Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 16:59:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li cete kiseliti kupus ove zime?

Glasanje završeno: 28. Dec 2010, 08:08:53

Da, vec sam polozio/la glavice u bure,
54.2%  (13)
Ne jos, ali u dogledno vreme ja ili mama/tata i kompanija planiramo to da uradimo,
4.2%  (1)
Ne, ove zime necu kiseliti kupus,
4.2%  (1)
Ne nikako i nikad - ja ne volim kiseli kupus!
20.8%  (5)
Ne, ali cu na pijaci povremeno kupiti glavicu ili dve sto su drugi stavili da se kiseli!
16.7%  (4)
Ukupno glasova: 24
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li kiselite kupus?  (Pročitano 16403 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Radi mi mozak sasvim dobro ali je tvrdnja smesna.  Smile

Jbg, jedino oni koji studiraju srpski jezik i knjizevnost znaju da citaju i pisu, mi ostali smo nepismeni... veruj mi, ne znam kako ovo sad odkucah... i ko zna koliko ima pravopisnih gresaka.  Smile

ti si smesan a ne tvrdnja

Meni se cini obrnuto...

Dobro, sad makar znam da sam neki super-giga-mega genije, sto sam naucio da radim na kompu uopste, bez nekog strucnog ucenja.A kako nisam isao u prehrambenu skolu, dobro je sto uopste znam i da jaje isprzim.Ali dobro, time dokazujem moju genijalnost Smile
« Poslednja izmena: 27. Dec 2010, 00:20:16 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 148
Zastava Uzice
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224

Jbg, jedino oni koji studiraju srpski jezik i knjizevnost znaju da citaju i pisu, mi ostali smo nepismeni... veruj mi, ne znam kako ovo sad odkucah... i ko zna koliko ima pravopisnih gresaka.  Smile

Meni se cini obrnuto...

Dobro, sad makar znam da sam neki super-giga-mega genije, sto sam naucio da radim na kompu uopste, bez nekog strucnog ucenja.A kako nisam isao u prehrambenu skolu, dobro je sto uopste znam i da jaje isprzim.Ali dobro, time dokazujem moju genijalnost Smile

ako sam ti ja smesna onda ne znam sta da ti kazem,tj. nemam nista da ti kazem
IP sačuvana
social share
But I see your true colors
shining through
I see your true colors
and that's why I love you
so don't be afraid to let them show
your true colors
true colors are beautiful
like a rainbow
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Zamisli, ja sam internetski pismen a nisam isao u nikakve informaticke skole  Smile Smile

Inace, ne kiselim kupus jer ga ne jedem. Pre sam ga jeo stalno pa mi se ogadio
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 148
Zastava Uzice
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mnogo ste mi vi pametni zaista nemam reci,krene jedan a svi za njim a sto je najsmesnije nemate pojma o cemu pisete nego nesto trtljate kao da budete prisutni...bedno
IP sačuvana
social share
shining through
I see your true colors
your true colors
like a rainbow
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Meni se cini obrnuto...

ako sam ti ja smesna onda ne znam sta da ti kazem,tj. nemam nista da ti kazem

Jesi...sa takvim tvrdnjama jesi.

Pa pre bih rekao, da ne znas, sta bi da kazes...a ne da nemas Smiley

Al' dobro...

Svako sa 5% mozga, moze da nadje na netu i da ukiseli kupus, i 99% puta ce da ispadne super...Dok ce onda neko doci na neki forum, i pokusavati da ubedi ljude, da bi ukiselio kupus kako treba, treba ti tamo skola, u koju ti ides godinama...

I onda ce 90% foruma doci da se sprda sa takvim covekom, cisto iz zabave-zasta je forum.

I onda ce ta osoba potrositi 15 sec - 1 min svog zivota, da procita post...i napisati (Po toj osobi, veoma pametan post), nemam sta da ti kazem... Smile

Ty for wasting ur time.

