Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li Jovanka ima pravo na dostojanstvenu starost? Ocigledno ne...  (Pročitano 14993 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Nedovoljno si oštar večeras!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia 6230
Nedovoljno si oštar večeras!
Pa sta bi htela? Jel tacno da Tito sebi nije prisvojio nista? Sve sto je koristio, ostavio demokratama da se nazderu.
Joku razumem. Tesko je to kad mlada devojka mora da razvlaci matoru kozuru, Ali za to se ne daje penzija. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 831
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
За кога се удала још је одлично прошла. Ко јој ј... матер!
Што не нађе неког поштеног Србина крајишника, него зинуло дупе на маршала пробисвета који је могао деда да јој буде!

Какву старост ће имати наши ратни инвалиди, какву старост имају професори у пензији који купују на пијаци воће на комад и месо на граме!?

Какву старост имају старци и старице из колективних центара, који седе на клупама испред барака  гледајући у празно!?

e,ovako za to sto nabrajas krivi

Milosevica i Radikale,
zatim,
Kostunicu i Velju ,
zatim,
Tadica i Dinkica...

ili mozes one ,onaj deo naroda koji sve to podrzavai zaljubljeno glasa za svaki njihov lopovluk ili los politicki potez,kojih ima u neizmernim kolicinama

Толико плиткоумна нисам, нити сам јуче рођена.
Све су ово последице неправди које су се десиле директном кривицом њеног покојног мужа.
Аутономне покрајине, Авнојске границе, ћутање о Јасеновцу, лажно братство и јединство, заташкавање јама и маљева, протеривање са Косова... све се то дешавало за његова живота.

Док је друг цар био жив, још се и држало помоћу штапа и канапа, а кад је звекнуо оде све у три лепе.

hahahahahhahaha sve ovo posledica njega? hahahahahhahahahahahah
ali
aaaaaaaaaaaaaaaaahhaahahhahahahahahah
i ako cemo iz krajnosti u krajnost ,u tom slucaju cemo doci do darvinvog majmuna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ne, najbolje da je Velja Ilić kriv za sve...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
Ne, najbolje da je Velja Ilić kriv za sve...  Smile Smile Smile
Nemoj mog miljenika. Velji su sada ugradili plastiku koja misli sprski, pa da vidis kako ce da napreduje.
Joka je imala velike zadatke u Uzickoj. Zalivala cvece na grob baba Juline tetke, Titine najzesce ljubavi.
Mi ni nemamo tacne podaktke sta ona u stvari ima i sta je dobila?
Koji je status Titov bio oko plate, funkcije itd? da ima recimo porodicnu penziju.
Ovako ima pravo na svoju penziju majora JNA, boracki dodatak onaj iz rata ne iz kreveta i redovnu penziju.
To nije malo. To sto je bila privremena kraljica Juge, to otpisi. Titova tvorevina je izgorela u pepelu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Evo, neka ti koji posećuju Titov grob daju svaki po kintu, skupiće se za Veliku Udovicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 227
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Sony 
Што се мене тиче, та Јока се није требала ни родити!
Колики је утицај имала, на амброза, толико јој и дати да једе али самог хљеба.

Сви ратови 91-99 су рецидив амброзијевог времена, то ти је као да ти кућу "старатељ" насели усвојеном браћом, укућанима, а онда ти остави или да се прилагодиш њима или да се дијелиш са њима!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
Што се мене тиче, та Јока се није требала ни родити!
Колики је утицај имала, на амброза, толико јој и дати да једе али самог хљеба.

Сви ратови 91-99 су рецидив амброзијевог времена, то ти је као да ти кућу "старатељ" насели усвојеном браћом, укућанима, а онда ти остави или да се прилагодиш њима или да се дијелиш са њима!?

