Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je u redu to sto mrzim sve iz odeljenja  (Pročitano 17795 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Apple iPhone 4
Boze...koji su to kompleksi, koji poremecaji ...da se krijes, balavac, iza lica transvestita? Smile

omg sandra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Nokia 
Boze...koji su to kompleksi, koji poremecaji ...da se krijes, balavac, iza lica transvestita? Smile

omg sandra

P ato..da...omg...i ja to cesto pomislim...jesi li bio ti kod psihologapre pocetka skolske godine? Kod pedagoga? Imas li roditelje? Jel te iko ikada zagrlio i poljubio?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Apple iPhone 4
vi uopste ne dajete savete, vi pravite zezanciju od njih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Sony xperia

omg sandra

P ato..da...omg...i ja to cesto pomislim...jesi li bio ti kod psihologapre pocetka skolske godine? Kod pedagoga? Imas li roditelje? Jel te iko ikada zagrlio i poljubio?

Zeljan je on toga. Samo treba da shvati da mora sebe promeniti kako bi ga drugi drugacije gledali. A do tada, zivece u svoj mrznji i mislice da je to zbog drugih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Nokia 
Ne , uopste sada...vi deca koja pasionirano volite neke "zvezde" vucete neke duboke korene problema ...svako voli onu "problematicnu" zvezdu u kojoj se ogleda njegovo stanje i trenutni problemi ...
Lady Gaga , je muskarac u telu zene, nemam problem sa njom\nnjim nego kakve TI paralele vuces iz njenog zivota..
I ti sebe negde trazis, i ti sebe ne prihvatas, i ti zelis ...mozda da naudis sebi, drugima?
Imas li nasilne roditelje?
Trpis li zlostavljanje?
Jesi li dete zeljno paznje? Mislis li da te roditelji ne vole?
Sta je problem?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Apple iPhone 4
to sto odgovaram sa gaga gifovima koji vas nerviraju ne znaci da nemam prijatelje koji me vole ili porodicu, ili da zivim u mraku sa kompjuterom i 37 macaka.
ne, ne dajem preveliku paznju internetu tako da me je briga da li ce me banovati ili ne i nisam depresivan da pravim 36 drugih naloga kao, da ne imenujem. bas zbog toga sto imam organizovan socijalan zivot, a online sam najcesce uvece kad nema nista na tv ili kad nemam sta da ucim.
gg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Nokia 

omg sandra

Zeljan je on toga. Samo treba da shvati da mora sebe promeniti kako bi ga drugi drugacije gledali. A do tada, zivece u svoj mrznji i mislice da je to zbog drugih.

I ja mislim da je to srz problema.

to sto odgovaram sa gaga gifovima koji vas nerviraju ne znaci da nemam prijatelje koji me vole ili porodicu, ili da zivim u mraku sa kompjuterom i 37 macaka.
ne, ne dajem preveliku paznju internetu tako da me je briga da li ce me banovati ili ne i nisam depresivan da pravim 36 drugih naloga kao, da ne imenujem. bas zbog toga sto imam organizovan socijalan zivot, a online sam najcesce uvece kad nema nista na tv ili kad nemam sta da ucim.
gg

Ne! Ne nerviraju nas gifovi ,ne nerviras nas  ni ti.Prvo smo ti se smejali kao...vidi budalu...a sad te zalimo kao ...jadna budala...

A mogu da se kladim da to nisi hteo, hteo si da "talasas" forumom, trazis paznju koju nemas od roditelja...
Od moje prijateljice cerka je pocela da vristi i lupa vratima kako bi dosla do mamine paznje. Pretpostavljam da se i u drustvu slicno ponasa...
Ti si ovde usamljen, medju milionima, jer ne znas...ne znas...
I sto rece cika Lajt dozovi se pameti dok je vreme  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Apple iPhone 4
ne ja sam najmladji forumas u pubertetu

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Sony xperia
gg

Ali pored svega toga ... mrzis ? Da li si se zapitao zasto ?

Namerno sam te provocirao, video si kako to izgleda kada se ti tako postavis. Pa onda pogledaj na dalje. Evo ti jedan klip, koji predstavlja vizuelan prikaz jedne teorije u fizici, poznate kao "Teorija leptira". Ta teorija kaze, da je dovoljan zamah leptirovih krila da prouzrokuje sled dogadjaja, koji ce na drugom kraju planete izazvati tornado. Pa razmisli, koji sled dogadjaja podstices sam. Kako te ljudi vide samim tim tvojim stavom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Nokia 
ne ja sam najmladji forumas u pubertetu

Smile Smile

I da nisi , tako se ponasas...

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.