Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li nas (žene) muškarci "verbalno siluju"? (da faq did I just write)  (Pročitano 26528 puta)
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Nokia 
Nešto ne verujem da bi bio tako ciničan (samo ne znam po kom se osnovu muškarci brecaju na ovu temu, osim ako i sami nisu od tih koji ''verbalno siluju'') da tvojoj mami, sestri ili devojci neko na ulici dobaci da bi je nabio na kitu.  Smile

јесте...ја сам најпознатији вербални силоватељ целог средњебанатског округа Smile

ne, greshish to je lerr  Smile

Sto se tiche same teme , meni retko ko dobacuje al neki umeren komentar nije silovanje al
ne znam kapiram da nekim devojkama to imponuje ,a meni je to smeshno .
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Nešto ne verujem da bi bio tako ciničan (samo ne znam po kom se osnovu muškarci brecaju na ovu temu, osim ako i sami nisu od tih koji ''verbalno siluju'') da tvojoj mami, sestri ili devojci neko na ulici dobaci da bi je nabio na kitu.  Smile

јесте...ја сам најпознатији вербални силоватељ целог средњебанатског округа Smile
Ma kakvog srednjebanatskog, čitave Voše.  Smile

Ne mislim da je iko ovde v.s, čak i da jeste, to nije moj problem; ali i dalje ne kapiram zašto ste se našli toliko isprovociranim. Niko nije rekao da ste to vi, svi koji se busate i koprcate, ali činjenica je da takvi postoje, imali 14 ili 34 godine, nevažno. Ala ste uvredljivi, u p.m., k'o ženi kad kažeš da joj novi friz i nije baš nešto, pa bi ti odma' oči kopala.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.0
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Apple 15
Ne bi ova tema bila tema.. da nije opoganjena na isti nacin...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.932.0
mob
Nokia 
Pa ja lepo kad sam rekla da nekim zenama bas i ne prija kada im dobacuje radnik sa skele bila sam demantovana uglavnom sa : to je kompliment, to svakoj zeni imponuje  Smile

Nit imponuje, nit je prijatno, bas iz razloga koji je Anea spomenula - zena je seksualni objekat ali ne i seksualno bice...Nijedna normalna zena ne zeli da se u ocima drugih svede na to.

Anegdota...U autobusu, vozim se par stanica, vracam se iz Kosutnjaka, trenirala sam... A odeca, duks i neke helanke, stojim na vratima, izlazim uskoro.
U autobus ulaze 3 shabana, ali onako mladi su i nisu bas skroz shabani ali vidi se taj uticaj 90ih, sedaju iza mene. Osecam trenutak 3 osobe koje gledaju u mene i kreecu komentari...
Prvo od raznoraznih zvjuuuu, juuu, uuuu mumlanja i ostalo dooo : Kakvo dupe, auuu, nije mi dobrooo, kucu bih ti poklonio zbog takve zadnjiceee, ne verujem sta gledam, itd itd...

I ja sad treba kao da se osetim prijatno? Aj' ne...nikako..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Ne ulazimo ovde u psihološki profil autorke tog bloga. To nam sad nije važno. Barem meni nije važno. Ionako je o tome pisala kao o nečemu iz prošlosti; generalno je post napisan u svrhe razgraničavanja toga šta je sve seksualno zlostavljanje a šta ne, tako da ne samo da imamo premalo informacija o tome zašto je i čime podstaknuta ona to napisala, već nam to uopšte nije relevantno.

Itekako ima veze. Njeno razgranicavanje pojma me navodi da pomislim da je nesigurna zenica koja se ponasa kao devocica i da njen stav dolazi iz te cinjenice. Uostalom, mnogo zena(pa i ti) ste same napisale da je to zato sto su neki muskarci jednostavno "sirovine" i da se vrlo lako mozes odbraniti od toga.

Da li je neprijatno kada ti neka sirovina nesto dobaci? Zavisi sta, ali u vecini slucajeva jeste jer bas i ne biraju reci.
Da li je to razlog da u feministickom stilu kukas kako su zene "verbalno silovane" tim cinom? Naravno da nije.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nokia 6630, valjda

ne, greshish to je lerr  Smile

Ja operishem u beogradskom pashaluku...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Не ваља кад их "силујеш", не ваља ни кад их не "силујеш"... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1

Ma kakvog srednjebanatskog, čitave Voše.  Smile

Ne mislim da je iko ovde v.s, čak i da jeste, to nije moj problem; ali i dalje ne kapiram zašto ste se našli toliko isprovociranim. Niko nije rekao da ste to vi, svi koji se busate i koprcate, ali činjenica je da takvi postoje, imali 14 ili 34 godine, nevažno. Ala ste uvredljivi, u p.m., k'o ženi kad kažeš da joj novi friz i nije baš nešto, pa bi ti odma' oči kopala.  Smile

прилично сам матор али никад нисам присуствовао сцени да неки зли геноцидни мушкарци вербално силују фине и угрожене девојке...можда неки поглед кришом али "набићу те на киту" стварно никад...сад...можда то има везе са цивилизацијским нормама зрењанина у односу на нови сад или београд...стварно не знам
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nokia 6630, valjda
mrgi ili ima veye u drushtvu u kom se krecesh...
Shta da ti kazem, u mom nekom drushtvu je najgori komentar: Ufffff ili njam njam... ali to se ne chuje dalje od metra...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.