Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:36:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li se EU raspada po SFRJ scenariju?  (Pročitano 21175 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Gde prosimo, nisi mi jasan. Prosimo u MMF, prosimo u Holandiji?

pa da
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Poslednji učenik stare škole.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Nama jedino MMF hoce da da neke ozbiljne pare. Pregovori sa njima se vode iza zatvorenih vrata jer se kao zalog daju firme poput Lelekom-a.
Nakon pregovara sa MMF-om mozete po boji glasa i faci da vidite kako suu pregovori prosli.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 14:03:39 od mikearnold »
IP sačuvana
social share
Kada bih cepao drva 5 sati, 4 sata bih oštrio sekiru.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3510
Sistem pa ti nisi čuo da su sve fabrike automobila preslejene u Rusiju? Nisi čuo da je došao kraj potrošačkog društva i da se prelazi opet na kvalitetnu robukoja će dugo trajati. Nema više automobila koji rđaju sad samo titanium sa Urala.

Ako nisi čuo ubij se, to znaju i deca koja igraju erepublik.

A nisi čuo ni da Soni više nije marka, pukli ko zvečka. Još se malo drži Tojota ostalo sve zatvoreno. Sad sviraju kineski ajpodi i ajfoni

E, pa onda stvarno treba da pravimo savez sa rusima, samo neznam kako cemo tunel do njih da iskopamo. Smile

јбт...неписмена дебилчина Smile

и ти за европу? Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Не мош' тако с њим. То ти је као да радиш тригонометрију са ретардираним дететом Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 

pa da
Pa ti misliš da je to prosjačenje. Meni mnogo više liči na neofeudalizam bilderberg grupe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3510
Само што се у нашем случају хипотека не види. Тек неколико година или деценија касније се дебело осети на сопственој кожи.
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs

pa da
Pa ti misliš da je to prosjačenje. Meni mnogo više liči na neofeudalizam bilderberg grupe

Vidi, to je generalno nas problem. Kako ono rece Sloba "mozda ne znamo da radimo, ali znamo da se bijemo". Na kraju je ispalo da ne znamo ni jedno od ta dva.

Inace bilderberg-ove, zavere Papstva i masona zaobidji, nisam "vernik"
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 14:48:21 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
A kako to tebi evropa "sisa krv". Ne prodje mesec dana a da ne uplate nesto u budzet Srbije.
kao sto ne prodje ni mesec dana da nam ne postave neki novi uslov,ili iskoriste priliku da nas posteno napljuju na sve strane.
Citat
E sada to sto ti nedaju da odes da opljackas komsiju, to je vec druga stvar. Pa i ne treba da ti daju.
To sto ti nedaju da izigravas mega-silu i da delis pravdu po komsiluku... sta da ti kazem, suvise slaba
zemlja, a suvise drcna.
o cemu pricas ti,nesreco?
kakvo pljackanje? kakve komsije?

Mi se vec 10 godina kezimo njima i ljubimo im ruke,dok nam njihova siptarska pseta zabijaju sekire u ledja,i to im opet nije dovoljno!
ko koga pljacka tu,bre,bure jedno suplje?

I o kakvim ti to "uslovima" pricas ? Ne odgovara ti mozda da u drzavi u kojoj zivis ima sredjeno i efikasno sudstvo, dobre puteve, malo reda i zakona ? Pa idi u Afriku onda.
ne seri bre.
pola tih uslova i propisa koje ocemo nemaju blage veze sa zivotom,a cak ih ni oni ne primenjuju,vec sluze samo da bi se mi njima ucepili i dodvorili.
primer je Bolonja,koja je napravljena za 1.zatupljivanje dece 2.pljackanje dece,koju niko normalan ne sprovodi 100%,vec samo mi i okolne budale,koje isto tako oce da se dodvore tim jajarama.
jedina je razlika sto ce te okolne budale zaista i uci tamo,a mi necemo,te ne vidim cemu onda to sviranje kurcu.
A sto se Kosova tice... pa izgubio si rat, sta ocekujes ? Ustvari ne jedan rat nego cetiri zaredom.
jel ti drago?  Smile
a,jeli,koja to 4 rata zaredom?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
reci mi,@stevo,kako na primer farbanje autobusa gradskog prevoza u "boje po Evropskim standardima"(sto u stvari ne postoji,tj-ne postoje propisi uniformi za gradski prevoz,al ajde...) poboljsava uslove zivota u Srbiji?

