Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 01:25:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li momci vole muškarače?  (Pročitano 34758 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
Pa ne osporavam ja sta vecina voli i sta se vecini svidja, koliko se secam ja rekoh sta se meni dopada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
@goa

Ovo tebi izgleda trulo, npr?

« Poslednja izmena: 10. Jun 2009, 22:22:40 od cesarica18 »
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
Ceso...Gde me sa njom nadje... Smile Smile

Ili ona Anne Hathaway npr...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
E da, ona recimo

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
@Goa,   (Debeli Off)

Ne znam šta većina misli ali na primer u Africi bi većina izabrala crva pre jabuke... I sad tebi neki čađa kaže:

Zamisli debelog mesnatog crva (koji je pritom beo isto tako kao one bele 'malokrvne' koje spominješ) i kako se sladiš njim a on ti gamiže po ustima, gricka te za jezik i nepca dok mu se iznutrice slivaju u tvoj želudac... Ne deluje privlačno, a?

Iskreno ja bih voleo da probam crva  Smile Što da ne? Pokušavam da budem bez predrasuda. A ti ako si već oformio svoj ukus za žene, to bi bilo to... nema nazad.  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Ehhh elfovi...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Pa ne osporavam ja sta vecina voli i sta se vecini svidja, koliko se secam ja rekoh sta se meni dopada.

Ehej... naravno, polako.  Smile
Nisam ja to osuđivao niti uticao na tvoj stav. Smile

Samo napominjem šta se sviđa mojim drugovima (pa i meni), odnosno osvrnuo sam se na ovo
ali najvise treba od svih ovde da imam osetljiv pojam za estetiku
... estetika?

Je l' to nešto individualno ili postoji nešto što je namenjeno da bude lepo za sve?
Kad je ovo drugo u pitanju, u praksi se pokazalo da je to uglavnom određeno mišljenje vladajuće većine.

Dakle... estetika?
Pitam te, ne tvrdim.

Šta će nam nauka o lepoti ako je lepota nešto individualno?
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
Pa svaka beseda koja se zasniva na stvarima ciji odgovor manje vise lezi u nama jeste subjektivna stvar cak iako se naziva naukom - estetika nije samo istrazivanje lepog, vec i onog ruznog, vise i manje prihvacenog, odnosi izmedju formi, lepota kroz ljude i vekove. To i jeste ''nauka'' (mada mi mahom upotrebljavamo tu rec ne u njenom originalnom znacenju) koja se bavi sopstvenim i pojedinacnim subjektivnim dozivljajem lepote i- nigde ne stoji, a i ako stoji ja nisam mislila na taj aspekt - da ona utvrdjuje i postavlja norme lepog i ruznog, na ih samo razmatra.

Sta ce nam? Pa isto kao sto nam treba, kao sto i sam tvrdis, svaki ogranak nauke, a neko mora i ovime da se bavi.

Mislim, ti u ovom veku sigurno ne volis zensku gradju i zensku lepotu kakva se cenila i uzdizala ranije. I ne samo ti , vecina ljudi - danas se mahom devojke koje npr. imaju tipicnu zensku gradju smatraju debelim, sve vise i vise ima devojaka androgene gradJe i sve vise i vise ljudi to voli i prihvata kao neku normu danasnjeg dobrog i zdravog izgleda.

Estetika jeste stvar koja bi trebalo da bude individualna ali uvek ce se nametati norme koje ce ljudi bespogovorno prihvatiti, zato sto su manipulativni, prosecni ili slepi pored ociju.

I zaljubljenost je individualna stvar pa je ljudi vecito proucavaju,izucavaju, pokusavaju da nadju formule i brojeve koje ce je objasniti - i ti sam tvrdis kako je to neophodna stvar...Isto ti je to i sa estetikom :

« Poslednja izmena: 10. Jun 2009, 22:51:04 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda

Da ne bi bilo rechenica: "nije to gospodjo kich to je gips"  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jun 2009, 23:08:44 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Pa svaka beseda koja se zasniva na stvarima ciji odgovor manje vise lezi u nama jeste subjektivna stvar cak iako se naziva naukom - estetika nije samo istrazivanje lepog, vec i onog ruznog, vise i manje prihvacenog, odnosi izmedju formi, lepota kroz ljude i vekove. To i jeste ''nauka'' (mada mi mahom upotrebljavamo tu rec ne u njenom originalnom znacenju) koja se bavi sopstvenim i pojedinacnim subjektivnim dozivljajem lepote i- nigde ne stoji, a i ako stoji ja nisam mislila na taj aspekt - da ona utvrdjuje i postavlja norme lepog i ruznog, na ih samo razmatra.

Sta ce nam? Pa isto kao sto nam treba, kao sto i sam tvrdis, svaki ogranak nauke, a neko mora i ovime da se bavi.

Mislim, ti u ovom veku sigurno ne volis zensku gradju i zensku lepotu kakva se cenila i uzdizala ranije. I ne samo ti , vecina ljudi - danas se mahom devojke koje npr. imaju tipicnu zensku gradju smatraju debelim, sve vise i vise ima devojaka androgene gradJe i sve vise i vise ljudi to voli i prihvata kao neku normu danasnjeg dobrog i zdravog izgleda.

Estetika jeste stvar koja bi trebalo da bude individualna ali uvek ce se nametati norme koje ce ljudi bespogovorno prihvatiti, zato sto su manipulativni, prosecni ili slepi pored ociju.

I zaljubljenost je individualna stvar pa je ljudi vecito proucavaju,izucavaju, pokusavaju da nadju formule i brojeve koje ce je objasniti - i ti sam tvrdis kako je to neophodna stvar...Isto ti je to i sa estetikom :

Hvala na odgovoru, imam još par podpitanja... ali drugom prilikom... žurim trenutno. Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 01:25:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.