Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li nam predstoji "crni" matrijarhat...  (Pročitano 20246 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
 mislim da bih radije otishao kao treshnjin cvet - zakucao bih se u najveci nosac aviona matrijarhalnog saveza  Smile (taj nosach aviona bi verovatno nosio tvoje ime  Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Cccc... Bed boj.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
 stvarno ,kad bi postala matrijarh ,da li bi svojim podanicima prichala o meni i plashila ih sa mojim zlim duhom ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ma, naravno.

E, moj BF tebi fali samo malo pravilno upotrebljanog intelekta i sve ce biti Ok.  Smile

Ne prolaze kod mene te fore- zao duh, metal, kill i ostalo... Ja sam dete cveca i indi muzikce. (Pop sa distorzijom, i svasta)  Smile Ubuduce mi se tako obracaj.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
pa znash , kazu da su se u tim hipi-komunama razvijale gadne diktature .seti se samo charlsa mansona i njegovih veselih devojchica Smile a poznajuci tebe ,rekao bih da imash takve tiransko-diktatorske porive  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
"Uvijek sam mislio da žena ima one suptilne umne i duševne osobine koje su je činile nadmoćnijom u odnosu na muškarca. Ali, tankoćutna žena koju obožavam je sada nestala i ustupila mjesto ženi koja misli da je njen najveći cilj da što više liči na muškarca - u odijevanju, glasu i djelu. Svijet je iskusio mnoge tragedije, ali, po meni, najveća tragedija je sadašnja ekonomska situacija koja je ženu okrenula protiv muškarca i one u mnogo slučajeva uspijevaju zauzeti njegovo mjesto u poslu i industriji. Rastuća tendencija žene da zasjeni muškarca je znak propadanja civilizacije." rece Tesla...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
ima tu malo istine ali se ogradjujem od ekstrema. zenina snaga je u srcu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Uh, uh..

bannjac, ja ti fino savetujem da se ti klonis zena... Mogla bi neka da te opcini, pa te istrese iz kompleksa, i promeni ti zivot.  Smile

Hajde da ne preterujemo sa tim mizoginijama.

Snaga zene je u njenoj krotkosti, koja se pretvara u lava ukoliko se pojavi potreba.

Znas kako je govorio Njegos.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Uh, uh..

bannjac, ja ti fino savetujem da se ti klonis zena... Mogla bi neka da te opcini, pa te istrese iz kompleksa, i promeni ti zivot.  Smile

Hajde da ne preterujemo sa tim mizoginijama.

Snaga zene je u njenoj krotkosti, koja se pretvara u lava ukoliko se pojavi potreba.

Znas kako je govorio Njegos.  Smile

Znam, Njegos rece:,,Cud je zenska smijesna rabota, ne zna zena ko je kakve vjere, hiljadu ce promjeniti vjera, da ucini sto joj srce zudi".

A ono sam ti samo citirao Teslu,posto i ja nesto slicno hocu da ti kazem ali sam iskoristio sto su pametniji od nas vec formulisali. A moj kompleks je valjda sto ti kazem da za uspjesnu karijeru covjek treba da radi 10-15 sati dnevno, tj. citav dan, pa logicno postaje toliko opsjednut poslom da nema vremena ni za sta drugo.Opet ti bi meni da objasnis da ti mozes da ne spavas te tako sve stizes, cudo priprode valjda, samo ne znam koliko ti poslovi na kraju budu kvalitetno uradjeni... Sta je za tebe karijera, da imas posao u nekoj fabrici za 500 evra, obilazis bolesne babe, dajes privatne casove i druge gluposti... I objasni mi koji je to moj kompleks kad si ga vec uocila, da ga se oslobodim. Bicu ti zahvalan sto mi pomazes na usavrsavanju licnosti...

A svakoga od nas ce zena prije ili kasnije opciniti i promjeniti nam zivot, to je tako pa se toga previse ne bojim...
« Poslednja izmena: 19. Avg 2007, 17:27:00 od bannnnjac33 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ccccc... Obozavam ovakva zakljucivanja.

Privatne casove i druge gluposti...  Smile

Tvoj kompleks- pa jasno, plasis se uspesnih zena.  Onda se krijes iza Edipalnog kompleksa, i ukoliko ne prestanes zene da posmatras kao bica koju su niza od tebe- jer nisu- bices sam... Zene nisu inferniorna rasa. Tj. ukoliko i dodje do matrijarhata- neces crci.  Smile Mozda ces cak i zivnuti.

« Poslednja izmena: 19. Avg 2007, 20:34:02 od Euridicat »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.