aj,objasni mi to,molim te.

al, probaj makar da sklepas nesto polu-razumno,ne ono "pa,to je po Evropskim standardima" i slicne kretenizme...to smo vec culi.mene zanima konkretan i razuman razlog.

posto smo mi,mislim,cak spali na to da sada jos pocinjemo da farbamo i autobuse po nepostojecim "Evropskim standardima",sto pokazuje koliko smo ocajni,pa da cujem onda kako nam se to isplati i kako nam to poboljsava zivot ovde.

pa,od prsnute kontraske botine nista drugo nismo ni ocekivali.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 14:53:02 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 

pa da

Vidi, to je generalno nas problem. Kako ono rece Sloba "mozda ne znamo da radimo, ali znamo da se bijemo". Na kraju je ispalo da ne znamo ni jedno od ta dva.

Ne moraš da budeš vernik kad se oni otovreno sastaju samo si slepac  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
A kako to tebi evropa "sisa krv". Ne prodje mesec dana a da ne uplate nesto u budzet Srbije.
kao sto ne prodje ni mesec dana da nam ne postave neki novi uslov,ili iskoriste priliku da nas posteno napljuju na sve strane.
Citat
E sada to sto ti nedaju da odes da opljackas komsiju, to je vec druga stvar. Pa i ne treba da ti daju.
To sto ti nedaju da izigravas mega-silu i da delis pravdu po komsiluku... sta da ti kazem, suvise slaba
zemlja, a suvise drcna.
o cemu pricas ti,nesreco?
kakvo pljackanje? kakve komsije?

Mi se vec 10 godina kezimo njima i ljubimo im ruke,dok nam njihova siptarska pseta zabijaju sekire u ledja,i to im opet nije dovoljno!
ko koga pljacka tu,bre,bure jedno suplje?

I o kakvim ti to "uslovima" pricas ? Ne odgovara ti mozda da u drzavi u kojoj zivis ima sredjeno i efikasno sudstvo, dobre puteve, malo reda i zakona ? Pa idi u Afriku onda.
ne seri bre.
pola tih uslova i propisa koje ocemo nemaju blage veze sa zivotom,a cak ih ni oni ne primenjuju,vec sluze samo da bi se mi njima ucepili i dodvorili.
primer je Bolonja,koja je napravljena za 1.zatupljivanje dece 2.pljackanje dece,koju niko normalan ne sprovodi 100%,vec samo mi i okolne budale,koje isto tako oce da se dodvore tim jajarama.
jedina je razlika sto ce te okolne budale zaista i uci tamo,a mi necemo,te ne vidim cemu onda to sviranje kurcu.
A sto se Kosova tice... pa izgubio si rat, sta ocekujes ? Ustvari ne jedan rat nego cetiri zaredom.
jel ti drago?  Smile
a,jeli,koja to 4 rata zaredom?  Smile

Parvo, to sto je Bolonja kod nas uvedena ili "uvedena" na najgori moguci nacin to je druga prica. Vezano za cenu skolarina, vidi rupetine i deficite u budzetu Srbije - nema veze sa bolonjom. Inace cisto da znas, imam univerzitetskih profesora u familiji pa sam malo bolje upucen u to nego ti.

Sto se tice evropskih standarda, zakona i slicno, nemoj bas da verujes da kada nasa vlast uvodi neki da je to bas u skladu sa istima. To se kod nas koristi jako cesto kao izgovor za nove namete i slicno. Znas to i sam.

Citat
a,jeli,koja to 4 rata zaredom?

Slovenija, HR, BiH (delimicno), Kosovo. Sva cetiri se mogu tumaciti kao poraz.

« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 14:56:21 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:36:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.