Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 17:27:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: da li je zločin kresnuti udatu ženu ?  (Pročitano 240151 puta)
Svakodnevni prolaznik

Nepodnosljiva sam... Znam... Pa sta...?!

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Ericsson k810i
Vidim da od zena samo ja svracam ovde.
Ne znam samo da li su sve cedne i postene ili se prave... Smile
A vi, gospodo, zapitajte se kad legnete pored svojih podatnih i njeznih zenica da li ju je "kresnuo" neko drugi tog dana.
I mog da pitate, ni u ludilu ne bi pomislio. Zar njegova tako dobra zenica, cool mama, sto zna da spremi pitu (i nije joj tesko) za njegove poslovne partnere, koja ide sa njim na koktele, ustogljene, (iako joj se ne svidjaju), i sa svima ima temu za razgovor? Zar ona koja ga uvijek doceka s osmijehom, koja sve administrativne poslove rjesava umjesto njega, koja sprema nedeljne ruckove za njegove roditelje (i ne smetaju joj), i koja mu pruza ljubav i sva zadovoljstva koja su mu potrebna?
Ne, to nikako, glavu bi prije dao, i on, i svi oko mene...
Mada, to ne znaci da  ulijecem iz veze u vezu bez ikakvog smisla. Ne bih to nikad htjela.
Njih dvojicu da je nekako pretvoriti u jednog, bio bi idealan muskarac. Posto nije tako, ja imam dva.
Mozete misliti sta hocete, ako hocete pisite, svejedno mi je.
Ja sam odlucila da vam malo usadim klicu sumnje u vase zene.  Smile

Pa zar samo muskarci imaju prava da varaju?

IP sačuvana
social share
Ne zaviruj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 321
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Vertu 
Jako iskren i istinit post
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 129
Zastava Belgrade city
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HTC P3600
Jedina prava preednost za muskarca koji krese udatu je ta sto ne razmislja ni o cemu. Nece mu se sutra ta ista pojaviti na vratima sa stomakom do zuba i traziti da je ozeni ( ovo je mozda bilo malo sovinisticki, al je istina pre svega) ... A tu je i naravno onaj lepi strah od razotkrivanja cele situacije koji cini sve jos sladjim... I nije greh krersnuti udatu zenu, vise se postavlja pitanje koliko je to zapravo "udata" zena cim se pored braka, muza i eventualno dece odluci na tako nesto... Greh bi bio da je zena primorana na tako nesto, a to tesko da je istina... Ko ima priliku, po meni, nek je sa zadovoljstvom iskoristi,   
i nek se cuva ljubomornih muzeva zamazanih ociju, to ume da bude stvarno gadno...
IP sačuvana
social share
U sumrak je i patuljkova senka velika...
Da je trebalo biti onako kao sto nije, ne bi bilo ovako kao sto jeste... "Sine, nikad ne veruj zeni koja laze!!!..."
Menjam 100 l vrhunske sljivovice za HTC Touch HD Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Over & out

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4706
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia E51
Ne znam samo da li su sve cedne i postene ili se prave... Smile
A vi, gospodo, zapitajte se kad legnete pored svojih podatnih i njeznih zenica da li ju je "kresnuo" neko drugi tog dana.
I mog da pitate, ni u ludilu ne bi pomislio. Zar njegova tako dobra zenica, cool mama, sto zna da spremi pitu (i nije joj tesko) za njegove poslovne partnere, koja ide sa njim na koktele, ustogljene, (iako joj se ne svidjaju), i sa svima ima temu za razgovor? Zar ona koja ga uvijek doceka s osmijehom, koja sve administrativne poslove rjesava umjesto njega, koja sprema nedeljne ruckove za njegove roditelje (i ne smetaju joj), i koja mu pruza ljubav i sva zadovoljstva koja su mu potrebna?
Ne, to nikako, glavu bi prije dao, i on, i svi oko mene...
Mada, to ne znaci da  ulijecem iz veze u vezu bez ikakvog smisla. Ne bih to nikad htjela.
Njih dvojicu da je nekako pretvoriti u jednog, bio bi idealan muskarac. Posto nije tako, ja imam dva.
Ja sam odlucila da vam malo usadim klicu sumnje u vase zene.  Smile

Nemaju samo muškarci prava da varaju. U ovoj temi se i govori o tome da udata žena vara. Promašila si temu.

