Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: da li resava problem kupovina procesora?  (Pročitano 4794 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava Republika Konjarnik
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
LG Optimus 2X
Prvo taj procesor ne moze na tvoju plocu, jer ona podrzava samo dual core procesore, a gore pomenuti E6700 je core2duo (druga generacija), to su dve razlicite vrste procesora, a drugo ram memorija ti je mala za danasnje standarde, a za napajanje necu da komentarisem koje je verovatno no name...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Samsung Z400
znam sve sam to pogledao svatam da je maticna njesra al nema se para za bolju zelim samo da resim navedeni problem kako bi mogao normalno da radim u fl... manjak ram memorije jeste jedan od problema to sam shvatio juce videcu da uzmem 2x1gb valjda ce biti dovoljno... vise ne podrzava maticna... ee sad taj procesor to bas moram kod likova koji sklapaju to da se raspitam... ne znam zasto bi mi na kutiji pisalo supports dual core cpu ako ne podrzava... i na sajtu pise nesto za dual core dok gore nije navedeno: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite_2007/Products/ProductsDetail.aspx?CategoryID=1&DetailID=606&DetailName=Feature&MenuID=52&LanID=0
jel zna neko sta je sve potrebno da bi ploca podrzala odredjeni procesor a da izuzmemo sta pise dal podrzava ili ne.. prvo podnozje da bude isto magistrala i dal ima jos nesto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Nisi ti to dobro razumeo Smiley
Ploca ti podrzava dual core. To je pojam koji su uveli za procesore sa dva jezgra. I u to vreme to su bila dva pentuim 4 jezgra, zasnovana na netburst tehnologiji. To su procesori PentiumD serije, i njih mozes da ubacis u masinu. Ali kasnije je posle sto (hiperbola) godina intel napustio netburst i napravio novu arhitekturu. Da bi izbegao zabunu, ugasio je ime pentium i uveo CoreDuo, tj. Core2Duo. Ali je i ovaj pojam cesto mesan sa prethodnom pojmom DualCore. Sve u svemu, ponovo su 'oziveli' Pentiume i samo jos doprineli opstoj zabuni Smiley.

Znaci jeste to podnozje, i mozes da ubodes C2D, ali nije ista arhitektura te valjda zato nece raditi. Tebi je potreban neki PentumD, tj. DualCore zasnovan na NetBurst-u. Samo mislim da to novo neces naci. Jedino po oglasima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Samsung Z400
napokon pravo objasnjenje.... znaci ako sam dobro razumeo ja sad treba da trazim pentium core duo? jel bitno ovo D i koja je razlika izmedju nih i ovih core duo tj razlika bitna za moju maticnu.. znaci odbacujem sve core 2 duo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Hehe. CoreDuo su valjda bili prvi procesori sa Core arhitekturom, ali su za prenosne racunare.
Znaci ne mozes da koristis ni CoreDue ni Core2Duo. Trazis bilo koji od PentiumD procesora sa one liste podrzanih.
Intel Pentium 960D 3.6 GHz 4MB   
Intel Pentium 950D 3.4 GHz 4MB   
Intel Pentium 945D 3.4 GHz 4MB   
Intel Pentium 940D 3.2 GHz 4MB   
Intel Pentium 935D 3.2 GHz 4MB   
Intel Pentium 930D 3.0 GHz 4MB   
Intel Pentium 925D 3.0 GHz 4MB   
Intel Pentium 920D 2.8 GHz 2x 2MB
Intel Pentium 915D 2.8 GHz 4MB   
Intel Pentium 820D 2.8 GHz 2x 1MB

Zaista ne znam koji su se prodavali kod nas, ali mislim da je 940D ili 945D bio extra kupovina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Samsung Z400
eee hvala ti puno...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Hmmm. Ne znam koliko ovo valja, ali za te pare Smile

EDIT:
A ovaj ti je mislim daleko bolji. Ima jedno jezgro, ali podrzava HT, 2 MB cache, 800 MHz FSB.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2011, 16:04:34 od savage »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Samsung Z400
sad cu da pogledam kes i ostalo.. ja sam nasao Intel Pentium 935D 3.2 GHz za 25e polovno samo baja je napisao da je L2 2mb jel to moguce... pise na sajtu 4mb i jos 95w to je razlika 10ak vati od mog trenutnog procesora jel moze na moje napajenje od 350w?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Verovatno je lose prepisao od nekud gde je stajalo 2 x 2 MB.
Sanse da tih 10w bude problem su jednake onima da te zvekne grom. Ali, hej... Reci to onima koje jeste zveknuo grom Wink Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Samsung Z400
taj fazon  Smile onda mi je ovaj odlican za 25e smo mi jos nije jasno zasto svi ovi noviji imaju L2 po 2mb dok ti imaju 4mb a stariji su... jel mora da menjam i kuler vindous predpostavljam da ne moram on moze jednom da se prilahodi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.