Any way, na temu...Kiselio pre, obozavam kupus, jos vise sarmu, ali sad jbg...sledece godine Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 148
Zastava Uzice
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Kao prvo,ja nisam nikada rekla da za kiseljenje kupusa treba ikakva skola a to sto izvlacis takve tvrdnje (i tebi slicni ljudi) dokazuje da ti nemas ni gram mozga jer tako nesto izvuci iz konteksta dokazuje da si glup kao tocak!Pricala sam sa deckom i samo mu pomenula kako znam za kiseljenje (studiram tehnoloski fakultet) a to sto ti to koristis da me ismevas dokazuje da si ti jadan i toliko glup da ne umes da shvatis recenicu.A da,zaboravila sam da si toliko primitivan da nemas pojma sta je tehnologija hrane ali nebitno,to je tvoja steta a ne moja i sada budi dovoljno ljubazan da me zaobidjes u daljjim postovima jer nemam nameru da citam tvoje gluposti.
IP sačuvana
social share
shining through
I see your true colors
your true colors
like a rainbow
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
a to sto ti to koristis da me ismevas dokazuje da si ti jadan i toliko glup

Jadan...glup...naravno da jesam...toliko mi je zao, o moja visosti.Primi moje izvinjenje, zaboravio sam (posto sam glup), da si ti bozanstvo koje hoda zemljom.

daljjim postovima jer nemam nameru da citam tvoje gluposti.

Jel' sam te ja terao da citas? Smile

a to sto ti to koristis da me ismevas dokazuje da si ti jadan i toliko glup

Moram ovo opet Smile Obozavam kad neko pocne da analizira nekoga, koja ne poznaje... Smile

Da ne quote sve ovo opet...Dovoljno govori o tebi, koliko ti mislis da sve znas...al' dobro, sad, tvoj problem, moj sigurno nije Smile

Kao sto ti je covek rekao...

Sta god studirala, to ne menja cinjenicu da se na opisani nacin sasvim uspesno kiseli kupus.

Dovesti u vezu studije i kiseljenje kupusa je isto kao kada bi rekla da ne mogu da spremim kuci Karadjordjevu sniclu posto nisam skolovan za kuvara.  Smile

Btw, vidim da imas problema sa citiranjem...skroluj skroz dole, pa tek onda pisi... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
@butterfly90

Oni (i ja) smo ti samo implicirali da postoji vide nacina kiseljenja kupusa i da ti ne treba diploma fakulteta da bi to radio a btw ti si pomenula fakultet i kiseljenje i nadovezala se na osnovu toga. Ti ces mozda to uraditi na jedan nacin i bice dobro ali to ne menja cinjenicu da postoje i drugi nacini koji ce biti takodje uspesni. Nema potrebe za vredjanjem i prozivkama, znas, ovde moze da se prica i bez toga. Svako dobro  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
cuo sam da se sledece godine deli nobelova nagrada iz kiseljenja kupusa Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 148
Zastava Uzice
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
@butterfly90

Oni (i ja) smo ti samo implicirali da postoji vide nacina kiseljenja kupusa i da ti ne treba diploma fakulteta da bi to radio a btw ti si pomenula fakultet i kiseljenje i nadovezala se na osnovu toga. Ti ces mozda to uraditi na jedan nacin i bice dobro ali to ne menja cinjenicu da postoje i drugi nacini koji ce biti takodje uspesni. Nema potrebe za vredjanjem i prozivkama, znas, ovde moze da se prica i bez toga. Svako dobro  Smile

pogledaj malo bolje ko je poceo sa vredjanjem i prozivkama!Napali ste me jer ste pogresno procitali ono sto sam napisala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne zanima me vas kupus ne znam  ni sta cu ja ovde kada sta god da kazem to se shvati pogresno,izbrisacu ovaj forum i gotova prica
IP sačuvana
social share
shining through
I see your true colors
your true colors
like a rainbow
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 16:59:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.