Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li slusate Karmu?  (Pročitano 2208 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nemam ja nista protiv toga da ti to slusas, ne mislim ja da su oni losi, ali mi nikako ne ulazi u glavu kako mozes reci da su najbolja nasa grupa...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
za mene jesu
naravno nemamo sli isto misljenje

ja sam mislio da si ti malo drugaciji
tacnije da kao administrator ne upotrebljavas svakakve izraze
al brate ono ofucana Smiley stvarno nemam rijeci c c c c
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mrzi me da trosim vremen i energiju krijuci se iza kojekakvih celofana.
Svi mi pricamo istim jeziko, jedino sto neki to priznaju, neki to kriju, ja nemam razloga.
Ako su ti oni zaista najbolja grupa, daj poslusaj malo muzike koja se nekad svirala... oni niti imaju narocito upecatljiv tekst niti imaju narocito dobru muziku. Daleko od toga da je sve sto oni rade lose, ali je to jedan obican klise koji manje vise svi prate.
Karma za 20 godina nece imati ni jednu pesmu koja ce se pamtiti. Mnoge od grupa koje sam naveo vec imaju nekoliko njih iza sebe.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
Citat: SerbianFighter
Karma za 20 godina nece imati ni jednu pesmu koja ce se pamtiti.

to ti mislis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne, ja to znam, jer se ni od mnogo vecih grupa u elektronskoj muzici danas ne zna ni jedna pesma.
To je potrosna roba, povremeno se neka pesma digne iz mrtvih ako je zaista bila ogroman hit u vidu nekog remiksa, ali oni su daleko od tog kvaliteta.
Oni ni danas nemaju ni jednu pesmu koja je zaista nesto sto valja pamtiti, imaju hit dana, meseca, globalno gledano hit trenutka... poput grupa tipa ET, Colonia, i sl.
To je world vide popularna vrsta muzike, i u tome kad si dobar lako se rasiris, ok za njima ludi poljska, ceska i slicne zemlje, al kad su sem kristala oni znali sta valja? Smiley
Za nase uslove i to je veliki uspeh, ali to je jako daleko od dugmeta, azre i sl grupa... pa hajmo realno.. koliki tiraz imaju? Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
o tirazu
prodato je ,,samo'' 350 000 primjeraka od toga 150 000 u scg i 90 000 u cz

pitanje za sve
jel zna neko kakve linkove gdje se mogu naci karmine pjesme remixi i slicno
takodje me zanima ima li koja pjesma ovde na forumu
unaprijed zahvaljujem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
U scg nije prodato 150 000 jer kompletan tiraz city recordsa jedva prelazi toliko Smiley precizan podatak recimo znam za Natasu Bekvalac i Male Signale koji su imali prodato ispod 5 000 primeraka a bili su uspeo album Smiley Dakle taj ko ti je to rekao te je slagao Smiley 350 000 je za ceo croatia records mnogo jer ljudi jednostavno ne kupuju originale, kupi par hiljada ostalo kupuju mp3 ili pirate a za pirate niko nema statistike Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
nije croatia records nego menart Smiley
al dobro ajde
nego jel ima neko kakav link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
Bez uvrede, ali Karma mi se uopste ne dopada... Kakve su to bre pesme??    Slazem se sa onim sto je SF napisao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Samo jedna mala digresija, SF pomenu ET...
ET je u vreme kada se pojavio bio izuzetno kvalitetna grupa, niko pre njih nije radio ono sto su oni tada radili... Stavise, mislim da su oni bili rodonacelnici tog nekog ex-yu dance-a... Svi su ih kopirali... Kad se setim samo koja je bomba od pesme bila "Tek je 12 sati" ili "Da ti nisam bila dovoljna"...
Tacno, ET sada nije ni senka onoga sto je nekada bio... Zapravo, to vise nije ista grupa... Ostao je samo jedan momak, a Vanna je zapocela solo-karijeru...
Znaci, moze se reci da je ET bio odlicna afirmacija za Vannu, bas kao sto je kod nas Moby Dick (npr) bio odskocna daska za Anu Stanic i ovu... kako se zvase?    Aleksandru... Something Something... nebitno... Sve u svemu, nesto korisno.  Smiley
Samo jos cekam da se Maja Markovic iz Lune opameti i uradi normalan kvalitetan solo-album za starije od 18 godina...  Wink  Mada... Postajem skepticna...  Smile
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.