Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:19:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je Tadic pocinio izdaju?  (Pročitano 20562 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson z1010
stvarno niko ni ne razmatra mogućnost da je čovek podneo ostavku da bi naudio tadiću, naročito sad kad se vlada formira
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Cekaj, cekaj, jel to ono Vatikan, CIA, zavera, spijuni.... Smile Smile Smile Smile Smile

Sta je sada, f@cking cu@ts, sada ima zavere, a cupike, sada radi i CIA i DB i svi.....

Jao, kakvi ste, pogani....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson z1010
 Smile
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
stvarno niko ni ne razmatra mogućnost da je čovek podneo ostavku da bi naudio tadiću, naročito sad kad se vlada formira
Pa nego sta.DSS je u velikoj panici.
Digli bi oni pet sest Lavrov divizija da nije ovaj prvo otisao kod Tadica.
Koen ti je bio tacka koja je mogla da izazove neke pukotine ali slabo, veoma slabo odigrana.
Kostunici nikako ne ide u prilog sto ne moze masu da digne na foru: rusi, bratija votka itd, jer ovi dolaze podjednako kod Tadica i kod Kostunice. Uvek predsednik ima vecu jacinu od premijera.
Pokusao da proturi stos: ma nije nego ja branim a on izdaje. Puklooooooo.
Onda pokusao Toma masturbacijom na Austrijanku pa ni to nije proslo.
Toma nikako da se nacudi kako je provaljen da drka. Covek drka 17 godina pa se cudi da svi vide.
Pa zar vem nije jasno da su to pokusaji da se izbaci harizmaticni covek koji brani Kosovo. Smile Smile Smile
Ne vredi braniti kolektivno. Djaba nastavak Slobine politike.
Sve su to pokusaji, da pocne tirada: zahvaljujuci mudroj politici naseg ujedinitelje Voje, spasli smo Kosovo. Smile Smile Smile
Da parafraziram coveka: trt,trt,trt.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne sanjaj svoj život, živi svoj san!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Ama ljudi o cemu vi pricate(odnosi se na ove kvazi patriote)Kosovo je davno izgubljeno to vec znaju i ptice na grani.Vas Seselj,Slobo,Tomo i ostala banda su ga izgubili 99 pogresnom politikom,pa Seselj je prvi rekao da nijedna Nato cizma nece krociti na Kosovo i sta bi??nemoj samo oni vise da nas brane dok su vodili sulude ratove i zamlacivali narod laznim patriotizom i sovinizmom opeljesili su ovu jadnu drzavu,ne nasedajte vise na njihov patriotizam valjda su odavno provaljeni!!ne ponavlaljmo istu gresku jos jedanput!!Sve su ratove izgubili i posvadjali nas sa svetom i ne znam zasto vise potencirate da nas svet mrzi i da ima nesto protiv nas mi smo toliko mali i nejaki da jednostavno zavisimo od njih!!Uvek kad smo se busali prosli smo lose,nikada nismo pobedili kao sto nam pricaju tzv."patriote",pod njima smo uvek bili gubitnici!Shvatite to vec jednom!Okrenimo se ekonomiji i razvoju!!Batalimo te mitove i lazi o Velikoj Srbiji i nebeskom narodu,to su price za 19.vek!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 173
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ama ljudi o cemu vi pricate(odnosi se na ove kvazi patriote)Kosovo je davno izgubljeno to vec znaju i ptice na grani.Vas Seselj,Slobo,Tomo i ostala banda su ga izgubili 99 pogresnom politikom,pa Seselj je prvi rekao da nijedna Nato cizma nece krociti na Kosovo i sta bi??nemoj samo oni vise da nas brane dok su vodili sulude ratove i zamlacivali narod laznim patriotizom i sovinizmom opeljesili su ovu jadnu drzavu,ne nasedajte vise na njihov patriotizam valjda su odavno provaljeni!!ne ponavlaljmo istu gresku jos jedanput!!Sve su ratove izgubili i posvadjali nas sa svetom i ne znam zasto vise potencirate da nas svet mrzi i da ima nesto protiv nas mi smo toliko mali i nejaki da jednostavno zavisimo od njih!!Uvek kad smo se busali prosli smo lose,nikada nismo pobedili kao sto nam pricaju tzv."patriote",pod njima smo uvek bili gubitnici!Shvatite to vec jednom!Okrenimo se ekonomiji i razvoju!!Batalimo te mitove i lazi o Velikoj Srbiji i nebeskom narodu,to su price za 19.vek!!!

