Aaaa, na to si mislio. Ok. Samo mi se cini da nije receno da je Anstajn krao ideje, vec da je ona radila matematicke proracune. Ebi ga, mozda je mrzelo coveka da racuna. :D :D A o teoriji zavere.... to je veoma diskutabilno. Verovanje svojim ocima, isto. Madjionicari ih varaju, mi to znamo i prihvatamo. A pitanje je sta sa onim sto ne znamo ????
« Poslednja izmena: 20. Okt 2007, 02:04:45 od lightsoft »
dobro,ti si momak koji racionalno razmislja i to postujem. Jer vec sam stekao fobiju od "teoreticara". Ja samo mislim da je to glupo,dovoditi u pitanje ociglednu stvar i vredjati ljude koji su rizikovali zivot u Apolo projektu. Jer,ako nisu bili na Mesecu,mozda su izmislili i projekat Viking,Mariner,Sojuz,Venera,MKS Alfa... zasto se zaustaviti na tome ?! mozda mi i nismo ovde?! :-)
Jer,ako nisu bili na Mesecu,mozda su izmislili i projekat Viking,Mariner,Sojuz,Venera,MKS Alfa... zasto se zaustaviti na tome ?! mozda mi i nismo ovde?!
da li smo bili na mesecu dosad? mozda da li smo bili na mesecu 69'? NE [-X ljudi,to su ameri-najvece lazovcine na svetu! :wave: i sem toga,ima gomila dokaza!razmislite malo...
Da ja Vas nesto pitam. Toliko frke, opniranje, negiranje,... za prvo spustanje na Mesec??? Zasto sve to samo za prvo spustanje, zasto ne i za ostala spustanja ?????
A sada da ne idemo u off, radar vec hvata nalet Pilota, :D :D :wave: :D :D shvatam sta hoces reci. Ali zasto ??? Kome je stalo da tom dogadjaju umanjuje vrednost, ili da cak negira postojanje tako necega. Pri prvom sexu, euforija, ajd bezite, ja jebo a vi paceri jos drkate ..... ponos, ushicenje, .... to je bilo i sa prvim sletanjem, a onda najednom sumnja.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.