Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 16:32:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: da li sam klosar  (Pročitano 10086 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
pozdrav drustvo, nesto sam polemisao sa jednim drugom pa da vidim da li sam u pravu. Mene je mnogo bolje sjediti u kraju i piti dvolitre i zezati se nego otici u grad i sjedjeti u kafic da bi me neko vidjeo? jer zasto bi drugacije neko placao troduplo skuplje pivo u kafic nego u prodavnicu? Nevolim da idem po kafica i jedn skolski drug me je okarakterisao kao seljaka... ne razumijem se gdje najjeftinije pivo i cene u kaficima... e sad zanima me da li sam ja ovo mozda klosar i seljak ilii?
Jel ti alkoholizam pao na pamet u nekom momentu. Smile

U kafić se ne ide da se obločeš,a ne pogotovo svako veče,a i socijalizacija je bitan faktor,tako da cenu u kafiću i u podrumu pića ne možeš da porediš,a ipak bi obrazio pažnju na alkoholizam.

Ima kod mene u kraju neki koji su ostarili na ćošku sa pivom u ruci.Verovatno su se i oni odlučili za jeftiniju varijantu.

Probaj da izblejiš jedno veče bez piva,da vidiš razliku,koliko je trulo u kraju.

Ne možeš stalno u životu da računaš gde je jeftinije,nije sve u parama,a tek nije u pivu,kad dodješ u stadijum da preračunavaš koliko ti je piva dovoljno za veče da bi se prebio,to je po meni čista zavisnost.

Tako možeš i da izbegavaš restorane,ipak je jeftinije jesti kući nego u restoranu,ali nije cilj samo napuniti stomak što jeftinije.

Mani se klošarenja po kraju,i bez piva je klošarenje,a tek sa pivom je klošarenje na kvadrat.

A može da se desi i da dobije po pički zbog žemske. Smile
Bolje dobiti po pički zbog ženske nego da ga ženske izbegavaju kao klošara iz kraja. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.94
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
SonyEricsson W800i
Tako možeš i da izbegavaš restorane,ipak je jeftinije jesti kući nego u restoranu,ali nije cilj samo napuniti stomak što jeftinije.
Cilj je jesti zdravu hranu, tako da batali i restorane ...  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.143
mob
Nokia 6300
Ma jaдни клошари су ти који ти зановетају  Smile Свако треба да гура свој стил, ако неко хоће да се напија у парку за 170 динара, поштујем то, ако неко хоће у кафићу да буде виђен, поштујем и то. Најглупље је солити некоме памет и наметати му свој стил и ако му не стоји. Пробао сам и један и други вид блеје, свако има своје за и своје против. Парк је економичнији, а кафић је комфорнији и елегантнији, све зависи чему тежиш.  Неко хоће са друштвом да се напије, за то је практичнији парк, неко хоће да гледа утакмицу, за то је практичнији кафић (ако има ТВ и ако хоће да пусте утакмицу а не фешн ТВ  Smile ) ако већ нећеш кући да је гледаш. Што се тиче алкохолисања код куће, није то ни близу ужитка алкохолисања у парку, ту се могу доживети разне ситуације о којима се не може ни сањати у кафићу. Некога смара да седи у кафићу, гледа у телефон, срче кафу 2 сата и као нешто ћаска, а некога нервира бука у парку, гади се од дељења двокиле пива, не воли да га други виде како пије. И онда свако бира себи вид дружења. Мада по мени је најбитнија екипа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.143
mob
Sony 
Apsolutno je tako, sam izabereš za sebe šta ti više odgovara, niko ti ništa ne treba nametati.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.102
mob
Nokia 
ja ne mogu da vjerujem o cemu ljudi raspravljaju...

dal je moguce da je tebi stalo do tudjeg misljenja o tebi?

nije problem piti u parku,i ja to obozavam,al zimi recimo nema smisla,volim sjest u kafanu jer sve one pare koje popijem vrijede onog grijanja.