P.S. Čestitam tvom mužu na tvojoj savršenosti. Smile
IP sačuvana
social share
Happiness has 4 paws and a blue tongue

Daniel Alves da Silva
Ako ima Boga, teško da se zove drugačije.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia n 80
Citat: nepodnosljiva link=topic=186157. msg5163818#msg5163818 date=1207263542
Ne znam samo da li su sve cedne i postene ili se prave. . .  :mrgreen:
I mog da pitate, ni u ludilu ne bi pomislio.  Zar njegova tako dobra zenica, cool mama, sto zna da spremi pitu (i nije joj tesko) za njegove poslovne partnere, koja ide sa njim na koktele, ustogljene, (iako joj se ne svidjaju), i sa svima ima temu za razgovor? Zar ona koja ga uvijek doceka s osmijehom, koja sve administrativne poslove rjesava umjesto njega, koja sprema nedeljne ruckove za njegove roditelje (i ne smetaju joj), i koja mu pruza ljubav i sva zadovoljstva koja su mu potrebna?
Ne, to nikako, glavu bi prije dao, i on, i svi oko mene. . .
Mada, to ne znaci da  ulijecem iz veze u vezu bez ikakvog smisla.  Ne bih to nikad htjela.
Njih dvojicu da je nekako pretvoriti u jednog, bio bi idealan muskarac.  Posto nije tako, ja imam dva.
Ja sam odlucila da vam malo usadim klicu sumnje u vase zene.   :mrgreen:

. . .   samo si jednu stvar izostavila napomenuti a to je da je velika razlika izmežu muškarca i žene kad varaju a to je : Muškarac kad vara vara qurcem a žena glavom. . . . .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Over & out

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4706
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E51
. . .   samo si jednu stvar izostavila napomenuti a to je da je velika razlika izmežu muškarca i žene kad varaju a to je : Muškarac kad vara vara qurcem a žena glavom. . . . .  Smile

Bravo majstore Smile
Prvi post pa ovakav Smile
IP sačuvana
social share
Happiness has 4 paws and a blue tongue

Daniel Alves da Silva
Ako ima Boga, teško da se zove drugačije.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

. . . samo si jednu stvar izostavila napomenuti a to je da je velika razlika izmežu muškarca i žene kad varaju a to je : Muškarac kad vara vara qurcem a žena glavom. . . . . Smile

Varanje je varanje, u svakom sluchaju....Uopste nije bitno kakvo je, ni chim je...

I zasto bi uopste varali? Koji ste onda moj u braku ili vezi ako vam ista ne odgovara? 

Igrajte se sa igrackama, ne sa ljudima...
« Poslednja izmena: 04. Apr 2008, 12:50:00 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
nepodnosljiva skidam kapu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Nepodnosljiva vide sam tvoj profil i molim te kazi mi kako ti se pokazao tvoj mobilni K810i posto nameravam da ga kupim. Smile
Ako imas neke svoje slike sa mobilnog posalji mi na mail da uporedim sa N73 koji ima moj drug.
A sto se ove teme tice, ti si potpuno tacno i iskreno odgovorila. Smile
Pozdrav  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia n 80
Citat: osma_putnica link=topic=186157. msg5165780#msg5165780 date=1207305911
Citat: ossa1 link=topic=186157. msg5164300#msg5164300 date=1207287024

.  .  .  samo si jednu stvar izostavila napomenuti a to je da je velika razlika izmežu muškarca i žene kad varaju a to je : Muškarac kad vara vara qurcem a žena glavom.  .  .  .  .  Smile

Varanje je varanje, u svakom sluchaju. . . . Uopste nije bitno kakvo je, ni chim je. . .

I zasto bi uopste varali? Koji ste onda moj u braku ili vezi ako vam ista ne odgovara? 

Igrajte se sa igrackama, ne sa ljudima. . .

. .  nemora biti da je varanje može biti i dogovor ljudi u braku ili vezi  ima raznih životnih situacija u ostalom ako nekome to odgovara zašto odmah vi žene skočite šta vas se tiče ako vam se puca pucajte se ako ne pustite druge nek se pucaju, jedan je život a i čuna neće vječno stajati  :D :mrgreen:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 17:27:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.