Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли некрштенa деца иду у вечну ватру пакла?  (Pročitano 29124 puta)
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Samo moj komentar iskljucivo na temu!
Zbog ovakvih bljuvotina sam ateista!
Svi lepi i normalni obicaji su dobrodosli za negovati u svakoj familiji ( Bozic, Nova godina, Uskrs... povod porodicnih okupljanja, koje ne ugrozavaju pravo da odlucujes u ime svog i zivota svojih bliznjih! ), ali ovakva bljuvotinai njoj slicne su me je oduvek odbijala od religija!

Religija nije da slušaš kako ti kažeš bljuvotine,već da upoznaš Boga, i tvoju spoznaju izneseš ljudima.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Samo moj komentar iskljucivo na temu!
Zbog ovakvih bljuvotina sam ateista!
Svi lepi i normalni obicaji su dobrodosli za negovati u svakoj familiji ( Bozic, Nova godina, Uskrs... povod porodicnih okupljanja, koje ne ugrozavaju pravo da odlucujes u ime svog i zivota svojih bliznjih! ), ali ovakva bljuvotinai njoj slicne su me je oduvek odbijala od religija!

Religija nije da slušaš kako ti kažeš bljuvotine,već da upoznaš Boga, i tvoju spoznaju izneseš ljudima.
Duso moja, dok u bibliji imaju takve bljuvotine ne verujem da takav Bog postoji!  Smile
Tako da i ne zelim da imam veze sa takvom religijom!
Kraj price po meni!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
deca se ne rađaju bezgrešna,već bez odgovornosti.to je razlika.
što se tiče takvih pitanja,Bog ne ubija,Bog daje život.često greh koji mi činimo,ubija i decu.no zašto,to je dubina Božja.onaj ko poznaje Boga zna odgovor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Duso moja, dok u bibliji imaju takve bljuvotine ne verujem da takav Bog postoji!  Smile
Tako da i ne zelim da imam veze sa takvom religijom!
Kraj price po meni!
Tu si u potpunosti u pravu,i slažem se sa tobom. Svi su spisi od ljudi koji pisali bljuvotine,i reči su ljudske,pa su tako ružno opisali i posvedočili o Bogu. Ali postoji jedno pismo koji je reč direktno od Boga Isusa,a to je Jevanđelje.Tamo ćeš videti pravu sliku Boga koji je potpuno drugačiji.I videla bi koliko su reči tamo drugačiji od reči ljudskih iz drugih delova Biblije.
A najinteresantniji je što je Jevanđelje vrlo jednostavno napisan, i puno saveta ima koji može da nam pomogne u životu.I to u svakodnevnom životu,ne u religijskom životu.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pa dobro tu moram da se slozim da ima egzistencionalnog razumnog smisla u Jevandjelju!
Ali sve svojim povodom, svi se mi borimo za zivot onako ili ovako...
Vratimo se temi, jako sam besna sto je covek dpzvolio kroz svoju istoriju da takve stvari budu dozvoljene, jer zamislie te pobozne majke kako su dozivljavale nekrstenje svoje dece!?
Samo po sebi je veliki bol i trauma sto ti dete umre, jos i ... ali sve mi to lici na marketinski trik za pridobijannje vec izgubljene vlasti nad svojim vernicima Rimokatolicke crkve! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pa dobro tu moram da se slozim da ima egzistencionalnog razumnog smisla u Jevandjelju!
Ali sve svojim povodom, svi se mi borimo za zivot onako ili ovako...
Vratimo se temi, jako sam besna sto je covek dpzvolio kroz svoju istoriju da takve stvari budu dozvoljene, jer zamislie te pobozne majke kako su dozivljavale nekrstenje svoje dece!?
Samo po sebi je veliki bol i trauma sto ti dete umre, jos i ... ali sve mi to lici na marketinski trik za pridobijannje vec izgubljene vlasti nad svojim vernicima Rimokatolicke crkve! Smile
Crkva uvek pravila poslove sa strahovima ljudi. U srednjem veku vernike vezali za crkvu sa pričama o večnom paklu,a danas ovako. Ništa se nije promenilo,samo je drugo pakovanje.Gde god je crkva vlast,radi šta hoće.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Deca od trenutka svog začetka do samog čina krštenja imaju nasledstvo greha, ne direktno od svojih roditelja već ona koja su nasleđena od praroditelja Adama i Eve...Samim krštenjem prečišćuje se novorođenče, a u nastavku sledi najezda sopstvenih grehova...Do otpuštanja tih grehova se dolazi iskrenom ispovešću i svetim pričešćem...Gde ko ide, kako i zašto, po čijoj zasluzi, to niko ne može ni da pretpostavi a kamo li da postavlja neko definisano obrazloženje koje liči na neku  empirijski formulisanu tezu...I ako želite da sa apekta teološke dogmatike čujete objašnjenje ovakvih jako bitnih stvari onda se potrudite da nađete adekvatno štivo pa se kao "hrišćanski nestrastveni i objektivni posmatrači" upoznajte sa detaljima na kojima se zasniva takvo učenje...Ovako postavljanje teme sa pitanjima koji se tiču religijskog izučavanja ne zaslužuju da ih šarlatanski neko praznoslovi...Ne za drugo, već sami sebi još više zaslepljujete već oslepele duhovne oči...Niko vama nema pravo da na bilo koji način obrazlaže zašto treba verovati u sve to, ali ni vi nemate pravo da na ovakav način (tačnije raznim besmislenim floskulama) fosrsirate svoj kukolj u moru zlatnog žita, tvrdeći da kukolj i korov treba čuvati i uzgajati a žito paliti Smile
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
ne zelim da razmisljam u ovom pravcu  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Linux
Browser
Konqueror 3.5
ne direktno od svojih roditelja već ona koja su nasleđena od praroditelja Adama i Eve...

a shta je sa onom decom koja nisu semitskog porekla i adam i eva im nisu praroditelji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Или са децом која су страдала у Потопу, на основу одговорности својих родитеља?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.