Pozdrav svima. . Imam jednu veliku dilemu. . Poceo sam sa curom u vezi pre 3 mjeseca. . Sve je ok slazemo se , zavolilo smo se, zivi vise kod mene nego kod sebe ,vrijedna je i itd. . Skoro sam je poceo ispitivati o broju bivsih partnera pre mene. . Prvo je rekla 9. . To sam jedva sazvakao i na kraju kada sam zaprjetio vezom da bude iskrena rekla je 17. . . A ima 25 godina. . . . Da sam ovo znao ranije raskinuo bih vezu ali sada je komplikovano jer sam je zavolio. To mi nije normalno. . . Pobledio sam. . . Ne znam da li cu moci da se nosim sa tim. . Ona kaze da je nasla ljubav svoga zivota da zeli da je moje ruke grle do kraja zivota i da je trazila ljubav na pogresan nacin. . Ali opet. . . Toliko sam neki. . . Ne znam hocu li moci prihvatiti to. . . . Kaze da se olako upustala zato sto je imala kompleks svrsavanja orgazma. Samnom je izgubila prvi orgazam ali uz vibrator dok sam bio u njoj. . Mora imati jak pritisak na klitoris da svrsi ne moze drugacije. . . . . Sa proslim partnerima nije mogla ni sa vibratorom. . Mozda zato sto njih nije volila? Sta vi mislite o ovome. . . Ja ne znam hocu li se moci nositi. . .
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora cg_ac (Vreme: 11. Sep 2012, 08:11:52)
Tesko da hoces,ako ti i devet smeta,ovih 17 ima da te proganja iz dana u dan,stalno ces nesto novo ispitivati,ocekivati da ce reci da je sa tobom mnogo bolje,oni su greska,itd. A za ovaj kompleks ne znam sta da kazem
Jel madjarica? Posto su one takve,makar ove sto znam.
Brate, to je radodajka, bolje na vreme povuci rucnu. Potrebna su joj dvojica da je zadovolje, trenutno ti i vibrator, ako naleti na dasu, dobices otpusnu listu expresno.
?pa sta ako je imala 9 ili 17 ili 117? sta tebi to znaci?ti bi voleo da je nevina,mmm?da nema spoznaju o drugim polnim udovima? koliko si ih ti imao pre nje?takvi,kao sto si ti,obicno su hardkor drkadzije. mislim,da posto te upise kao 18-tog,taj broj ce joj biti ono sto ostatku covecanstva predstavlja broj 13.
Ajd nije to mnogo bitno... Shto si pitao ako cesh da pizdish zbog toga? Neznanje je blazeno... E sad ovako, ako je njoj lepo sa tobom i tebi sa njom nije bitno da li je 17 ili 50...
Osim toga vezbom do savrshenstva...
Osim, ako si ti spavao sa dve devojke i vuchesh kompleks da nisi dovoljno dobar... Ima i toga, ali kao shtoa rekoh ako je tebi lepo i njoj je lepo... koga briga sa koliko je likova spavala...
« Poslednja izmena: 11. Sep 2012, 11:30:16 od lerr »
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
pazi,to sa koliko je bila i nije tako strasno,ako ih nije oralno zadovoljavala,kapiras? sad,lepo sacekaj je na krivini i pitaj je,od tih 17 da li je svakome popusila? ipak ti se sa njom ljubis,kapiras?
pazi,to sa koliko je bila i nije tako strasno,ako ih nije oralno zadovoljavala,kapiras? sad,lepo sacekaj je na krivini i pitaj je,od tih 17 da li je svakome popusila? ipak ti se sa njom ljubis,kapiras?