešku sličnu toj ! Za redakciju teksta je potrebno potrošiti dodatnih 30 s a ja mislim da ih mogu pametnije upotrebiti !

Vječno zahvalan , vaš Konankos !

иначе...и у граматици твог језика се речца "не" у датом случају пише одвојено
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Moje simpatije u ovom trenuku ima DS. Da obrazložim.

Ono što je tipično za političku scenu Srbije je princip "neprikosnoveni lider+potrčkala" pa se to registruje kao stranka. Tu onda praktično više i nema ideologije koju stranka utvrđeno sledi već samo kako vođi tog jutra nadođe. Tu je DS barem donekle različit, jer kao stranka ima više istaknutih pojedinaca. Jeste da je "tata Bota" trenutno glavni, ali nije od početka DSa bio neprikosnoveni lider. Sad se recimo Jeremić plasirao na časno 7mo mesto u stranci, i ne pada mu na pamet da uvredjeno formira svoju kombi-stranku u kojoj će biti lider, iako su mediji već "ispekli prase" Jeste imala je DS svoje sujetne ljude, ali su oni odavno formirali svoje stranke, i vidjiv je njihov politički uspeh. Recimo Dinkić kao pojedinac odradi posao, zna zanat i zna ljude, ali je to opet stranka "Lider+potrčkala" i nije realno afirmisao nekog drugog preko svoje stranke.
Ne bih da DS veličam i pretvaram u "hor božijih andjela" ali mi najviše od svih liče na modernu stranku XXI veka. Srbiju ne može spasti genijali pojedinac, već samo veća grupa dobro organizovanih ljudi, a DS je tom principu od svih stranaka najbliža.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.