Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли пролазимо групу на светском првенству у Катару?
Да!
52.9%  (9)
Не!
47.1%  (8)
Ukupno glasova: 17
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли пролазимо групу на светском првенству у Катару?  (Pročitano 44080 puta)
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
Nasi kao da se plase da sutiraju sa ivice sesnesterca nego moraju da udju unutra bash
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Bolja Svajcarska realno. To je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49983
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Razočaravujće izdanje Piksija na sve tri utakmice. Bar za mene kojim sam ipak nešto očekivao od ove ekipe.
« Poslednja izmena: 02. Dec 2022, 22:32:11 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
jesam reko JESAM REKO!! i pre nego što počnu ovi smrdljivi degenerici da kenjaju ''uaaa autofovinifta mvfi fvoju femlju'' (prevod sa maloumno-mutavog ''uaaa autošovinista..mrzi svoju zemlju..'')-zapravo,debilčine retardirane,autošovinista je onaj koji navija za ovu i ovakvu repstaciju; za raspale smrdljive razmažene lenje lezileboviće,kako japanci mučeni sa 0 talenta i zvezda npr prodju a mi ne?! tako što se TRUDE sirome,i zato zaslužuju i da osvoje u finalu (iako su šanse za to nažalos 1 posto max); dok smo mi skroz nedisciplinovani,nezainteresovani,lenji,bedni i jadni i nikakvi itd i to se vidi iz avinjona,netreba eksperat da budeš negoe dovoljno da imaš okice i iq iznad 2 ipo
tkd napušite mi se kurčine i vi što se preterano ložite na smrdljive lenje manekene i oni sami što ih boli kurac da prectavljaju svoju zemlju ponosno i kako dolikuje nego smo zadnji,eeeej ZADNJI!!!! u grupi u kojoj je jebeni KAMERUN ALOO AHAHAH i čak i oni pobedili brazil :SSS smrt svima

Koj kurac ovi naši i odoše na Svetsko, da nam gade fudbal, ali baš da nam nagade. Najgori smo tamo, ali najgori! I ajde što nemamo ni školu fudbala, što već 20 + dina decu uče nekim taktikama koje može da primeni samo Barselona, nego... Gledam ovu klasu od igrača, Modrića, Mesija, Ronalda, Kavanija, čamuge, azijate, Irance... Svi su iz nekih vukojebina teških, pobegli u fudbal da ne bi više čuvali ovce... a ovi naši ni ovce nisu čuvali! Tate i mame plaćali (i još češće se zajmili / klasična veresija) da priušte buzdovanima menadžere, teretane, kurvice, splavove, mesto u timu... Naši samo beže od bede, bez prakse kako beda i pravi rad zaista izgledaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49983
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Rekao bih da su se ipak trudili i dali sve od sebe, ali jednostavno ne umiju ili ne mogu... ko će znati šta im je. Nešto kao da debelo nije u redu sa njima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
pa možda su se maaalkice i trudili ali samo fazon par minuta u prvom poluvremenu i toe to haha posle ih je boleo kurac, bednici raspali i lenštine  Smile
razumem protiv brazila,četvorostrukog il kolkog već šampiona,da izgubiš itd,ali da igraš nerešeno sa ka me ru nom i izgubiš od raspalih šiptara..pa to prevazilazi i tragikomediju  Smiley 1

ko se sledeći put kad budemo na svetskom bude IMALO ložio i bio u fazonu ''СР''ЈАААААА!!!! БОДРИМ СВОЈУ ЗЕМЉУ АЛЕ АЛЕЕЕ'' itd da se obesi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
jedina njihova nesreca je sto su bili u f grupi umesto u a pa su mogli na maldive tri dana ranije ovako su ostali duze
apsolutno nista nisam ocekivao jer su nas na to navikli bilo bi cudno da su zapravo i nesto napravili
i asolutno zasluzuju da ih karaju siptari jer su im se namestili
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49983
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Priznajem da je mene Piksi prevario svim onim bombastičnim najavama i spotovima. Ponadao sam se da ćemo konačno nešto uraditi.
« Poslednja izmena: 03. Dec 2022, 18:32:58 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
mob
Sony 
Ja sam stvarno imao očekivanja ovaj put, ali posle svakog meča je to malo po malo isparavalo i nestajalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1234
srvarno ne znam odakle ljudima ideja da smo mi neko i nesto sa ovim timom ,prvo ko od nasih igra i vrhunskom klubu ,juventus da ali pre 3 sezone,fulam tesko .lacio,veciti peti,fiorentina hmmm,ajntraht hmmm,ajaks da pre 40 god,torino dabome,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.