Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 09:34:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li sam ja luda ili on ili oboje?  (Pročitano 19609 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Ja bih imao jedno offtopic pitanje - Gde se to nabavljaju devojke koje trpe sva tvoja sranja, prevare, drogiranja, poremecaje i ludila i dalje te vole i zele da ti "pomognu" i "promene" da bi "sve bilo kao pre".

Ako ides po onoj teoriji da zene zele muskarca koga mogu da menjaju po svom nahodjenju: iznenadjujuce mnogo.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
marko ja bih imala malesnu modifikaciju tvoje recenice, ali, u sustini, pa... to je to  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
 Smile

Pa bre, slobodno modifikuj kako ti volja.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Sony 
Neke devojke su čudo, nađeš jednu koja odmah uključi odbrambeni mehanizam čim te vidi i da ti da 1001 razlog zašto da ne bude sa tobom, ali je zato spremna da trpi mentalno nestabilne/narkomane/psihopate/etc. i da nađe 1001 razlog zašto da bude sa njim. Nagledah se takvih za života. Smile

E ovako draga moja, moj ti je predlog da ostaneš sa njim, boljeg od njega nećeš naći i on će te ceniti za svu tvoju požrtvovanost, ljubav i poštovanje koje mu budeš pružila. Nikada ne koristi zdrav razum prilikom takve veze i viori se na krilima zaljubljenosti. Ako sve krene naopako, znaj da je to privremeno i da će se on promeniti. Smile
« Poslednja izmena: 05. Feb 2012, 18:06:02 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
molim vas... razapnite ovu devojku na krst... jer svi ste vi tako hrabri i bez kajanja donosite velike zivotne odluke... Samo kazete i odete..

Oce to...

To je najveca obmana koju neko sebi servira - Ako mi se desi tako nesto, ja cu postupiti tako i tako...

Neeeeeeeceees...

A, ti devojko... fino... odvikavanje... bar 6 meseci bez kontakta sa njim.. i bice ti bolje..

Da, bili ste toliko zajedno...
Da, sve je to bilo lepo..
Da, stitio te je...
Da, provela si sa njim najbolje godine svog zivota...

I ne... neces ostati sama...
I ne... 29. godina nije puno za novi pocetak...
I ne... ne voli te... oseca potrebu za tobom, ali ne voli te..
I ne... nije vazno sto kazu tvoji.. ili njegovi... ili sto vasi prijatelji kazu "Ah, toliko zajedno su bili zajedno, kakva je to steta"

Jos si mlada, zdrava, prava... i ima prava da budes srecna i imas pored sebe muskarca koji te nece odbaciti zbog navike...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Sony 
Pa da ti kažem jednu stvar - Mnoge žene u tim godinama imaju muža, decu itd. Činjenica da provedeš 7 godina sa nekim i ne znaš kada je dosta govori mnogo toga. Ja znam da postoji povezanost i znam da postoji navika, i da neke odluke u životu ne idu lako i jednostavno, i da uvek postoji kognitivnu disonanca u pogledu odluke.

Ali ajmo drugu stvar - godine. Sa 27 treba da imaš zrelost i izgrađen stav, a ne da se ponašaš kao da imaš 15 i da ti je prva veza (koja je uvek najteža), pa se lomiš da li ili ne. I ne razapinjem je ja na krst, ali nije li bolje da istina boli, nego da si ušuškan u laž?
« Poslednja izmena: 05. Feb 2012, 18:20:29 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
molim vas... razapnite ovu devojku na krst... jer svi ste vi tako hrabri i bez kajanja donosite velike zivotne odluke... Samo kazete i odete..

Oce to...

To je najveca obmana koju neko sebi servira - Ako mi se desi tako nesto, ja cu postupiti tako i tako...

Neeeeeeeceees...

A, ti devojko... fino... odvikavanje... bar 6 meseci bez kontakta sa njim.. i bice ti bolje..

Da, bili ste toliko zajedno...
Da, sve je to bilo lepo..
Da, stitio te je...
Da, provela si sa njim najbolje godine svog zivota...

I ne... neces ostati sama...
I ne... 29. godina nije puno za novi pocetak...
I ne... ne voli te... oseca potrebu za tobom, ali ne voli te..
I ne... nije vazno sto kazu tvoji.. ili njegovi... ili sto vasi prijatelji kazu "Ah, toliko zajedno su bili zajedno, kakva je to steta"

Jos si mlada, zdrava, prava... i ima prava da budes srecna i imas pored sebe muskarca koji te nece odbaciti zbog navike...

Ljubavi, normalni ljudi koji se nadju u takvoj situaciji imaju prijatelje koji ih zagrle, saslusaju, a onda nabiju nogom u dupe.
Iz terapeutskih razloga.
Ko te pusti da se samounistavas zbog budale i nije ti drug.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ma, znam... ali ako nemas prijatelje... imas psihologa...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Sony 
Apsolutno ste obe u pravu, iz vašeg izlaganja mogu da zaključim da je ona nedužna. Činjenica da ne koristite logiku, već da vam je glavni instrument za rešavanje emocija pokazuje najbolje koliko ste merodavne.

Prvo i osnovno, ovo je jedna strana priče, kako možeš da zaključiš da li je 100% istina, ili 100% ne. Ja ovde ne vidim slučaj osobe sa kojom se zabavljala, već isključivo njenu verziju.

Drugo, sugeriranje. Jedna od stvari na koje sam alergičan kada su u pitanju veze jesu osobe van nje koje sugerišu devojku sa kojom se zabavljam šta je najbolje za nju. Neke od tih veza su završene isključivo na bazi sugestija, tako da taj pristup "ostavi ga" etc. mi je degutantan. Voleo bi samo da osetite jednom u životu kako to izgleda kada vašom vezom/brakom upravlja Lutkar iza kulise, pa da više nikada ne sugerišeti raskid, makar postojali valjani uslovi za njega.

Treće, emocije. Draga Anea, ako postoji stvar koju ti zameram, to je činjenica da su ti priče "devojka/žena je ugrožena, ajd da se bavimo time i da pričamo kako muškarcima nešto fali" glavna duševna hrana. Za godinu dana koliko sam bio na forumu nisam nijednom video da si stala na stranu muškaraca kojima je žena naškodila ili bila glavni krivac.

Četvrto, zrelost. Nije li neko sa 27 godina dovoljno zreo da donosi odluke, nego mora iste da preispituje na forumu. Mislim, jeste ovo psihologija i jesam za rešavanje problema, ali zašto zasnivati porodicu sa osobom koja nije sposobna da normalno funkcioniše i sa čijim se problemom trebalo pozabaviti ozbiljnije u prošlosti? Opet kažem, razumem dosta, i empatičan sam po prirodi, ali zašto sedeti skrštenih ruku do trajne štete? Ako već ne možeš, prekini, lakše i za tebe i za nju, budeš joj u blizini, ali i razuman da ne dozvoliš da te ona odvuče na dno.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2012, 18:41:19 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Sefe, koji ti je vrag?

Devojka je trazila podrsku. Dobila je podrsku i savet.

Tacka.

Ostalo nije vazno.

Inace, sve gore napisano je iz licnog iskustva. Nije bilo narkomana, ali je bio los raskid. I nastavila sam zivot, bez problema. I spasla sam sebe. Briga me za sudbinu druge strane. Nekada je vazno zgrabiti sansu koju imas i spasiti sebe. Po svaku cenu.

« Poslednja izmena: 05. Feb 2012, 18:44:37 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 09:34:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.