Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 13:16:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je Tadic pocinio izdaju?  (Pročitano 20489 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
ahahahhaaha!!!! sledimo viziju naravno, i sve nas je vise vasi vizionari su sve izgubili ,sve ratove,najveci zlocinci i ratni profiteri i nacional-sovinistcike kvazi patriote!!!!! extremniji smo od vas u svoj zdravim idejama!!!
Види се да ти је ментор некада био пионирски предводник. Избацујеш пароле као да си члан СКОЈ-а.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne sanjaj svoj život, živi svoj san!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
mozda si ti navikao na mentore i na tutore devedesetih kada su ti servirali ovi tvoji sta da slusas,sta da gledas(RTS)za koga da glasas,sta da pricas,lagali te o svemu,opljackali te i ti im opet verujes,na kom je nivou ionda tvoj nivo svesti???kada mozes da verujes u svetsku zaveru protiv Srbije,mi smo toliko mali i nejaki da smo u sustini bezopasni po ceo svet!Ne moguce da ti UN uvedu sankcije, znaci sve zemlje sveta i kazu da nisi u pravu,a samo 8 miliona Srba kaze da je u pravu,valjda je logicno da sam tobom nesto nije u u redu kada bukvalno svi kazu da radis pogresno a ti tvrdis suprotno!!Srbiju najvise volim ovde sam rodjen ali Velika Srbija i Srbi nebeski narod,to je prica za 19.vek ja sam uvek razmisljao sam ,svojom glavom i sam donosio zakljucke i odluke niko mi nikada nije pricao sta da radim za razliku od tebe!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
А одакле си ти то закључио, јел гледаш у пасуљ и ребарца?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
mozda si ti navikao na mentore i na tutore devedesetih kada su ti servirali ovi tvoji sta da slusas,sta da gledas(RTS)za koga da glasas,sta da pricas,lagali te o svemu,opljackali te i ti im opet verujes,na kom je nivou ionda tvoj nivo svesti???kada mozes da verujes u svetsku zaveru protiv Srbije,mi smo toliko mali i nejaki da smo u sustini bezopasni po ceo svet!Ne moguce da ti UN uvedu sankcije, znaci sve zemlje sveta i kazu da nisi u pravu,a samo 8 miliona Srba kaze da je u pravu,valjda je logicno da sam tobom nesto nije u u redu kada bukvalno svi kazu da radis pogresno a ti tvrdis suprotno!!Srbiju najvise volim ovde sam rodjen ali Velika Srbija i Srbi nebeski narod,to je prica za 19.vek ja sam uvek razmisljao sam ,svojom glavom i sam donosio zakljucke i odluke niko mi nikada nije pricao sta da radim za razliku od tebe!!
Nije 8 miliona reklo da je u pravu, nego jedna banda koja je stavila cizmu terora na tih 8 miliona.
Korostila nagori sljam i propagandu da tako drze stvari, sto u vestima sto silom.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Tacno tako,pogresno sam se izrazio , 90% je bilo protiv rezima samo su morali da cute zbog represije i drzavnog terora koji je svuda okolo smrdeo,i kako 1 200 000 ljudi opet glasa za tu politiku zar nisu 15 godina  stariji i pametniji zar im onda nije bilo dosta,to mi nije jasno,zasto nasedaju opet na to lazno srboljublje ne znam vise kako to da nazovem,ali ipak pocetkom 90-tih tih 8 000 000 ljudi je reklo da,taj ce nas covek voditi u buducnost,sami smo krivi!!!!ali opet ponavlajmo greske to je ono sto je strasno!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
А ти се сећаш тог времена?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
pa nije corav kao neki Smile, covek vidi sranje oko sebe koje je posledica naseg glupiranja decenijama!
a postoje ljudi kao sto si ti, mozes da ih karas a oni bi i dalje jos,jos, jos,jos....
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
tako je Kamaro24, covece osecaju se posledice svega toga, pa necemo se izvuci jos mnogo vremena!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
hocemo, hocemo!
samo da padne kostunica!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
... i Veljo i Dinkic i svi ovi ministri zajedno sa nasim teh. kostunjicavim premijerom!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 13:16:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.