Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:56:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: da li postoji zivot posle smrti  (Pročitano 65602 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49790
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
da li postoji smrt posle zivota ?

da li postiji smrt posle smrti ?

da li postoji zivot posle zivota ?

Na to ste sasvim zaboravili !

Na sva tvoja pitanja odgovor je DA!

Niz ide ovako:

...- život - smrt - pakao/raj/zagrobni svijet/astral/drugi svijetovi - život - smrt...

u sredini sam postavio više pojmova za istu stvar, skraćeno bi išlo ovako:

...- život - smrt - zagrobni svijet/drugi svijetovi - život - smrt - ...

Ljudski duša nije besmrtna. Ona živi od 1000 do 1100 ljudskih života...(S.N Lazarev - dijagnostka karme - Budućnost).
« Poslednja izmena: 15. Nov 2008, 10:05:01 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Da li doticni cova ima neki dokaz osim halucogenih droga i sugestije pod hipnozom? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49790
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Da li doticni cova ima neki dokaz osim halucogenih droga i sugestije pod hipnozom? Smiley

Odgovor bi znala samo kada bi pročitala njegove knjige. Za mene je auteritet broj 1 u oblasti ekstrasenzorstva, iscjeljenja, dijagnostike.. Postavio sam  temu o njemu.

Meni je filozofija reinkarnacije najrealnija opcija...

Ja sam živ sada. Da li sam živio prije ovog života i da li me čeka budući život ne mogu znati. Ali mogu da se zapitam: zašto moj život traje baš sada ? zašto nije završen u jednoj od hiljada godina ljudskog bitisanja na zemlji ?? Da li je sreća ili ne što sam živ?... Ako jeste zašto sam baš ja taj srećnik? Ako je činjenica da će ovaj život proći i nije sreća biti živ, zar nije život trajanje koje postoji u kontinuitetu i koje ne nestaje... Smrt je samo kraj starog i ujedno početak novog života. Smile
« Poslednja izmena: 15. Nov 2008, 11:04:56 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Pa radi se o naučnicama koji traže božiju česticu, neki su u CERNU-u. Ajnštajnu koji zadnji deo života proveo radeći teoriju koja bi objasnila sve. Da otkrije kako Bog razmišlja. Zatim Nikola Tesla kao i mnogi drugi. Naravno više je ovih koji veruju u zbir neverovatnih slučajnosti koje su dovele do stvaranja života na jednoj maloj planeti u jednom ni po čemu posebnom sistemu. Činjenica je da se još nezna kako je nastao svemir i naučnici ne bi bili to što jesu kada bi otpisali unapred neke uzroke. Šta ćemo ako CERN otkrije postojanje više dimenzija ,što je jedan od zadataka eksperimenta, U isto vreme još jedan zanimljiv eksperiment, koji je nedavno počeo može da potvrdi nezavisnost svesti od fizičkog tela. Sama činjenica da se razmišlja i eksperimentiše sa ovim stvarima govori o tome da u najmanju ruku nisu sigurni. Ja lično verujem u Boga kao glavni uzrok nastanka života u čitavom svemiru, gde smo mi samo mali delić čitave kreacije.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6300
ja licno ne verujem u to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N-shurnaest
Postoje dva vremena i jedanaest dimenzija... Smile                           

Aksi og hamar aldrei brut.Ish kjaq dajr u nurug...

(zashto ovakve teme nsu na filozofij/sociologij/religiji)?
« Poslednja izmena: 15. Nov 2008, 11:49:34 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49790
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Kada čovek umre, njegovo telo se uništava a svest se transformiše, ali kvintesencija svega što je on prošao mora  negde da se prenese. Sve ovo prelazi u dublera. Sakupljajući, kao pčela sve najbitnije u životu, čovek to prenosi dalje - u budućnot. Kada se dubler oštećuje, glavna informacija se prenosi na strukture sudbine, a osim toga, na crtežu, naš dubler podseća na leptira, a sudbina - na nešto nalik na pticu ili guštera sa šest krila. Svaka tvorevina koja živi u vremenu ima oblik i sadržaj koji se prenose na više hijerarhiske strukture.

(S. N. Lazarev - Čista Karma)
« Poslednja izmena: 15. Nov 2008, 12:02:22 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 23634
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
anea nisu to halucinacije kad dozivis znaces
IP sačuvana
social share
Vodite ljubav a ne rat. A možete i oba - venčajte se!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Imao sam takvih iskustava. Jednom sam video nekakvu babu iznad glave. Nisam odreagovao već se okrenuo na drugu stranu i zaspao. Isto tako jednom je pored mene bila potpuno crna silueta. Tada sam se baš uplašio. Ali ni danas nisam siguran jesam li sanjao. Delovalo je baš stvarno. Neki ljudi tvrde da u nižim astralnim dimenzijama borave ovakvi entiteti koji se hrane energijom ljudi. Ako neko zna nešto više molim da postavi načine zaštite od njih. Čitao sam dosta o tome ali se izvori baš i ne slažu. Neki kažu dovoljna je molitva. Neki tvrde da su potrebni nekakvi rituali, treći pak kažu da je delotvorno obratiti im se i tražiti da odu.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 23634
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
jedne noci kada sam legla da spavam osetila sam strasnu hladnoci sve me je bolelo i osetila sam kako umirem tonem gasim se i tog momenta moja je dusa izasla iz mog tela osecaj je bio neobjasnjiv kao elektricitet da zzlazi iz tela bol je nestao kao i hladnoca olaksanje i sreca lebdis i znas da i nije srasno umreti i onda sam se vratila u telo
IP sačuvana
social share
Vodite ljubav a ne rat. A možete i oba - venčajte se!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:56:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.