Nije tako, ona ima svoja prava, samo sto zena stvarno je ogranicena pa ne vidi gde je.
Tito nije pljackao ovu zemlju. On je pozajmljivao i delio. Sve njegove vile i kuce su bile drzavne rezidencije.
Cak ni Uzicka nije njegova. Cak ni veliku familiju nije gurao. Zarko je imao penziju kao Narodni heroj SSSR-a.
Ostala familija je posvrsavala skole zaposljavala se.Izuzev Mise koji je bio ambasadro u Rusiji i direktor INE (jedan od njih) niko se nije odlikovao nekom visokom funkcijom.
Pa ni sam Tito joj ne bi dao vise. E sada , posto je ona usla u konflikt sa vlastima, okusila je malo od srpske zajedljivosti.
Tito je prema nama imao antisrpski sindrom, rasparcelisao tako da nam ostane sto manje, zahvalio nam se sto smo ga doveli i drzali na vlast, sto smo mu rasturrili domovinu (Austrougarsku), a ovo drugo pravo da ti kazem, imao si sakom i kapom, morao si da mislis da nije vecito.Nije Tito kriv za lose investicije i lenjost.
U njegovim delegacijama su bili privrednici (Iskoristite dok sam ja ovde i potpisujte ugovore o saradnji)
Joka je tu bila kolateralna steta. O cemu su oni mogli da pricaju? O medjedima iz Like? Jaka tema.
Nego daj srpkoj balvaniji utisak da neko njihov je u krevetu sa carem, pa tako je bila deo drzanja vlasti.
Mi smo ga Srbi voleli vise od njegovih i ostalih naroda i narodnosti.
E kada je konobar u krcmi dosao po naplatu, Tita je vec bio kod ujka Lenjina na ispovest, a mi smo gledali prenerazeno: a sta tata nije platio? Ma kakav bre tata, to vam je ocuh a mama chobanica nema ni kinte. Smile Smile Smile
Onda dosla sestricina, pa rekla: cek ja cu da vi platim, majku vam blesavu. Odracu vas do gole koze pa posle jos vise dokle god mogu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 227
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Sony 
Ја јој права и не ускраћујем, с тим што је остварила мањак права, за ова времена, њена држава је банкротирала и пропала, а доживотна фирст лејди, доживотног предсједника, није утемељена титула!

За њу би једноставно важило оно правило, из несврстане Индије, да се спаљује заједно са покојним супругом, кад овај одапне!
Пошто се она није тад мученички спалила, и постала хериона сфрј, доживјела је биједну старост у потпуно другој држави од оне за коју се жртвовала у кревету амброза!

Лијеп је био тај сан у вријеме док се сањало, о коме и ти пишеш, небих имао ништа против да сам имао и ја лично корист из свега тога, али нисам, да ли због тога што ми је било 15 година, кад нас је напустио највећи син наших народа, али ни родитељи ми нису обезбједили неку привилегију од тог времена великог месије, али то је други пар цокула, и нешто приватно, пошто је моја фамилија била "опозициона" према комунистима, а сва фамилија је била "народни непријатељ"-Четници!

Међутим, ја данас осуђујем сваког ко се баца дрвљем на амброза, а у његово вријеме уживао привилегије које је ријетко које комунистичко друштво давало својим члановима или поданицима!
Мени је главни злочин његовог времена, подијела Југославије по националним границама и међама, око којих смо се касније крвили до бесвијести, могло је то и другачије, а због тих граница и "мира у кући" и прихватљивог национално привилегованог статуса старих српских џелата у новој титовој држави, многе јаме српских жртвава су морале остати забетониране, зацементиране, потиснуте у подсвијест из које ће касније да исплива мржња, што је нажалост непоштивање жртви, тако да су те жртве поново страдале!

То је суштина оног криминалног из времена мегаломаније, и ту ја стављам терет одговорности и за Јованку, у времену гламура и лажног сјаја, није видјела ни себи будућност, а камоли народу из ког потиче!
Времена привредног прогреса и индустријског развоја су помало прошла, за то вријеме и за исти новац маршаловог плана, Њемачка је достигла и престигла индустријски раст високоразвијених земаља, а тадашња СФРЈ је била далеко испод тога, међутим, и даље је била конкурентна на свијетском тржишту, али брозове игре унутрашњих граница су је изједале изнутра, све док је нису урушиле потпуно!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
Ја јој права и не ускраћујем, с тим што је остварила мањак права, за ова времена, њена држава је банкротирала и пропала, а доживотна фирст лејди, доживотног предсједника, није утемељена титула!

За њу би једноставно важило оно правило, из несврстане Индије, да се спаљује заједно са покојним супругом, кад овај одапне!
Пошто се она није тад мученички спалила, и постала хериона сфрј, доживјела је биједну старост у потпуно другој држави од оне за коју се жртвовала у кревету амброза!

