Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 00:50:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li momci vole muškarače?  (Pročitano 35021 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Citat
Ne verujem da je agresivnost karakteristika muškaraca.
Ljudska istorija kao i moj imenik pamte brojne lujke.
Skoro smo pricali o tome... iako ne mogu da kazem da mislim da je kod zena prisutna manja kolicina zlobe nego kod muskaraca, mislim da su nacini na koji je oni ispoljavaju cesto mnogo monstruozniji od nasilja na koje su poneki muskarci spremni u ponekim situacijama. Iako ih naravno ne opravdavam.

Mada umeju zene da budu i fizicki nasilne jedna prema drugoj... ono cupanje za kosu - grebanje i slicno Smiley Mada, to bas i nije odlika muskaraca... to je vise odlika ovih finih napirlitanih klinkica...
Možda ne delimo istu definiciju za pojam "agresivnost" ali pokušaću da objasnim kako ja to shvatam. Smiley

Jedna "vatrena devojka" i jedna lujka poseduju nešto zajedničko... a to je agresivnost.

Napomena - dok ste kucali komentar novi odgovori su se pojavili na temi. Možete ih pregledati pre slanja vašeg komentara.

pa još jedan

Napomena - dok ste kucali komentar novi odgovori su se pojavili na temi. Možete ih pregledati pre slanja vašeg komentara.

heh Smiley

Odnosno, nije mi agresivnost vezana za zlo ili dobro.
To sam hteo da kažem mada ste me malo preduhitrili. Smile

Jedna vatrena devojka može biti požrtvovana, borbena za ljubav i odbranu... pozitivno dominantna i strastvena... itd...
Po meni. Potrebna je određena doza agresivnosti za svaku od ovih stavki.

Takođe se ta agresivnost može iskoristiti u obrnutom slučaju.
Kao kod jedne "lujke".   Smile Smile

Bambina iako tvrdi da je agresivna... nije lujka.  Smile
Ali isto tako ja tvrdim da to nije vezano samo za muškarce.
Možda pretežno... kao što reče Bambi... zbog testosterona.

Edit:
Cisto kazem da dva pola to prilicno razlicito kanalisu...

A i za to se slažem. Smiley
« Poslednja izmena: 01. Jun 2009, 18:52:04 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Da znate da imate pravo.... Smiley

Dakle, agresivnost sama za sebe ne znači ništa. Nije isto agresivan onaj ko iz čista mira demolira stan, i onaj ko je, hajde da kažemo - vatreni branilac recimo nekog svog stava.

Tek kad se stavi u kontekst ličnosti, sredine, okolnosti, te svih tih pratećih faktora, onda se može pričati o manifestacijama iste. Smiley
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
aggression passion

ag·gres·sion (-grshn)
Hostile or destructive behavior or actions.

The American Heritage® Medical Dictionary Copyright © 2007

I ostale definicije nisu ni malo blaze... samo je ova najkraca Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Hostile or destructive behavior or actions.

