Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 14:10:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je Tadic pocinio izdaju?  (Pročitano 20464 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
pa nije corav kao neki Smile, covek vidi sranje oko sebe koje je posledica naseg glupiranja decenijama!
a postoje ljudi kao sto si ti, mozes da ih karas a oni bi i dalje jos,jos, jos,jos....
e, pazi, jedna zena je u DS-u, i dolazim ja da je anketiram i kaze ona, e, ocu da pricam sa sefom kostunicom!
meni su uzeli 90ih imovinu zeto sto mi je muz hrvat. sve mi uzeli! ocajna sam. ocu da pricam sa kostunicom!(a ja u DS_u)
i na kraju, kaze ona meni: glasala sam za seselja da mi vrati imovinu.

tako da, zena deluje na prvi pogled normalno kao i vecina gradjana, ali isto tako nije ni priblizno normalna-kao i vecina.

ne vidi sta joj se i zastro desavalo. Smile

mnogo je coravih.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Vasa ideologija izumire polako,nasa pobeda je veoma blizu!!!dole radikalni sovinizam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Следи бре визију, јел хоћеш да ти утекне док се ти овде млатиш по форуму?!  Smile Smile Smile
tako mi djindjiceve energije!
ti nisi zdrav.

ljudi, ne znam odakle vam ideje da iko ide na forum po nalogu stranke. Smile
mozda si u vreme 90ih morao da dises kako SPS naredi, ali, to je sada prosle.
ovo je demokratija, i omrazeni vam-kapitalizam Smile
neka stoka strepi.
ahahahhaaha!!!! sledimo viziju naravno, i sve nas je vise vasi vizionari su sve izgubili ,sve ratove,najveci zlocinci i ratni profiteri i nacional-sovinistcike kvazi patriote!!!!! extremniji smo od vas u svoj zdravim idejama!!!
bravo coek.
mogu da nam zasviraju...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Zamisli, odakle nam ideja.
U sred Tadiceve izdaje, i to bas na temi o tome, iznebuha upadaju tri nova "clana" i pisu hvalospeve o Tadicu, Djindjicu, DS, a Cmarkic, Kamaro i ostali ih spremo docekuju.
I kao slag na tortu, klinci od 20 godina seru o proslom vremenu, ko je kriv, sta je bilo, a srali su u gace kad se sve desavalo.
Da nije situacija tuzna, bilo bi smesno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
pa nije corav kao neki Smile, covek vidi sranje oko sebe koje je posledica naseg glupiranja decenijama!
a postoje ljudi kao sto si ti, mozes da ih karas a oni bi i dalje jos,jos, jos,jos....
e, pazi, jedna zena je u DS-u, i dolazim ja da je anketiram i kaze ona, e, ocu da pricam sa sefom kostunicom!
meni su uzeli 90ih imovinu zeto sto mi je muz hrvat. sve mi uzeli! ocajna sam. ocu da pricam sa kostunicom!(a ja u DS_u)

tako da, zena deluje na prvi pogled normalno kao i vecina gradjana, ali isto tako nije ni priblizno normalna-kao i vecina.

mnogo je coravih.

Ako sam dobro razumeo, žena je član DS-a, misli da joj je šef Koštunica, a glasa za Šešelja.
To je slučaj za dr. Milovana Bojića, možda JUL može da joj pomogne. Smile
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Zamisli, odakle nam ideja.
U sred Tadiceve izdaje, i to bas na temi o tome, iznebuha upadaju tri nova "clana" i pisu hvalospeve o Tadicu, Djindjicu, DS, a Cmarkic, Kamaro i ostali ih spremo docekuju.
I kao slag na tortu, klinci od 20 godina seru o proslom vremenu, ko je kriv, sta je bilo, a srali su u gace kad se sve desavalo.
Da nije situacija tuzna, bilo bi smesno!
a ti kao iskusan, prosao sve zivo, i toliko pametan da je glasao za Djindjica i isao na peti oktobar.
da bi se na kraju ispalio i shvatio da je ipak zatucani nacosh-seljak, cigan ziljav u glavi. Smile

@zemunac2   
upravo. dobro si shvatio
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
A ne, tu si se zajebao, nikako za Djikija, glasao sam za Kostunjavog kao i 80 posto glasaca tadasnjeg DOS -a....

Da je bio Djiki, ne bi DS cenzus presao...

Znao je to Djiki, bio je dobar prevarant i manipulator, ali je hteo mnogo pa je hteo da vara i mafiju, mislio je da je svemoguc....
Zato je i popio po pichci! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne sanjaj svoj život, živi svoj san!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
A ti Rasho zalosno je da si dosao u tolike godine a mnoge stvari ne shvatas!!!i drzis slike ljudi koji su te upropastili!!!Verujes u lazni patriotizam,pljacku!Zar si tolliko zaludjen da ne pamtis politiku devedesetih,ponavljas dvaput istu gresku!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ne brini, malecki, odlicno pamtim izdajnicku politiku Djindjica, pozive na predaju, lobiranje po Americi i Svabiji, sve pamtim za razliku od tebe, koji si samo lose instruisan od strane centrale....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

mnogo je coravih.

Ako sam dobro razumeo, žena je član DS-a, misli da joj je šef Koštunica, a glasa za Šešelja.
To je slučaj za dr. Milovana Bojića, možda JUL može da joj pomogne. Smile

Машала чланство! И то је будућност Србије?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@rasho
prvi si ti otvorio ovu temu po partijskom nalogu.
Onda vidis da ti ne ide i picis ko sumanut: izdaja, izdaja. Rasho, gotov je partijski zadatak Nisi uspeo, dobices po usima.
Izmisljaj drugo.

@ kraljevicu
imaju stranke ohoho ljude po forumima. Pa hajde da se ne falimo sami sebe, ali ovde je ipak elita koja zivo komunicira.
Ovde se vide ideje, misljenja, raspolozenje i narocito sta ko zna.
Prpa kada procitaju nesto sto su mislili da je skriveno ili proslo neprimetno.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 14:10:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.