Da li smo sleteli na mesec ili je to samo bila varka da bi se pobedili rusi u trci za svemir.Na diskaveriju je bila emisija o tome , a ja hocu da cujem vase misljene.Ja neznam sta da mislim????!!!!!!!!! Da li su to ameri snimili snimak negde u nevadi ili u holivudu? Na svim snimcima se nevide zvezde zasto? Zasto se zastava talasa na mesecu ako tamo nema vetra?
nije bila potrebna varka,jer su i rusi imali ulogu a sada su bolji od amera Jednostavno takav je kadar nije bilo zvezda jer je bilo oblacno sigurno smo bil na mesecu... To za zastavu da li si ti gledao snimak ili sliku
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.