Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li nas (žene) muškarci "verbalno siluju"? (da faq did I just write)  (Pročitano 26795 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
њам њам  Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nokia 6630, valjda
њам њам  Smile

Ima i mljackanja...  Smile

E sad, zemske ako je silovanje kad prodjete pored tipa a njemu najiskrenije izleti iz usta njam njam, onda neznam shta da kazem...
« Poslednja izmena: 10. Avg 2012, 14:43:40 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ja sam pricala na tu temu sa nekim ko ima 14.

I pitala je fino, jel ima toga ili ne. I kaze mi dijete znas svi djecaci probaju, da dobacuju, da upadaju u svlacionice, da pipkaju - ako se dobro postavis tj. opalis ga jednom po nosu, al ono da pamti, to prodje i onda bude ok, budu ortaci.

Medjutim ima i onih djevojcica koje vole da vriste, foliraju - kojima sve to prija jer su kao onda neke ribe i onda ih samo draze da se tako ponasaju. I njih mi nije zao.

Ali ima i drugih kojima to stvarno, stvarno smeta, ali jednostavno ne znaju kako da se postave, uglavnom ili placu ili se skrivaju ili crvene. E na njih se okome kao copor vukova. Probala ja da im pomognem, ali jednostavno kad dodje taj trenutak, one zablokiraju. Jednu Jelenu su bukvalno satjerali u cosak i krenuli da samaraju - prvo je krenulo dobacivanje, pa onda vece gadosti, pa je prisao jedan i krenuo da je kao stipka i vata, pa drugi i ona krenula da place i da zapomaze i onda se oni ostrvili na nju - kako kako se folira, kako ona to voli - i ona krene da place i oni joj tad opale samar kao zato sto je pizda ili tako nesto.

Ja sam mislila da da ce to nju da prodje kad malo poraste, ali nista od toga. Samo postaje sve strasnije i strasnije. Jednostavno ako ide nas 5 ulicom i nas 4 nije briga, a naidje neka budala ona ce krenuti da Jelenu zadirkuje i ona se svaki put sve gore i gore odreguje. Kao da nosi magnet ili tablu na kojoj pise sve budale Beograda, mene mozete zajebavati.

E sad bi bilo zgodno da cujemo i pravog psihologa na temu profila zrtve i koliko rano se stvara, odnosno kako ga pobjediti.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Драстичан примјер индид
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ne ulazimo ovde u psihološki profil autorke tog bloga. To nam sad nije važno. Barem meni nije važno. Ionako je o tome pisala kao o nečemu iz prošlosti; generalno je post napisan u svrhe razgraničavanja toga šta je sve seksualno zlostavljanje a šta ne, tako da ne samo da imamo premalo informacija o tome zašto je i čime podstaknuta ona to napisala, već nam to uopšte nije relevantno.

Itekako ima veze. Njeno razgranicavanje pojma me navodi da pomislim da je nesigurna zenica koja se ponasa kao devocica i da njen stav dolazi iz te cinjenice. Uostalom, mnogo zena(pa i ti) ste same napisale da je to zato sto su neki muskarci jednostavno "sirovine" i da se vrlo lako mozes odbraniti od toga.

Da li je neprijatno kada ti neka sirovina nesto dobaci? Zavisi sta, ali u vecini slucajeva jeste jer bas i ne biraju reci.
Da li je to razlog da u feministickom stilu kukas kako su zene "verbalno silovane" tim cinom? Naravno da nije.
Ne možeš ''profilisati'' na osnovu jednog blog posta, možeš jedino da se igraš profilisanja, nije zabranjeno.  Smile Ja sam već rekla da se meni to ne dešava, možda ne čujem, možda sam akrep kome niko ne dobacuje, a možda ima nešto i u mom psihotičnom pogledu. Smile
« Poslednja izmena: 10. Avg 2012, 16:13:55 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Na osnovu tog stava mogu jer mi na osnovu njega deluje kao neko ko voli da izigrava "zrtvu". Iliti sto bi mrgi sarkasticno rekao "jadnu, jadnu zenicu". To je samo moj stav na osnovu napisanog, ne poznajem je pa da znam da je takva...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Gde su slike.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
SonyEricsson W800i

dio krivice snose i cure..danasnje....da one odgovaraju drugacije na takve mizerije...
brzo bi se to promijenilo....

Ima istine i u tome.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Ja predlazem da zene kada idu po gradu, nekim svojim poslom, sa sobom nose karabin ili neki pishtolj veceg kalibra i onda kada im neko neshto dobaci, samo jedan metak pravo u srce. Posle toga moze da pridje i da ga upuca josh jedno deset puta u glavu chisto da bude sigurna da nece da ustane. I naravno takvo ubistvo mora da se legalizuje u skupshtini, ja cu prvi da glasam za zakon.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Видиш, нису муслимани толико глупи са оним њиховим шаторима, очито мисле на психичко здравље жена, не доводе их у опасност да доживе нервни слом ако им неко нешто добаци  Smile

« Poslednja izmena: 10. Avg 2012, 17:33:15 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.