Ne zanima ni mene ali ne mogu ni da iskrivljuju naciju paradama i uocljivim i napadnim propagandama,ako ne vidis osvrni se oko sebe svuda ih je,na MTV-ju,u novinama,filmovima,serijama ma gde sve nisu,Ja sam normalan pa ne paradiram ne mogu ni oni mamu im ....
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ma ko tebi brani da organizujes paradu i vratis naciju na pravi put? Evo i ja cu doci Istina je da ih ima svuda ali meni to ne smeta i zasto bi mi smetalo sve dok ne ugrozavaju moja prava,zivi i pusti druge da zive
Ne,ali... Sta ce biti sa onom decom koju niko ne usvoji i koju ceka zivot na ulici? Zar je bolje da postanu kriminalci? Mozda ce biti uvrnuti u seksualnom smislu, ali ce verovatno imati bolji zivot nego ako ostanu na ulici, jer ti uvrnuti su uglavnom dobrostojeci, a oni bi i voleli tu decu, jer definitivno ne mogu imati drugu. Samo razmislite...
Ljudi Ja ne znam koliko godina imate ali s obzirom na razne krilatice koje imate to je doba od 18-23 godina,Ja sam malo stariji ozenjen i planiram decu slucajno mi je najbolji drugar bio na odsluzenju vojnog roka u domu za nezbrinutu decu u KG-u
Ne postanu sva deca narkomani i prostitutke a ni kriminalci,cak mali je deo njih koji postanu,a ni pederi ne bi usvojili svu decu tako da su to gluposti,da li smetaju ili ne to cete videti za par godina,Ja slucajno veci deo godine tj. skoro celu provodim u inostranstvu,na zapadu,svi cete kukati na pederske lobije koji su jaci od jevrejskih,na to kad na ulici budete na svakom cosku vidjali kako se ljube
« Poslednja izmena: 15. Nov 2005, 17:19:39 od raskokat »