Лијеп је био тај сан у вријеме док се сањало, о коме и ти пишеш, небих имао ништа против да сам имао и ја лично корист из свега тога, али нисам, да ли због тога што ми је било 15 година, кад нас је напустио највећи син наших народа, али ни родитељи ми нису обезбједили неку привилегију од тог времена великог месије, али то је други пар цокула, и нешто приватно, пошто је моја фамилија била "опозициона" према комунистима, а сва фамилија је била "народни непријатељ"-Четници!

Међутим, ја данас осуђујем сваког ко се баца дрвљем на амброза, а у његово вријеме уживао привилегије које је ријетко које комунистичко друштво давало својим члановима или поданицима!
Мени је главни злочин његовог времена, подијела Југославије по националним границама и међама, око којих смо се касније крвили до бесвијести, могло је то и другачије, а због тих граница и "мира у кући" и прихватљивог национално привилегованог статуса старих српских џелата у новој титовој држави, многе јаме српских жртвава су морале остати забетониране, зацементиране, потиснуте у подсвијест из које ће касније да исплива мржња, што је нажалост непоштивање жртви, тако да су те жртве поново страдале!

То је суштина оног криминалног из времена мегаломаније, и ту ја стављам терет одговорности и за Јованку, у времену гламура и лажног сјаја, није видјела ни себи будућност, а камоли народу из ког потиче!
Времена привредног прогреса и индустријског развоја су помало прошла, за то вријеме и за исти новац маршаловог плана, Њемачка је достигла и престигла индустријски раст високоразвијених земаља, а тадашња СФРЈ је била далеко испод тога, међутим, и даље је била конкурентна на свијетском тржишту, али брозове игре унутрашњих граница су је изједале изнутра, све док је нису урушиле потпуно!
Nas osnovni problem je nepoznavanje svoje istorije, i narocito iskrivljenih dogadjaja koji su napisali teroristi.
Recimo i dan danas gledas istoricara, koji je neki levi istoricar, tendenciozan, da govori o nekoj izdaji.
Kontekst jedne sardnje sa Italijanima je iskrivljen kontekst. Mi smo imali NDH a ne drugog komsiju, koji je stavljao Srbe u rang Jevreja i stategiju ciscenja po cenu genocida.
Po danasnjim granicama se vidi da Italijani nisu okupirali S od Srbije, vec da su racunali i mi i oni da cemo biti komsije. Govoriti o izdaji je ravno ici na ruku Hrvata, dakle mi smo Srbi njih izdali tako sto nismo pristali da zavrsimo u Jasenovac.
Govoriti o saradnji sa Nemcima, kada komunisti ubiju jednog Svabu a streljaju se 200 Srba ja vec ne znam kako da to nazovem.
Druga strana medalje su dokumenta. Od desetina hiljada prvoboraca pet ih je bilo prisutno a ostalo je bilo sa dva svedoka. Kao fol nisu imali dokumenta. Pa to je neozbiljno. Nema nikakav trag pa pisem sta hocu i istorija mi polazi od dva svedoka. To vazi i za Joku. Gde je i sta je ona partizanovala? Konkretno. Dokumenta izdao nacelnik, ili komandant taj i taj na osnovu toga i toga.
Tako pises istoriju kao fol Dedijer pise. Dedijer pise dal je Kopinich ugurao Hebrangu ili Hebrnag Kopinichu pa ta dva velika Srbina, odredjuju istoriju moje nacije na osnovu toga sto je Dedeijer 'dosao do saznanja'.
Postenije, ako vec trpi sta trpi da kaze istinu vise ce poena imati kod svih: mlada, dobra, guzata, sisata odneli me da menjam posteljine, pa kada je Davorjanka umrla, covek bio usamljen pa poceo da stipka debele guze po belom dvoru. Kada je partija odlucila da Tita bude malo vise Srbin, ponudjeno mi je da mu budem zvanicna i tako od sobarice sam postala kraljica.
Nije ona prva u istoriji da ima karijeru: chobanica, sobarica pa preko dobre guze kraljica.
Ali fakta govore a ne pricam ti pricu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.