Po meni.  Smile

The American Heritage® Medical Dictionary

Fuck them.
Svako ima svoje poimanje.  Smile

Agresivnost

Agresija je ponašanje koje karakteriše kontakt i komunikaciju sa drugim ljudima silom. Ljudska agresija se izražava direktno putem verbalnih, fizičkih ili kombinovanih napada ili indirektno kroz kompenzaciju ili indirektnu agresiju. Agresije mogu biti prikladne, ako se koriste za samoodbranu ili samopoboljšavanje, ali mogu biti destruktivne za sebe i druge. Neki autori koriste termin „agresija” samo za štetna ponašanja, a termin asertivnost za ponašanja koja nemaju nameru da naškode drugima. Agresivnost se različito tumači u humanističkim, društvenim i prirodnim naukama. Pojam je izveden iz Frojdove postavke o nagonima (posebno nagonu smrti) koji je primarno usmeren na vlastiti organizam, (kada se ispoljava u vidu samodestrukcije). Kada se preusmeri na spoljašnje objekte javlja se kao agresivnost. Kao i Eros, agresivnost je primaran i urođen nagon i zato se, po Frojdu, ne može iskoreniti. Po drugim shvatanjima nagon agresivnosti nema sopstveni izvor energije, već je izveden iz nagona za životom, te se javlja kao reakcija na frustraciju. From smatra da je agresivnost i težnja za razaranjem, odgovor na uskraćivanje osnovnih ljudskih potreba. From je inaugurisao teoriju ljudske destruktivnosti kojom jasno definiše razliku između benigne i maligne agresivnosti. Agresivni karakter poseduje takav tip ljudi koji otvoreno i bezobzirno ispoljava svoju neobuzdanu težnju ka moći, odnosno po teoriji Karen Hornaj, pojedinac koji iskorišćava druge ljude kako bi sam postigao uspeh.

Izvor: wikipedija
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung i5700 + D880
Kad vec pomenuste agresivnost.. Smile Moja 4 druga su pre par godina u diskoteci u jednom selu tik pored SM napravila neko sranje i posle par dana je 6 devojaka pretuklo sestru jednog od njih cetvorice, posto je decko jedne od njih najeb'o od strane ovih mojih derana (to mu je valjda bila osveta, jadna da jadnija ne moze biti Smile ).

E, posle sam ja isao sa tim drugom u srednju skolu gde se to sve izdesavalo, i poveo je tu sestru i njenu drugaricu da im jednoj po jednoj vrate, dok smo nas dvojica izigravali sekjuriti ako se neko od drugova bude igrao heroja spasioca. Sunce ti zarko, do tada nisam imao pojma kako zenske mogu da peglaju, i to deca od nekih 16-17 godina! Doduse, ova jeste bila ljuta jer su je tukle 6 na 1 ali navlacenje na koleno, navlacenje glave na metalnu banderu, pesnicenje, nogatanje, vristanje, psovanje... zlo i naopako, bilo je zesce nego kad se potuku neki muskarci Smile U jednom trenutku mi je cak bilo neprijatno sto sam kao dosao da branim njih dve. Inace, obe su relativno normalne gradje, nisu kao bacacice kugle ili kladiva... Smile

Nije se sa zenama zajebavati, definitivno.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Nije se sa zenama zajebavati, definitivno.
Ma šta ti je bre... žene su čudo.  Smile
To su i Ruje ukapirale za WW2

During the war...
Daj ženi snajper kad je u onim danima, uperi je ka protivniku... i uživaj u predstavi.     Smile
« Poslednja izmena: 01. Jun 2009, 19:24:56 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple 15
Zene su monstruozne i agresivne kad neko povredi njihove bliznje ili predstavlja ozbiljnu pretnju. To je nesto sto vucemo iz vremena kada smo se kretali u coporima. Ta agresivnost je kratkog daha, manifestuje se kao brutalnost i uvek je odgovor, a ne povod za napad, sve za razliku od muske.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Od muskobanjastih do Specnaz ratnika lele ima da lete skalpovi  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Zene su monstruozne i agresivne kad neko povredi njihove bliznje ili predstavlja ozbiljnu pretnju

Istina ziva- ja bih bila u stanju da uradim nesto necasno nekome ko povredi moju sestru,za decu da ne pricam.
Kad sam ja u pitanju mislim da bih i presla preko mnogih stvari ali kad je neko moj, e tada se vec bude neki nepoznati instikti.
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ima li jos neka ovakva leva tema?
Mislim koliko tema sam vec procitao na temu
Zene vole ovo
Muskarci vole onO
Plave su jebozovnije
Crne su tajanstvene

A ovaj gavran je vec poceo da sedi citajuci ove gluposti  Smile

Lolana je opasna
SF je agresivan Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 00:50:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.341 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.