Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 01:17:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je Tadic pocinio izdaju?  (Pročitano 20329 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
A mozete pausalno da optuzujete Slobu, Seselja, Tomu, Legiju, i ostale, oni su sta, iskljuceni iz pretpostavke nevinosti?

ma da, legija, sloba, seselj i toma su svi nevini. u pravu si...svi su podjednako nevini.
a to ce da se vidi za par dana. Smile

pazi, sam sebe zajebo. ma prvo ga je keva zajebala, al ovo...drago mi je da stavlja legiju i ovu stoku iz potpisa u isti kos...
budala, nije svestan Smile

Citat
Iza sebe su ostavili samo pustos, praznu kasu, i Grand Paradu.
nas ponos i dika! Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@panini
istraga treba. Ali nemas vrhovni sud koji ti je blokirao metiljavi, pa tako sada on odlucuje preko rashe na forumu i preko tebe dal je bilo izdaje.
Istraga se vodi na osnovu sumnje i na osnovu pisanih dokumenata.
Eno ti u Rumuniji (pazi Rumunija, asocira Causesku), ustavni sud suspendovao predsednika drzave za uzurpiranje vlasti.
Rumuni nece vise bezakonje. Vrse istrage, koje su se sve bande formirale oko njega a vladaO  samo dve i po godine.

To sto se tice prava, a sad jel moze Rasha da mi objasni kakva se izdaja moze uciniti sa Austrijom koja ni luk jela ni luk mirisala sem sto je domacin sastanaka? Sta je on ytamo mogao da izda?
Nego Koen uzeo lovu pa blati sefa. Pa to je komunisticka ujdurma sa radikalskim onanisanjem.
Smeta vam sto je najpopularniji politicar, svakim danom harizma mu se uvecava i samo se vi ritajte, sto vise neukusa to veca njegova popularnost.
Metiljavom ne dodje da veruje. Mislio otarasio se Djidjica pa sada mu lepo. Sada je ponovo poceo da zmirka cim mu se pomene Tadic.
Ode svinjarov ujedinitelj u qrac, a za Tomu da ne govorimo. Svaki Srbin vise voli da krese nego da onanise. I to javno. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Kakvi likovi, ma stvarno! Opet lazete ko psi!
Prvo silly, Tadic nije razgovarao sa austrijancem kako je trebao, austrijanac kaze nezavisno, a Tadic, ne moze, nego su se dogovarali o modalitetu nezavisnosti. Sedi, razmisli o razlici, ako ne mozes, pitaj nekog, nije sramota ne znati!
Cmarkic,
Ja znam da ti samo umes da prosipas neke uvrede i da pokusas da isprovociras reakciju, al u meni samo budis podsmeh jer si mnogo jadan. A o tome kakva ce bilo kome da bude presuda, ti se tim politickim procesom hvalis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Stvarno si smesan!
Skorpi,
Nikad ne izneveris.
Pazi sad, ispade Voja majstor zavere, mora da je predsednik Velike loze Vodenih bizona, pa je tako uspesan u tajnim agentima, zaverama, prodajama.... Smile Smile

Neverovatno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson z1010
Kakvi likovi, ma stvarno! Opet lazete ko psi!
Prvo silly, Tadic nije razgovarao sa austrijancem kako je trebao, austrijanac kaze nezavisno, a Tadic, ne moze, nego su se dogovarali o modalitetu nezavisnosti. Sedi, razmisli o razlici, ako ne mozes, pitaj nekog, nije sramota ne znati!

a ti si parametar za "kako treba", ti tačno znaš i šta su pričali i kako su trebali da pričaju?

i jel ti padne napamet da ti sedneš i malo razmisliš i pitaš nekog
nije sramota ne znati!

IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
njemu se javlja to!
furaju ga fleshevi po glavudzi!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Stvarno si smesan!
Skorpi,
Nikad ne izneveris.
Pazi sad, ispade Voja majstor zavere, mora da je predsednik Velike loze Vodenih bizona, pa je tako uspesan u tajnim agentima, zaverama, prodajama.... Smile Smile

Neverovatno!
Pa ne radi on to. Sta mislis da se zbog njega ne formira vlada? Opet si naivan. Gde ce trafikant? Gde ce svinjar? Gde ce ostali? Djelica mrze u svim vidovima, iskljucivo zbog toga sto je posten a opasan ako dodje na bilo koje mesto. Sve izlazi na videlo.
Nikada on nije ucestvovao u muckama. To sve rade Causi.
Pogledaaj onog Mladenovica. Svaki put ima facu kao da mu se prikenjalo. Hajde brzo pitajte sta imate, moram da kenjam.
Sav zajapuren u licu ne zna sta da odgovori.
Pa ne vredi njima naivko jedaan samo da metiljavi bude premijer  Smile Smile Smile
Gde ce oni? A ima ih toliko sa 16% glasova da ako bi tri vlade formirao ne bi bilo dosta.

Sto se tice forme nezavisnosti, ti samo zaboravljas, ali hajde da te obavestim, da je Srbija pod okupacijom.
Verovatno je hteo da se diskutuje o ingerencijama Srbije i posle konacnog statusa. Veoma pametno mogu ti reci.
Jeste su oni nezavisni, ali mi brinemo o nasima tamo. Sta je tu lose? Bolja je okupacija? Evo ti je imas je. Imas granicni prelaz na svojoj nezavisnpj teritoriji.
Rasho si ti zlonameran ili malo teze kapiras?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Stvarno si smesan!
Skorpi,
Nikad ne izneveris.

Neverovatno!
procitaj pravilnik.
ne pisi vise poruka za redom.
koristi dugme izmeni.

aj ljudi, da li je neko retard kada iz 4327 puta ne ukapira?

btw. sam si stavio voju, legiju, i sekija u isti kos, gde im je i mesto. Smile
kakav intelekt.

skorpy, ne on nije trenutno zlonameran, iako jeste zao, ali btw i teze kapira.
opet dobitna kombinacija Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
dobro Rashu racunam da ojacamo nase odbrambene moci.
Ukapirace on. Do 10000 nije mnogo. Do onda ce se izrode jos pola miliona Siptara.
A to sve na teritoriji za koju Rasha kaze da je srpska (mislim pod srpskom vlascu).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Verovatno da jesi retard, kada posle 4327 puta ne ukapiras da sa moba ne postoji izmeni i da je ogranicen broj karaktera po jednom postu.
Al dobro, to nije nista novo, svi to znamo....

Skorpi,
Za tebe se zna koliko si zao i pokvaren do srzi, tako da pssst, ne javljaj se, stidi se u cosku......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 01:17:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.