fazon je sto ne trebas ljudima srat o tome da je bolje popit 2 l piva nego 0,5 za istu cijenu.

a to na kraju krajeva i nije tacno.ja volim alkohol pogotovo pivo i toceno pivo od 0,5 je bolje nego 100 dvolitri.plus pičoke su in da klab.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Никада нисам волео да излазим по кафићима, у кафић одем само са девојком преко дана или предвече или тако неки фазон, а иначе волим да забодем у некој највећој биртији, некад и некој рушевини од кафане а не у овим папанским локалима, а често се дешавало и да забодемо испред продавнице са вопсом или у неком парку, врло често, једноставно битно је дружење какву сами атмосферу направите а не изаћи по тим љаљанским локалима чисто да би био виђен и да би био у току, вештачки је то много и никада нисам и нити ћу да будем за то и да практикујем то. Ниси клошар уопште, у много бољој атмосфери функционишеш него ти твоји другари који ти серендају.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 36.0.1985.143
mob
Apple 15
A sto je vazno oblokati se?

Ovo nije pitanje za grobara, vec generalno...

Plus taj momenat... wooow... 2l piva...puno alkohola...
Sve mislim... ako su nekome 4 piva mnogo alkohola od kojih pada u komu, to onda mora da je ista fora kao sa onim laznim dzointima koje svi duvaju i hvataju zmajeve, a u sustini je to samo obicna Drina bez filtera...  Smile

Doduse, ja nisam osoba koja voli nesto da pije, a i piva se jedino puno piski... i bazdis na kvasac... jel' te...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Анеа ко те плаћа да хејтујеш дволитру и циркање у парку? Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
A sto je vazno oblokati se?

Ovo nije pitanje za grobara, vec generalno...

Plus taj momenat... wooow... 2l piva...puno alkohola...
Sve mislim... ako su nekome 4 piva mnogo alkohola od kojih pada u komu, to onda mora da je ista fora kao sa onim laznim dzointima koje svi duvaju i hvataju zmajeve, a u sustini je to samo obicna Drina bez filtera...  Smile

Doduse, ja nisam osoba koja voli nesto da pije, a i piva se jedino puno piski... i bazdis na kvasac... jel' te...

Ја нисам помињао локање, сести са другарим, развести причу испред продавнице, попити пиво, то је уживање, није то излажење да би пио и напио се, ја никада нисам излазио да би пио и да ми то буде преокупација, увек сам излазио да би зезање било добро а то не подразумева стриктно алкохол као што си ти растумачила, главна поента по мени свега је што људи не умеју да уживају, већ све раде из фазона, а поготову ти што излазе по разноразним папанским локалима, напију се, труде се да их сви запазе, а не умеју да се проведу. Ја никада нисам био за то нити ћу, ја сам увек волео добро друштво добру атмосферу и лагано накретање чашице или флаше, зависи да ли је у питању лепа кафана па лепо шприцер из чаше, да ли је у питању рушевина кафана па пиво из стаклене флаше јер чаше су им прљаве или је у питању продавница или парк па дволитарка, све су то пропратни елементи, а најбитније је дружење и комуникација за другарима, а циркање само зачини све то, а не да ти главна поента буде да стучеш пет дволитарки пеглаш до куће и спакујеш се у кревет, то није то и не би требало да буде то. Некада се знало, изађеш у кафану да попричаш са пријатељима, развежете дискусију, попијете кафу, по који вињак, лепо се испричате и опуштено кући, а не све сад напето, кад пије пије да се уроља да заборави на све, отишло је све у курац, целокупно гледање на неке ствари. И због тога ти Анеа доносиш такве закључке, јер о томе о чему ти причаш то најчешће нажалост и виђаш, јер друштво целокупно тако размишља, и зато нема више правих боема.
« Poslednja izmena: 30. Avg 2014, 02:43:08 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 16:32:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: klosar

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.