Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: da li neko ima iskustva sa ljubavnim cinima???  (Pročitano 334870 puta)
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8
Zastava MONTENEGRO
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
ne znam za cini da li postoje ali mi se desila situacija da sam za curom bio potpuno pukao kao jebeni srednjoskolac iako sam znao da nemam ni promila sanse kod nje, povremeno mi je dolazilo na pamet to u vezi cini itd. ali mislim da su manje vise sve to tootalne

GLUPOSTI.

Svako pada na par mentalnih(karakternih) osobina i fizickih karakteristika, muka nastane kada se zivot poigra i posalje ti takvu osobu a ti recimo nemas sanse kod nje
e to je muka
i tada se covjek zapita sta je ovo?????'!
Da li je ovo moguce??!!!!!
Bacila je cini kucka, nema cini hehehehe no ciste hemije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Ja sam od jedne starije osobe, cula za izvođenje tzv. osmice. Znaci jedna slika gore, druga dolje, osmica, saranje... i da ima djelovanje.... te slike su od dvije osobe koje u narednih 7 dana ce rijesiti konflikte, tipa: ili ce se odvojiti ili ce se jos vise zbliziti, ali u smislu sudbinskog zblizavanja ili udaljavanja, nisam nikada prakticirala ali ljudi koji jesu, rekli su da djeluje... a sada, drugima na volju.... Smile

ako mi ne dodje da probam..ako to samo donosi razresenje konflikta ili neke specificne situacije

koliko puta skrabas tu 8 ..... Smiley

jel nebitno dal je gore moja,a dolje njegova slika,ili.....
a cime pises te osmice.olovkom,hemijskom...necim sto ne ostavlja tragove :/

moze li to i za prijateljstvo...

njegova slika gore, tvoja dole, i oko slika nacrtas osmicu, tako da se slike nalaze unutar te osmice, unutarnji krug osmice je zuti, a vanjski plavi. Svaki dan uzmes i gledas u osmicu i prstom prelazis preko tih nacrtanih linija, nije bitno koliko puta... Moja frendica to radila za decka, a ne znam kako djeluje u pitanju prijateljstva, inace mislim da bi to se mogao nazvati kao sudbinski ubrzan postupak, ili je suđeno ili nije...
IP sačuvana
social share
Maybe God wants you to meet many wrong people before you  
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.  

Gabriel Garcia Marquez
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
e meni tacno to treba....

a kako unutrasnji krug zuti..
to ja obojam jel?

jel slike postavim na papir... Smile
qq izvinjavam se..mozda su glupa pitanja

i svidja mi se to sto ili je sudjeno ili ne i nije gadan ritual,niti vezes nekog protiv volje i sl...

rijesiti konflikt....eh da mi je..samo popricati...konacno bi red bio....
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Narod kaze "postoji nesto, ne treba se igrati takvim stvarima".

Zaista ne vidim razlog zasto bi neko pokusao na bilo koji nacin da "zadrzi" osobu pored sebe koja to ne zeli.

Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Oblacak, slazem se s tobom. Nemam nista protiv sto neki veruju u cini, ali ja to ne kapiram i meni je to potpuno strano. Tu nema niceg razumnog. Coveka uvlaci u nekakav imaginarni svet, daje mu laznu nadu. Mislim da takvim stavom moze jos i da privuce nekakve destruktivne energije i da mu one naprave jos veci haos od zivota. Ne pokusavati nista protiv zakona prirode! Smile
« Poslednja izmena: 02. Apr 2007, 14:40:45 od supercica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
e meni tacno to treba....

a kako unutrasnji krug zuti..
to ja obojam jel?

jel slike postavim na papir... Smile
qq izvinjavam se..mozda su glupa pitanja

i svidja mi se to sto ili je sudjeno ili ne i nije gadan ritual,niti vezes nekog protiv volje i sl...

rijesiti konflikt....eh da mi je..samo popricati...konacno bi red bio....

da ti obojas unutarnji krug, i to na papiru, javi dal ti je djelovalo, bas me interesira... Smile
IP sačuvana
social share
Maybe God wants you to meet many wrong people before you  
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.  

Gabriel Garcia Marquez
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile

Sala!!!
« Poslednja izmena: 02. Apr 2007, 17:31:37 od supercica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Ne pokusavati nista protiv zakona prirode! Smile

Velika predrasuda je to sto ljudi misle da su occultism, magija i cini nesto sto spada van zakona prirode. Priroda ima svoje tokove i ovo spada pod njih. To su zapravo tajni zakoni prirode.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Aiwass, to je bilo metaforicki, jer nepristojno je biti suvise direktan u onome sto mislis, a s druge strane, okultizam kako ga ja dozivljavam je na visem nivou, ovo mi vise lici na nesto primitivno. Isprovocirao si me ( pretpostavljam)da bi jos vise pokrenio ovu temu, i sada ce masa da me nagazi, ali ovo je moje misljene i  imam prava na to. Obicno se u sve ovo petljaju oni ljudi, koji pojma nemaju o tome, pa naprave sebi gore, a i zasto terati nekog da bude sa nakim na silu ? (sto rece Oblacak)                                        Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Aiwass da li si proucavao okultne sfere??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.