Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 17:08:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: da li je zločin kresnuti udatu ženu ?  (Pročitano 240480 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ah ah...Opet velike filoSofske misli o kratkom zivotu i brzoj prolaznosti istoga...Moto savremenog coveka, prica servirana tako primamljvo obicnom coveku..Zivot je jedan, zivot je kratak, zivi brzo i prema tome imaj  totalno dvadesete pogresne vrednosti.

Zivot je jedan i Zivot treba da se ZIVI !!!!

Pa dobro, je l' ti sad mislis da si vise i bolje zivela zato sto si bila sa dva coveka u isto vreme? Sta kao, nisi se sputala, vezala za jednog? A eto, a ja taman mislila da je poenta zivota voleti, davati i uzimati i  osecati i da to cini coveka covekom, ali jebiga, rasturishe me teoriju :p

. Можда твој муж гузи баш твоју најбољу другарицу па ти од силних обавеза и курвања са стране немаш времена ни да помислиш на тако нешто.  Smile

Veza puna poverenja, Tako dirljivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Jeste zlocin, ali samo ako je silujes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N6234
Jeste zlocin, ali samo ako je silujes.

slazem se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Vertu ferrari
Sve zavisi.
Ako je udata zena nesrechna ili mozda usamljena ( recimo muz odsutan vech duze vreme ) ili na kraju krajeva ako je suprug impotentan ili nezaintersovan- to ne samo da nije zlochin nego suprotno- zlochin je nekresnuti tu zenu. Ima li neshta tuzznije od toga da odbijesh damu? To je greh pred Bogom   Smile
IP sačuvana
social share
what is the difference?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia the best
Kazu da su najnesrecnije osobe koje imaju vise partnera tj partnerki. Srecan je onaj koji nadje jednog/jednu ali vrednu Smiley
I taj koji je sa udatom zenom vara svoju partnerku, jebi ga, i tako u krug.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
evo i moja žena kaže da ih sve treba samo jebati. i još kaže da i ona čeka nekog od vas silnih jebača da je ščepajavascript:void(0);
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia ispo iz modu
Благо твојој жени кад има тебе тако шашавог.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
idi pa kresni svoju majku pa ce da vidis dal je uredu,vi kazete daste srbi al mi sve vise licite na siptara Smile. ovo je stvarno sramota
za srpski narod. javascript:replaceText(' Smile', document. postmodify. message);
javascript:replaceText(' Smile', document. postmodify. message);
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
[

da li bi da mi to prakticno se iskritikujemo.a ono za svalera ti ne verujem.dokazi gde je jedan (ako je) ima mesta za jos
Citat

E pa nema mjesta, dosta su mi dva. Imam muza, a imam i decka.
Ne mogu da kazem ljubavnika, to mi je nekako za ozenjene, a posto moj decko nije ozenjen i jos je mladji od mene...
Ha ha, kako ste vi meni smijesni samo vas posmatram, neki bi me najradije pljuvali, neki cestitali a neki i okusali svoju srecu sudeci po pp.
 Posto je tema "kresanje" udatih zena, i vi svi naklapate nesto o tome pa htjedoh i ja nesto da napisem, ali iz ugla Te "Kresane" zene, i zato uletih na ovu temu s namjerom da vam malo "docaram"...
Mozda ja nisam normalna ali za mene to apsolutno nije velika stvar, o kojoj treba raspravljati danima. Pomislite li ikad da mozda sutra necemo svi biti zivi da nastavimo ovu polemiku, da ce neko mozda nedostajati?
Zivot je jedan i Zivot treba da se ZIVI !!!! Razumijete li vi ljudi, sta ja pricam?
Jesam bosanka, ali nije me valjda tako tesko skontati?

И шта сад треба да ти доделимо орден као да си ти једина жена на свету која вара мужа?  Smile Стварно открила си топлу воду.  Smile
Сви смо ми мање или више неверни. Ако неко не вара садашњег мужа/жену момка/девојку то не значи да није варао неку бившу или да неће неку будућу (генерално се односи на све како мушкарце тако и жене).
А то што си ти убеђена да твој муж не помишља да га вараш не мора да значи и да је заиста тако. Куваш, переш, пеглаш, спремаш, бринеш о деци, кући... Јебига то се зове толеранција. Можда твој муж гузи баш твоју најбољу другарицу па ти од силних обавеза и курвања са стране немаш времена ни да помислиш на тако нешто.  Smile
kralju Smile Smile Smile Smile Smile
i ja sam hteo da napisem nesto tako ali sam se suzdrzao Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Prvo hvala ti na savetu za mob. mada mi nisi baš objasnila za video snimak da li je u MP4 formatu kao kod N73.
Drugo zasto bih se kezio?
Treće je da sam bio slučajno prisutan kada se ugovarala šema na pola sata između doce i sestrice.
Četvrto pazi da ne povrediš osećanja tom dečku da izgubi smisao za žene.
Peto ja sam ozbiljan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 17:08:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.