Tako je. Treba da se okrenemo ekonomiji i ekonomsko povezivanje moze dovesti i do politickog priblizavanja. A ekonomija nema veze sa nacionalizmom u normalnim drustvima.
IP sačuvana
social share
" Ako znamo da smo za druge demoni zbog toga sto smo bili u svakom problemu, ako znamo da smo paradigma svakog zla u Srbiji, onda treba da shvatimo da nas cekaju kako bi nas unistili u prvom trenutku nase slabosti. I nemoj da mi govoris da to razumes. Pokazi. Nemoj da cutis kada lazu o tebi. Reci ne! Sto puta. Kad god otvore usta. Pogledaj sta su od mene napravili." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Jesi u pravu, ali okrenuti se ekonomiji, trebas imati ekonomiste da vladaju.
To sto je dobro (Djelic) svi ga mrze jer ne mogu da kradu.
Labusa je oterao Dinkic i sve namestaljke oko korumpiranosti.
A treba ti nekoliko hiljada sposobnih ekonomista da sve ovo krene.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 173
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jesi u pravu, ali okrenuti se ekonomiji, trebas imati ekonomiste da vladaju.
To sto je dobro (Djelic) svi ga mrze jer ne mogu da kradu.
Labusa je oterao Dinkic i sve namestaljke oko korumpiranosti.
A treba ti nekoliko hiljada sposobnih ekonomista da sve ovo krene.

Zato nam treba konacno premijer ekonomista i Djelic je idealan
IP sačuvana
social share
" Ako znamo da smo za druge demoni zbog toga sto smo bili u svakom problemu, ako znamo da smo paradigma svakog zla u Srbiji, onda treba da shvatimo da nas cekaju kako bi nas unistili u prvom trenutku nase slabosti. I nemoj da mi govoris da to razumes. Pokazi. Nemoj da cutis kada lazu o tebi. Reci ne! Sto puta. Kad god otvore usta. Pogledaj sta su od mene napravili." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
vlahovic, djilas i jos par njih iz vrha DS-a ne vole djelica jer je on :"previse posten da bude premijer"
to mi je rekao clan DS-a, koji je u planu da udej u GO. licni prijatelj
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne sanjaj svoj život, živi svoj san!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Bas cu da proverim,to mi bas nije poznato inace kum mi je u GO DS-a i narodni poslanik u ovom sazivu skupstine,a ja sam clan od kada sam postao punoletan(dva dana od punoletstva sam se uclanio u DS),uclanio sam se iz cistih ubedjenja i ideala koja su u Srbiji vladala do 12.marta 2003,mada sam dosta extremniji od drugih clanova DS u ostvarivanju jedne srpske vizije(Zoran Djindjic)koju zagovara i Cedo..A sto se tice Vlade ovi DSS-ovci su stvarno najveci licemeri i ljubitelji fotelja koje je svet ikada video,ne znam kako ce se sve ovo zavrsiti ali Djelic je lepo rekao na Poligrafu da i DS ima dokle moze da ide,da nece po svaku cenu podlegnuti ucenama DSS-a i da ce,ukoliko bude Vlade,kontrolisati sva glavna ministarstva,a samim tim vecinu institucija u Srbiji......a ove podele na izdajnike i patriote ne zelim vise komentarisati....stvarno je krajnje vreme za ozbiljna strana ulaganja,otvaranje novih radnih mesta,zavrsetak privatizacije(posten,a ne kako se sada to radi),zavrsetak saradnje sa Hagom(sve pohapsiti i isporuciti),modernizaciju drustva na svim nivoima,donosenje zakona,I POSTOVANJE TIH ZAKONA, u skladu sa zakonima EU......."Dajte da uradimo ono sto mozemo da uradimo,a da se ne vadimo na opravdanja svetska zavera,mozda ima i svetska zavera,ali ajde da mi prvo vidimo sta mi radimo u svom dvoristu,sta mi radimo u svome gradu,sta radimo u svojoj zemlji, pa ako uradimo svoj domaci zadatak onda da vidimo da li nas mrzi nastavnik ili nas ne mrzi nastavnik"-ZORAN DJINDJIC
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:19:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.